hoj,na procesoru K-6 II 350 je napsane napeti core-2.2V a IO-3.3V ktere napeti mam nastavit na desce ?
Printable View
hoj,na procesoru K-6 II 350 je napsane napeti core-2.2V a IO-3.3V ktere napeti mam nastavit na desce ?
2.2
diky, to sem predpokladal a nastavil ale asi je cpu KO :-(
tak do nej pust 3-bude prca ;D
nn co kdyby to nanem udalo nakej defekt :? pak by mi ho uz asi nevzal zpet :roll:
ja myslel, ze je nakej starej se kterym by uz stejne neslo nic udelat...
COZE ??? ??? ???Citace:
Původně odeslal Weex_cz
On je jeste v zaruce ?! Kdy´s to kupoval ? :o
mozna to koupil vod nekoho, nebo z bazce trebas s mesicni zarukou :idea:
je to z inzeratu :)
A od firmy ???Citace:
Původně odeslal Weex_cz
nn od nakyho chlapa prachy mi prej vrati pac mi tvrdi ze ten proc funguje :?
Skus mu dat 2.4V, over ci mas dosku najumprovanu na MMX procak. Tiez vyskusaj trochu pohybat s kartami, obcas byva niekde zly kontakt. Zahrieva sa ti procesor?
no neni tam co jumprovat krom napeti, fsb, a multiplikatoru tam nic jinyho neni (Lucky Star 5MVP3). NO po nahozeni se jen rozjede disk a nic to nedela ale procik topi
to je teda divny ta deska by to mela v poho zmaknout ... skontroluj multiplikator ale jinak nevim
a ta k6-II snese i tri volty (vyzkouseno) :wink:
Hele a neni nasobic 3,5x spolecnej s nasobicem 6x?? Nakej to urcite je, ale uz si nepamatuju kterej. Zkus tam dat jinej nasobic a uvidis. Na tej desce ti behalo neco jinyho? Pokud ne, tak by to mohlo bejt v desce....
jj ten nasobic je spolecnej s 1.5x a fosna jede, skousel sem i 3x a 2x a snizit fsb ale nic, odpoledne sem v ni skousel cyrixe a jel
ale houby pro CXT jadra (=K6-2 od rev12 a K6-III) je 2x = 6x
jinak zrejme RIP tvoje K6