Kde se dá v Čechách sehnat? Máte ho někdo?
Printable View
Kde se dá v Čechách sehnat? Máte ho někdo?
Odpověď je velice jednoduchá - NIKDE! Jsem si tím prakticky jistý, ostatně je problém i mimo ČR... :-(Citace:
Původně odeslal Kankal
Mimo ČR se dá alespoň koupit Aero a to je podle všeho opravdu podstatně lepší... (taky není z nejlevnějších)
Jestli myslíš Coolermaster Aero 7 nebo 7+, tak ty vypadaj ještě líp, budou ale asi dražší a v ČR jsem je zatim neviděl :-(
No, koupil jsem ten bez SE - hliníkovej. A můžu říct, za tu cenu asi dobry, ale jinak bída... Když snížíš otáčky, je to sice tišší, ale zase začne ten větrák bzučet - asi ty cívky - takže je to úplně jedno... No a když to dáš na max. tak to bzučení neslyšíš.... FAKT NE, protože jsi právě ohluchl... :( To je jak "Vacuum Cleaner" GeForceFX5800 . Nebrat, maximálně kvůli ceně, ALE....
Já chci buď SE nebo Aero 7+, o hluk mi zas tak nejde.
Tak mě na minimální otáčky nebzučí, ale tichý rozhodně není... No a obecně to bída asi taky není - podle testů (např. THG) chladí na chlup stejně jako Volcana, ale je tišší... (a Volcana stojí 2-3x víc)Citace:
Původně odeslal Hardman
Aero chladí rozhodně líp a mělo by být i tišší... V ČR zatím taky nejsou (ale předpokládám, že narozdíl od X-Dream SE by se měly objevit), cena už je ale hustá - full Aero (ne ta light verze) minimálně 40 EUR :-(Citace:
Původně odeslal Kankal