-
IRQ u W2k...
Jak na svinu mi to prirazuje k ruznym zarizenim stejne IRQ, at je prehazuju ve slotech sebe vice (priklad: grafika, zvukovka, strihaci karta). Pritom 5 nebo 7 zustava neobsazeno. Jak to nakonfigurovat? V biosu? Nekamenujte me, pokud to tu nekde je, nenasel jsem... u 98SE jsem s tim problem nemel.
-
nejde to. leda prevest acpi pc na standart pc. ale nic tim nejsps nevyresis. max to ze se ti prestane vypinat poc a budes zase hledat jak to udelat aby se aspon vypinal :) ver mi prosel sem tim :) preklopit to zpet na acpi bez reinstalace si moc netroufam ale prej to de ale moc neverim
-
Mno a je to na škodu že všechno visí na jednom IRQ? :?:
-
Ked su dobre napisane drivery (skoro nikdy ;D ;D ), tak to nevadi :-)
-
Jde o tu strihaci kartu, pisou, ze by mela mit vlastni IRQ (z duvodu vysokych datovych toku) a je fakt ze pri renderovani se to obcas sekne :|
-
pokud mas dost volnych irq na vsechen HW tak to hod do standart pc, pak zapnes vypinani poce a nastavis si irq v biosu a mas to ale poc to asinepomuze. pokud dost irq nemas (moc HW) tak na to zapomen. nejde pak irq sdilet
-
Tak jsem to prepnul na PC standart, irq jsou pridelene, ale jak zapnout vypinani compu?
-
tady na foru na to byl navod. nejakej link na ms support a tam to bylo popsane
a pomohlo to? :) krom toho ze mas rozdane irq?
-
No, to se musi vyzkouset - udelal jsem to vcera vecer a sel spinkat...
-
Ovladaci panely / Moznosti napajeni
tusim, ze v "upresnit" je "pouzivat vylepsene rizeni spotreby", tak to zapni. U me to na vypinani stacilo (ACPI mam vypnuty v BIOSu)
-
hasich: pokud tam zustalo neco z drivejsiho acpi tak to pak takto nejde.
v device manageru se da zobrazit skryta zarizeni, v zarizenich nepodporiujici plugandplay se najde neco s acpi (je tam snad je jend vec) a ta se da zastavit a zakazat. resetnes poc a das instalaci noveho hw a tam asi v ostatnich nebo nekde je NT APM legacy cosi :) a to nainstaluj, pak v te karte napajeni pribyde ta moznost rozsirene podpory napajeni a pak to bude vypinat
-
Jenze ten NT APM legacy nejde nainstalovat resp. je zakazan...
-
Nemuze to byt absenci service packu 3 ???
-
a proc si ho tam neflaknes? :) to zkus, treba to tim je ikdyz pochybuju
-
Ehm, nechce se mi ho pres modem stahovat. Cim by to tedy mohlo byt :evil: