tuší někdo kolik to je? Mám na mysli dlouhodobý průměr (hodiny až dny) při 100% vytížení procesoru. Díky
Printable View
tuší někdo kolik to je? Mám na mysli dlouhodobý průměr (hodiny až dny) při 100% vytížení procesoru. Díky
Někde by jsi to to určitě našel,asi kolem 55 stupňů,jestli se Ti to hřeje víc,tak asi budeš mít něco špatně (málo výkonný chladič,špatné odvětrávání skříně...)Citace:
Původně odeslal Tjor
AMD udává 85°C jestli se nepletu.
Bezpečná je taková teplota,při kterém ti nebude tuhnout počítač,kvůli vysoké teplotě na procesoru,která způsobí to zatuhnutí :) ;DCitace:
Původně odeslal Tjor
No, hledal sem přímo na AMD, ale po stažení třetího pdf s tech specifikacema sem to vzdal...Citace:
Původně odeslal Pavelka
Hřeje mi bez zátěže 63°C a při zátěži až 68°C. V case je cca 37°C.
Zeptám se jinak: může to být důvod nestability? Občas mi dost padá w2k do modrý smrti, tak hledám čím to může být. Procesor není přetaktovaný. Deska je KR7A - RAID, grafika Matrox Milenium G550 dual head.[/img]
Nenapsal ji to nejdůležitější :arrow: čím to chladíš ???Citace:
Původně odeslal Tjor
u tehlech sterejch Athlonu je to s teplotou hrozny! pamatuju si jak sem mel na nepretaktovanym 1800+AXDA pri zatezi nakejch 65stupnu hruuuza! ale mel sem taky nakej srasnej chlatic od Cooler masteru...Ted mam na DUTcku pri zatezi 48stupnu...
Je to dosť, takáto teplota... Skús prievan v kejse, kvalitne (nie hrubo) namazať pastou, opracovaný chladič (vyleštený zozpodu) a keď teplota zlezie, tak uvidíš , či Ti to pomohlo...Citace:
Původně odeslal Tjor
Dôvod nestability môže byť aj CPU, ale môže to byť aj niečo iné, keďže je v kejse 37 stupňov...
Aj keby nie, v každom prípade znížením teploty kompu pomôžeš...
stabilitu procaku otestuj pomoci PRIME95 ... a co se tyce bezpecny teploty myslim, ze nema cenu se bavit o nejakejch absolutnich teplotach - kazda deska meri trochu jinak (momentalne mam teplotu cpu 72°C idle 8-) a pokud mi to nevytuhava nebo se neprojevuje jinak nestabilne, tak je mi to uplne jedno ...)Citace:
Původně odeslal Tjor
V jádru nebo ext. čidlem???Citace:
Původně odeslal Marty
V jadre. A ja myslim, ze je to 90°C. Alespon moje Palomino 1600+ melo tolik...Citace:
Původně odeslal Dj Google
amd p - 90Citace:
Původně odeslal Dawe
amd t a0,b0 - 90
amd barton - 85
pokial si to dobre pametam ??? ;D
.... asi tak nak .. zrovna sem nedavno flashnul bios, pac deska ukazovala vic nez bych rek, ze by mela .. ted sem tak vo 10 stupanu niz, ale obecne podstata je, ze to netuhne .. aspon trochu solidni chladic se necha poridit za par slupek .. pouzivam Spajra s medenym jadrem a pohodicka .. trosku vysirka bych rek, ze sou dneska pasty neb ne fsechno, co se tvari jako stribrna maserina je good, pac to pojivo po nakym case muze vyschnout a zustane tam polovicni paskvil ;D .. takze tam pak vosobne hodim AS3 a bude klid ....Citace:
Původně odeslal beavis
tech 85 jsem zkousel hodinu a stabilni, 70-80 to mam normalne 24h uz par mesicu