Jaka je maximalny teplota na Celeronu?
Jaka je optimalny teplota na Celeronu 466?
Printable View
Jaka je maximalny teplota na Celeronu?
Jaka je optimalny teplota na Celeronu 466?
No, dalo by se říci, že teplotní čidla zvláště u starších typů desek (jako ty) nejsou přesná. Mám taktéž postarší MSI6163 a když sem trochu ohnul to teplotní čidlo, aby bylo opravdu co nejblíže jádra tak mi začlo ukazovat o +10°C více.... Operační teplota Celeronu by měla byt -5°C až 60°C s tím že samozřejmě ta nižší teplota je stabilní.Celkově pouzdro je navrženo pro -20°C až +75°C.A optimální teplotu (reálnou,né zjištěnou pomocí čidla) bych bral do +45°C maximálně.
mno neviem, moj stary cel433@541 sa par krat pekne upiekol a pohoda .. zastavil sa chladic dojdem kukam modra .. reset .. nic .. shutdown, kukam dnu chytam chladic, kricim od bolesti (heatsink 70+) .. tak kolko malo jadro?? :)Citace:
Původně odeslal Follower
MadCap
Ked som mal Celeron 333@416, isiel som asi mesiac iba s pasivom (zaseknuty ventilator) a bolo to uplne stabilne ;D
Ked tam je chladic, ventilator sa toci a nepada to, netreba sa nad tym zamyslat :-)
ja som mal cel 566 pretaktovany na 850 (aj cez 900 ale nestabilne)
v biose to ukazovalo 65-68 stupnov
mal som v biose nstavene warning ked pride na 75 stupnov
no a v 3d hrach to stale pipalo tak som ten warning vypol ;D
slapalo to stabilne myslim nieco cez dva roky a potom som to predal
podla intel spec. ten moj 566 mal temp. spec 90 stupnov, takze to by aj tak sedelo
nasiel som tam aj cel ppga 466 box ma 70 stupnov (nebox som tam nenasiel tak neviem ale to by malo byt snad to iste)
neviem ci pojde priamo tento link ale tu je to
http://processorfinder.intel.com/scr...98&CorSpd=6209
este som mal danejsie cel 266, 300 a 333@450 a vsetky dost skvarili ale to preto ze ten 266 bol box, ten druhy mal len pasiv a ten treti bol pretaktovany
Můj Celeron (viz podpis) jede bez problému na 37°C bez zátěže a max na 44-45°C se zátěží. Při běžném provozu se ventilátor (Intel) vypíná (SpeedFan).
muj coppermina 850@1054@1130(nestabilni) ma v klidu 26 stupnu pri zatizeni sem videl max 37 a to uz sem mu cpal paralen :)
SC