nahodil som SP1 s WMP9 na moju instalaciu XP a pekne krasne... filmy urobene kodekom Xvid mi ktorykolvek prehravac obrati hore nohami / zrkadlovo /.
DiviXom /3,4,5/ robene filmy idu OK
nevjete de moze byt problem ???
Printable View
nahodil som SP1 s WMP9 na moju instalaciu XP a pekne krasne... filmy urobene kodekom Xvid mi ktorykolvek prehravac obrati hore nohami / zrkadlovo /.
DiviXom /3,4,5/ robene filmy idu OK
nevjete de moze byt problem ???
Keby si cital , nasiel by si to. I de o to , ze tam mas kodeky a zrejme pouzivas aj nieco podobne ako VobSub a G400 a zrejme Elecard MPEG2 codec, takze bud vyhodis ten , alebo VobSub a G400.
Ja mám podozrenie na ten G400. Mne to robil tiež. Keď som ho odinštaloval, všetko šlo OK
...trochu k teme a tiez trochu off, ale co sa tyka kodekov XviD osobne doporucujem Koepiho kodek XviD-04102002-1.exe :arrow: aspon podla mna je spomedzi vsetkych XviD beta kodekov najspolahlivejsi (ziadne anomalie v obraze u ziadneho XviD_filmu)
http://www.roeder.goe.net/~koepi/xvid.shtml
Jo je to tim kodekem. Delalo mi to samy. Odinstaluj stary kodeky a hod si tam nejaky kodek all in one. Jestli pouzivas nejaky jinaci prehravac na filmy nez WMP, tak si nemusis ani instalovat podporu titulku Divx400.
To bych presne nedelal, odinstaluj jen G400 a melo by to jit. Precti si tohle:Citace:
Původně odeslal tartif
http://www.overclocking.cz/4um/viewt...ighlight=kodek
G400 je zverstvo, kdyz uz tak radeji vobsub
2 stealth: Maximálne s Tebou súhlasím...
thank´s all skusim to
2AjsTy..... mat tak pristup na Inet vo svojom PC hladam donemoty.
kedze bohuzial elektrarne su statny podnik a ja lepsje drzat zamestnancov v nevedomosti , mam akurat pristup z nasej texnickej kniznice / a to som zasek neni sam ~cca 1300 dalsix ludi/
tagze naozaj aj keby som ako xcel ,2 hodiny tu sedet naozaj nemozem.
Riesenie je inetcafe. Proste problem tu bol popisany i ako ho mas odstranit , tak to skus a daj vediet.Citace:
Původně odeslal proe
VobSub , G400 , Elecard MPEG2 codec ..... nist take som v kodekoch nenasiel , jednoducho to tam nje je ???
buduci tyzden dojde nova grafika..nainstalujem XP nanovo a SP1 bez WMP a hotofson .
a ehm Inet cafe... na dedine ;D si robis srandu AjsTi ??
ale nist to vybavujem mikrovlnne pripojenie
2proe: ...odinstaluj ten XviD co mas a nainstaluj ten, na ktory som ti dal vyssie odkaz :roll:
Citace:
Původně odeslal proe
Omluv moju neznalost , ale je to moja chyba , mal som vediet a mam kde vsetci byvaju ;D
2AjsTi: ...njn si nevies precitat pod avatarom kde byva alebo co :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal AjsTi
Nevíte někdo náhodou jak si poradím když mám pouze zelený obraz ve kterým občas něco vidím z filmu?
...mas na pikacu xvid-beta kodek stiahni si ten na ktory som sem daval odkaz vyssie :wink:Citace:
Původně odeslal Bukyn
2 Igor
no zrovna ten Koepiho codec mam ... kym som nenahodil SP1+WMP9 tag faxal normalne
2 AjsTi ...no flame :-) .. ale zatial realita ...na Slovensku a Cexax su este stale dediny ;D
Ja vim byvam blizsie ako si myslis , resp. ale proste kusok a tiez na dedine :wink:Citace:
Původně odeslal proe
...ten SP1 na to nema vplyv urcite a ten WMP9 neviemCitace:
Původně odeslal proe
...skusil si to prehrat v inom prehravaci :wink: napr. WMP6.4 alebo v BSPlayer alebo MV2Player ci aj tam to blbne ???
Taky nefachá :? :|Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
...ta verzia koepiho kodeku na ktory sa daval odkaz sa na nete vseobecne povazuje za jednu z mala "stable" verzii XviD kodeku :!: (ak nie jedinu) neni vylucene, ze ten film je grabnuty na prd :?Citace:
Původně odeslal Bukyn
...este jedna rada :arrow: otvor ten subor a v hlavicke zmen XVID napr za DIV3 a budes moct ten subor prehrat pomocou DiVX3.11
Na to pouzi abcAVI Tag editor , ja som takto menil divx5 na xvid a prehralo mi to ako xvid. Navyse Ti to povie co to o filme.Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
http://kibus1.narod.ru/sof/abcavi/abcavi.exe
http://kibus1.narod.ru/sof/abcavi/language.exe languane pack
XVID <=> DIVX
XVID != DIV3 != DIV5 != DX50
:!:
Precitajte si vo FAQ ten sloh, co som pisal.
Jedine ISO MPEG4 kompatibilne su XVID a DivX4.xx(tento je v AVI zapisany stvoricou znakov DIVX).
po troxe patrania som v helpe k Xvidu nasjel jeden screen de sa nastavuju rozne parametre / aj flip /
bohuzial nje vsetky prehravace / WMP , mplayer , Vplayer / toto nastavovanie podporuju
nahodil som RadLight 5.02 a problem vyrjeseny .. film nabehol bez akehokolvek nastavenia korektne .
a potom us len podla potreby staci navstivi rozsirene menu
Advanced -> filters->Xvid codec a tam si nastavit co teba
...ufff to to trvalo nez sas rozhodol nepouzivat ten WMP9 :roll: :roll: