http://members.cox.net/garikfox/8RDA3609.zip
Printable View
To je oficiální bios, nebo jde o betu?
Co se takhle mrknout na sajtu Epoxu pindo ? ;D
To mě nenapadlo. Díky
Jasne ze je to original aj na epox.de uz je takze pohoda.
P.S. Skusal ho uz niekto co to robi ako sa zvisil vykon alebo nejake funkcie ???
co znamena toto BPL auf V3.02 R1 aktualisiert
Som to akosi nepochopil, co je BPL zbytok viem. ;D
Strasne by ma zauimalo preco tam nie je bios pre 8rda ??? ??? To ju ako prestavaju podporovat :?: Pluskovy nemozem dat do nepkuska,zhe? :oops:
Mozes, ale potom si prides na mojej 8RDA preflashovat naspat ten, ktory patri do 8RDA >:}Citace:
Původně odeslal Jan
Tak uz ho niekto prubnul ale nie, aky je a co je nove ci su s nim nejake problemy mam ho len v robote na kompe a domou sa este nedostal...
No co uz mame v tom prax ne :idea: :mweheh: >:}Citace:
Původně odeslal usuall
tak mě se u položky napětí pamětí nastaví na auto a když to chci změnit, tak zámrz ??? . dělá mi to už od verze 30507 včetně, předtim tam žádný auto nebylo a fungovalo to normálně :?.
Ja ho mam a vpohode muyu nastavit napeti jak chci i to aouto
Tak ja s tym tiez nemam ziadne problemy...
Skus tam nahodit ten bios s ktorym ti to fungovalo naposledy, a potom tam daj ten posledny ktory vysiel.
Neviem sice ci to pomoze ale za pokus to stoji....
Tak já mam od biosu verze 3507 stejnej problém, co abel - u položky DIMM Voltage se mi objeví Auto a zamrzne. Dal jsem tam zpátky ten 34xx a funguje bezvadně.
2abel: Comáš za revizi? Já mam tu první.
revizi mám 1.1 A2 nebo A3 - kupoval jsem ji v únoru.
Taky sem tam mel AUTO a kdyz se m to chte lzmenit, tak to zamrzlo, resetoval se komp a uz to nedela. Jinak bych rel zadna zmena...krom tech pameti.
jo stejnej problem....vytuh a konec....nechal sem to tak a najel do voken a po par hodkach na netu spadl Explorer takze sem nahodil starsi BIOS a zase stabil ;D
Ja s tym radsej zatial neexperimentujem. Kamosovi som flashoval 3305 cca 2 mesiace dozadu, a po uspesnom flashi, mrtva doska :-( Je pravda ze uz aj predtym mu blbla v zmysle, ze niekedy nepresiel post na default BIOSe, ale to len sem tam. Tak to vyreklamoval, a v pohode. Ja som skusal 3305 tiez, ale 2400+ co mam rock stable s tym BIOSOM ani do Win98 nedoslo :evil: Takze pouzivam osvedceny 3129 a vsetko OK. No a potom co tu pisete so zamrzanim pri nastavonani napetia pamet, to ani skusat nebudem. ;D