uz ma nekdo tuhle desku ?
http://www.epox.nl/english/products/...ard/8k9a9i.htm
jaka je na taktovani ?
co je noveho na KT400a ???
dik
Printable View
uz ma nekdo tuhle desku ?
http://www.epox.nl/english/products/...ard/8k9a9i.htm
jaka je na taktovani ?
co je noveho na KT400a ???
dik
Neviem ci sa vobec uz predava (nevidel som ju este ani u predajcov u nas)...takze nemam ziadne info..
Pokud vím, tak je to stejnej mobo jako 8K9A(I) + 1 PCI slot + oficiální podpora FSB 200 + tedy oficiální dělička 1/6...
FSB 200 u KT400A? to se mi moc nezda....Citace:
Původně odeslal Vykuk
2Vykuk: tak s tym ze sa doska podoba na 8K9AI mas trosku pravdu (aj ked pribudol info display) ale s tym ze je tam oficialna delicka 1/6 pravdu na beton nemas (ani s tou podporou 200FSB) ....sice nastavit ju mozes ale delicka 1/6 sa nekona (az pri VIA KT600).
no ja ji koupil vcera (16.06) v Monime.Citace:
Původně odeslal GABO
zkusim ji nataktovat a dam vedet jak si vede. ;)
No super...este lepsie by bolo ju tak riadnejsie otestovat...ak tak mi posli vysledky nahodim na stranky.
tak pocity zatim rozporuplne
zmatena detekce CPU pri pretaktovani pri fr. 1891 napise ze mam 2800+ atd...
tohle bylo na puvodnim biosu
v noci jsem tam dal nowej a budu zkouset dal
2 gabo - napis mi presneji co a jak, co jak cim atd. a klidne to testnu i nafotim ;) to vis, nejsem profik jako ty. :D
No ta frekvencia ze ti hadze ine PR bude asi verziou BIOSU...nova asi nie je takze budes musiet cakat.
Proste bez ohladu na to co ti vypisuje skus taktovat na co najvyssiu frekvenciu (najprv jedno ci nasobicom alebo FSB, potom skus aku FSB najvyssiu dosiahnes)..tiez stabilitu a pod.
Otestuj takto: Wcpuid, CPU-Z, Super-PI, Sisoft Sandra, 3Dmark 2001/2003, mozes aj nejake gamesky, potom nejaka kompresia filmu a pod..uz necham na teba.
Ofoť PLL-IC čip, NB čip, SB čip, miesto okolo Socketu... a pod.
Ak tak posli mi to na gabo@pretaktovanie.sk a zvrejnime to :). Drzim ti palce...
:oops:
trochu jsem se unáhlil, teď jsem si prostudoval parametry KT400a a fakt to má max 333MHz FSB na CPU... takže jediný plus oproti mojí KT400 je snad jen oficiální podpora DDR400 ???
to mela snad uz i 8K9AI , ne ?? (KT400 = 200MHz pameti...)....Citace:
Původně odeslal Vykuk
asi se zadne velke zmeny nekonaji....
Uvidime som zvedavy hlavne na ten cip PLL IC a rev. NB...poslem to potom SPECOVI - som zvedavy na FINAL VERDICT od neho :wink:
btw - když jsme u toho, nevim jestli se dá 180MHz považovat za vysokou FSB, ale ani se mi to mije PLL moc nehřeje....
2 Choceň:
KT400=neoficiální podpora DDR400...
ok
U 400A je přece změna jen v nižší latenci paměťový sběrnice. O něco vyšší výkon - záleží samozřejmě na biosu (asi 5%).