Nedávno jsem si koupil RW Samsunga 248b 48x16x48 a když se v něm točí cd tak se mi v reprácích ozívá pískot přesně podle toho jak se to cd točí. muže to být tím Samsungem nebo těmi repráky?
Printable View
Nedávno jsem si koupil RW Samsunga 248b 48x16x48 a když se v něm točí cd tak se mi v reprácích ozívá pískot přesně podle toho jak se to cd točí. muže to být tím Samsungem nebo těmi repráky?
Já mám úplně tu stejnou palírnu a hvízdá mi to v reprácích jak sviňa... jelikož ale nepřehrávám hudební CD, tak jsem to vyřešil jednoduše... zrušil jsem audiokablík mezi mechanikou a zvukárnou a je klid... grabovat mp3 jde i bez něj :idea:
Musím ten audiokablík odpojit i od zvukovky nebo stačí u mechaniky? Odpojil jsem ho od mehcaniky a hvízdá to furť. Divné co ???
Jo, je to divný... každopádně můj audio kablík se válí v šuplíku... :wink:
prehravat audioCD jde samozrejme i bez kabliku pokud mate W2k nebo XP :wink:
Alebo Windows 98SE alebo ME a WDM drivery na zvukovku... Moze to byt aj "kvalitna" zvukovka, hlavne ked to robi aj bez kabla.Citace:
Původně odeslal DeeKay
Muže to mít něco společného s tím, že není upevněna šroubky, ale že je tam tam volno?
Možná... (že by nebyla řádně uzemněná ??? ), nicméně moje mechanika je utáhlá dokonce 8 (slovy osmi) šroubky a hvízdalo to taky... :?: :!:
mozna je proste blbe odrusena (vada vyrobce). ..... a urcite si ji prisroubuj ke kejsu.
Na reklamačku to asi nebude, že?