Hlasi mi to "Toto zařízení nenalezlo dostatek prostředků, které by mohlo použít. (Kód 12)", ale viditelne ve Zpravci zarizeni zadnej jinej problem neni teda krome nenainstalovane Modem Audio Device.[/img]
Printable View
Hlasi mi to "Toto zařízení nenalezlo dostatek prostředků, které by mohlo použít. (Kód 12)", ale viditelne ve Zpravci zarizeni zadnej jinej problem neni teda krome nenainstalovane Modem Audio Device.[/img]
asi nějakej konflikt....mně jezdila SB128 pod XP bez problémů..dokonce dva modelyCitace:
Původně odeslal Irreligious
Tak si skús pohľadať novšie ovládače pre Win XP na http://sk.europe.creative.com/support/drivers/ . To by už malo pomôcť (dúfam) :-)
Je to problem chipsetu NForce2. Vo Win musis zakazat gameport na SB a pouzit integrovany na doske.
A čo tak vyskúšať vypnúť gameport na doske (v BIOSe príp. pomocou jumperov) a používať ten na zvukovke???
Mám podobný problém .Koupil jsem ABIT NF7-s (nemá gameport) a ten na AUDIGY2 nemůžu rozdejchat.Případám si jako d***l.V biosu jsem nic nenašel.Tak nevím,ale dát pár tisíc za nový volant,joy,....se mi nechce.