Máte někdo prosím skušenosti se Zalmanem NJB32 (nebo tak nějak). Chtěl bych ho prdnout na SB nebo NB. Za 300kč je dobrá cena, nemyslíte? Asi se to tu už řešilo, tak promiňte. Nutně potřebuji někaký pěkný pasiv.
Printable View
Máte někdo prosím skušenosti se Zalmanem NJB32 (nebo tak nějak). Chtěl bych ho prdnout na SB nebo NB. Za 300kč je dobrá cena, nemyslíte? Asi se to tu už řešilo, tak promiňte. Nutně potřebuji někaký pěkný pasiv.
Jasne-->to je nejlepsi pasiv.. dostanes k tomu i picovinky jako pastu a lepidlo ;o) urcite ho ber na NB....
Mám ho tam a proti tomu chrastítku co Epox dává na NB je to krása.
Zober ho urcite...len same kladne vlastnosti....
Tak to je skvělý. Už jsem objednal 2 kusy.
Ja uz ho mam na SB,ale docela by mne zajimalo jestli by zvlad i NB.Prece jen ten original abit ma vrtuli,ikdyz v podstate zadny pasiv....
Mám ho také na SB, NB při 1,76V má docela problémy chladit, oproti pasivu z Titanu D5B.Citace:
Původně odeslal ITpozemstan
Tak ja ho chcem tiez na SB dufam ze to uchladi na NB mam ten origo, chladis + ventas, a je to celkom vlazne.
Tak dufam ze SB mi to uchladi a mam este z boku 80 m fan takze prudenie vzduch tak ake take je.
U nas stoji 400 sk. Coz nieje malo ale na taky heatsink je to dost. :wink:
ja ho mam tiez na SB a je trosku teplejsi iba pri full zatazi dlho ale v noci uz je iba vlazny,,, fakt super chladic... len skoda ze je taky maly inac by som ho dal na NB, tam mam teraz home made chladic a ten fakt stiha iba s 80mm vetrakom na 5V,,, este ho budem musiet upravit lebo ma dost a malu plochu, ma totiz pozdlzne rebra a chcem ich napilit aby to vyzeralo ako ten zalman ;D
Tak si ho v najblizsej dobe pojdem poridit do KE lebo tu na dalekov vyhode nemaju nic take.
Zatim peace.
jak se da prichytit pasiv od D5TB na SB popr. NB??? jeden se me tu vali a 8RDA+ na 190FSB uz celkem pece ;)
No, ked uz riesime tie alternativy co na NB A SB tak pridam aj ja jeden.Doma sa mi tiez vala stary Evercool ND 9 tusim a dumam :idea: ze ho dam na NB a spmalim vetrona. Problem je v tom, ze neviem ako ho tam upevnit :?: Paska je hruba cez stred pretoze ma jemne rebrovanie :evil: Skusal to uz niekto :?: :?: :?:
link Mám ho chytnutý dvěma šrobkamaCitace:
Původně odeslal Snaker