MNo chtel bych si koupit kartu s cipem 9700 by me zajimalo kestli je pravda ze pretaktovanim 9700 ziskam to same co je 9700pro
teda jestli staci jen flasnout bios a sem za vodou nebo je 9700 jeste o neco orezena.
Printable View
MNo chtel bych si koupit kartu s cipem 9700 by me zajimalo kestli je pravda ze pretaktovanim 9700 ziskam to same co je 9700pro
teda jestli staci jen flasnout bios a sem za vodou nebo je 9700 jeste o neco orezena.
Není jinak nijak ořezaná,jenom paměti budeš mít horší u nonPro verze.Stačí flashnout bios.Citace:
Původně odeslal kovarp
oki dik takze se nevyplati vyhazovat za pro verzi jeste bych se chtel zeptat jak moc to jde pretaktovat chci koupit kartu od shaphire
No nevyplatí .. jedině že bys chtěl luxus :) za kolik bys měl R9700 a R9700Pro verzi ? jakou máš sestavu ?Citace:
Původně odeslal kovarp
mno nepro je 9737 kc a pro 13.822 coz (s dani) chci to do noveho kompu
zaklad asus a7n atlon 2800+ barton se 512 MB 400MHz pameti
jeste sem to nekoupil :)
Pristi ctvrtek mi konecne prijde Powercolor 9700 NP, tak pak poreferuju. Kazdopadne - za 5 litru, neberte to.
radeon 9700za 5k ? hm to NP znamena co ?Citace:
Původně odeslal Octopuss
NP asi non pro ne
za 5k v prepoctu - od kamose ze statu
za 13400 s DPH můžeš mít Manli R9800Pro (www.obchudecek.cz) .. má stejný design jako má Sapphire,a to Pro se dá sehnat i za 12500 bez problémů,snad i níže.Citace:
Původně odeslal kovarp
Souhlas, ty jeho ceny jsou strasne. Vzdyt i v obycejnem shopu kde kupuju maji Sapphire R9700np za 8500Kc, takze dost nechapu,co je to za vsivaky,ze maji tak premrstene ceny :evil:Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
Ty ceny jsou fakt nejaky divny :-)
ja jsem se taky rozhodoval co koupit a rozhodlo to ukoncovani prodeje R9700 .), nakonec jsem sahl po Sapphire R9700pro ktera me stala 9.5t...A jsem nadmiru spokojen :)
R9700 nepro uz se nebude prodavat?? Chapu,ze je to v soucasnosti nejlepsi karta cena/vykon, ale aby to prestali prodavat,to mi prijde docela drsne.Citace:
Původně odeslal Tom
Je to smutny,ale je to tak... 9700 NP od Saphiru se uz bohuzel neprodava... Ale 9700 Pro sla niz s cenou,takze proc si nekoupit pro a nemit problemy s oc??? A hlavne ty 3 roky zaruky.. no nekupte to! :wink:Citace:
Původně odeslal Hombre-CZ-
Nojo ja mam na R9700 zaruku dva roky,ale tezko rict,jestli v te dobe stejne nebudu mit kartu novou 8-)Citace:
Původně odeslal P.G.
Dneska ji kamarád v CCčku normálně koupil...Citace:
Původně odeslal P.G.
Já jsem si z CC objednal oem Radeon 9700 a přišel mě oem Radeon 9700 PRO :lol: . Samozřejmě za cenu nonPro ;D
pamate mas ake ?Citace:
Původně odeslal Freeman
No, oni v CCčku dost často (podle zkušeností) prodávají Non-Pro flashlou na Pro, nevím, jak to, ale podle mě je to docela v pořádku :-) (samozřejmě za cenu NP...)Citace:
Původně odeslal Freeman
Záleží na pamětech, podle toho se pozná, co to vlastně je...
Samsung 2.86ns.Citace:
Původně odeslal TimeLord
Tak to je DOBRY kauf. Kolik te stala??Citace:
Původně odeslal Freeman
9150kč a kupoval jsem ji koncem Února.Citace:
Původně odeslal Hombre-CZ-
heh, tak to je good. Si mel big stesti .). Ja jsem tento tyden kupoval Sapphire R9700pro za 9.5t :roll: :-)Citace:
Původně odeslal Freeman