-
fakt nevim co s tím
takže můj problém je že mi nejde PC.Měl jsem počítač zapnutej asi hodinu pak se seknul ale myší furt šlo hejbat ale nic spustit.Tak jsem ho vypnul a zapnul a při zapnutí se jen roztočili Coolery a párkrát prohráble cdromka a pak jen černá obrazovka.Nejdřív jsem zkusil vyzkoušet CPU v jinym PC ale tam šel.Jinak před tím vším mě dost kolísalo napětí.Pak jsem myslel že je zdroj v riti ale taky to nebyl on a ani pamětí GK prostě zbila jen deska.Zkusil jsem všechno odpojit i připojit a nic.Až pak jsem se náhodou tekl konstrukce mojí redukcí na chladič a udělal zkrat a pak to šlo.Pak jsem vypnul pc a když jsem ho chtělzapnout tak to zas nešlo takže jsem musel zas províst zkrat aby to šlo ale pak po dalším vypnutí nešel nastartovat ani se zkratem tak jsem celej comp rozložil a že pujdu reklamovat desku.Ale asi před hodinou jsem se rozhodl že to ještě zkusím tak jsem ho zas složil a šel v poho nastartovat ale bojím se že až ho nechám zas dýl vyplej že zas nepujde
Nevíte co s tím jestli je opravdu deska v hajzlu nebo co ????
-
Re: fakt nevim co s tím
A co prach ? Nebylo tam dost prachu ? ;D ;D ;D
Jinak rozlozit a slozit vetsinou alespon na chvili pomuze. :wink:
-
ne porach tam opravdu nebyl!!!
-
1. Pokud ti kolísá zdroj, pryč s tím. Zkoušel si jiný zdroj?? Zkontroluj kabely od zdroje k MB a z MB ke spínačům(power). Zkus dát RAm do jiného slotu a zkontroluj přítlak heatsink na CPU. Může to být spousta chYb ale někde musíš začít. ;D
-
vše co jsi tady vypsal tak jsem zkoušel až na ten zdroj.Tenhle tejden budu mít pučenej Fortron 300W takže to vyzkoušim.
-
POZOR! Kolísání napětí může způsobit NENÁVRATNÉ poškození desky. Mluvím z vlastní zkušenosti. Nejdřív vyzkoušej zdroj, a pak běž reklamovat tu desku (hlavně neříkej, žes ji zapínal zkratem. To by sis pěkně naběh). Možná ti to vemou, možná ne. Mě ji vzali v poho.