potrebuju koupit jednu z techto zvukaren a nevim jakou. budu k tomu mit dreveny geniusy.
nejvic me laka asi to fortissimo III, ale nevim ... ???
Printable View
potrebuju koupit jednu z techto zvukaren a nevim jakou. budu k tomu mit dreveny geniusy.
nejvic me laka asi to fortissimo III, ale nevim ... ???
Audigy!
a proc ne fortissimo III ? je levnejsi, uz by tam mely jit pripojit geniusy, lepsi ovladace, vybaveni ... me to fortissimo dost laka, ale nikde ho jeste nemaj :roll:
A co to je za čip? Měl sem totiž už dost zvukovek a nic jinýho než Creative bych nekoupil a Audigy je super! Viz. test v computeru.
to ja nevim co to je za cip, ale testum z casaku bych moc neveril :roll:
mam Audigy a teda zadne zazraky s tim delat nejdou, mozna to ma kvalitnejsi vystup, ale k cemu je napr. EAX 2, kdyz ma ve hrach minimalni podporu, klidne bych bral na hry i neco levnejsiho, hlavne at to ma 5.1 a DSP ci HSP
Audigy neni žiadny zázrak
ber Hercules Fortssimo III
Jasne zhe Hercules.......uz FII bylo super a ta III musi bejt uzasna
A nakej duvod proc Hercules, taky uvazuju mezi tema dvouma.
No FortisimoIII a Digifire je to samy akorat Digifire ma FireWire! FIII je lepsi nez Audigy ale ne lepsi nez Audigy2! FIII je podle me spravna volba do budou cna! 7.1! Uz ji maji v CC! Audigy2 bych nebral uz kvuli cene, ovladacum, FIII-stala aktualizace ovladacu!, a to radsi za ty penize profi-zvukovku!
Hercules!! Creative ani omylem!! Vážně, Hercules je fakt supr karta s excelentní výbavou a hlavně cool driverama.
Citace:
Původně odeslal Rado
Hlavne COol drivermi ! Nie ako creative!
Fortissimo II i III a tudiz i Digifire je postaveny na cipu Crystal CS4624 a vsechny maji stejne 20bit DAC, tudiz kvalita vystupu i funkce budou u vsech stejne, rozdil je u Fortissima III v osmikanalovem analogovem vystupu oproti ctyrkanalovemu u Fortissima II a Digifire ma navic jeste IEEE1394 port.. ovladace mi pripadaji stejne pro celou Herculesi radu zvukovek.. lisi se jen barvickama ;D
Ber Fortisimo III. ;)
(Niekto to vyskusat musi ;D )
Ale horsie ako Creative to byt nemoze urcite ;)
Horsi nez Creative nemuze byt nic :-)
Vidim, že dost lidí si myslí o creative, že je to shit. Tak poraďte nejlepší zvukovku kolem 3000Kč.
Jako byste neznali ty tzv znalce- proc jedině intel,deska abit (asus),grafika gforcka (eště tak novej radeon) a hádejte jaká zvukovka?
4Chessman: na ASUS me nesahej :evil: ;) a nynejsi ABIT je uz jen stin jeho drivejsi slavy,...... , kdyz jsme u toho, jake jine grafiky nez GF a Radeon by jsi chtel dat dnes do kompu? Snad ne SIS Xabre? Tu bych tam nestrcil uz jen kvuli tomu ze je to SIS. A davat tam jine grafarny treba od 3D Labs??? Bavime se tu o normalnich kompech.
No a jinak ke zvukovkam, Fortissimo III maji v Czechcomputeru, vcera jsem se dival, stoji mirne nad 2000 s dani, dobra cena. A Creative bych si nevzal uz jen z principu (to ze me SB128 hnije v kompu prehlednete, nevhodna koupe ;D ).
Hercules Fortissimo III 7.1 and Digifire 7.1
http://www.tomshardware.com/video/02...023/index.html
dobrej test, ale ja bych spis potreboval porovnat FIII a Audigy. Spis me to tahne k tomu FIII. :)
Lopan: Dobře dobře,už se ti ho nedotknu :lol: S vga jsem myslel jen nvidia a když má někdo radeona tak neohrnují nos. Jakou jinou grafiku? Nevim,hry moc nehraju.Na to mi stačí TNT2 :oops: páč mi ruplo mx400 :oops: .Ale koupim atinu. Proč ne SIS nebo ještě furt Kyro?
nikde jsem se nedocetl jak je to s optikou?
Oni totiz na digitalu vysilaji zvuk v DolbyDigital 5.1 a to pres Audigy 5.1 dovnitr nedostanu o na ma neco jako 4.1 digitalni vstup.
Takze by me zajimalo jestli nekdo ma te tu zvukovku a muzete to vyzkouset?
Dik Riddle
dotaz: existuje pro zvukovky hercules (nejlepe home theater XP) ASIO driver?
to sice ne, ale DirectSound ovladace jsou natolik promakany, ze to ani nevadi - latence je minimalni..
Pre HF III a Digifire nie :( a pre Theater neviemCitace:
Původně odeslal jaab