Citace:
Je mozne nainstalovat XMMS do systemu 2x pokazde s jinou konfiguraci?
Pouzivam to ve windouzech s WinAmpem kvuli dvoum zvukovkam.
konfigurace je ulozena v $HOME/.xmms
reseni je
- vytvorit si naprikald jinyho uzivatele a spoustet to treba nejakym skriptem jako jinej uzivatl
- nebo si nainstalovat jako duhej prehravac treba freeamp
- nebo uplne nejlip treba jde xmms spustet s nejakyma parametrama, pripadne ty parametry si nacte ze souboru :idea:
Citace:
Nektere aplikace chteji KDE 3.1 ja mam KDE 3.0 Je mozne upgradnou na KDE 3.1
tj. novy XFree aniz by se me nainstalil novy font renderer, ktery se me v novem
KDE nelibi. Nebo staci pouze stahnou a nainstalit nove QT 3.2?
tady si to trochu pletes - XFree, KDE i QT jsou uplne jiny veci. Kdyz si nahrajes novy KDE 3.1, tak nebudes menit XFree, ani QT
Citace:
Existuje nahrada za system tray ktery je v winech pro KDE? Veci jako je XMMS,
licq, kppp me v panelu dost zavazi.
ano, v KDE i v GNOME to je (u me v gnome se to jmenuje panel notification area), musi se to nastavit ale myslim v jednotlivych apliakcich
melo by to tam byt standartne zapnuty, ale jak se kteryma apliakcema to je to nevim - vim akorat ze to umi SIM (pouzivam gnome)
Citace:
Existuje ICQ klient pro KDE ktery dokaze pracovat s databazi na ICQ serveru
nebo ktery dokaze precist exportovany seznam z ICQ?
samozrejme - doporucuju SIM - ma server side contactlist, zabira misto prave jenom v systray, OSD a plno dalsich vychytavek. Licq je shit
http://sim-icq.sf.net. je tam i balicek pro MDK9.1, pro 9.0 sem uz tady nekam taky daval link, tak kdyztak hledej
Citace:
Shanim take nejaky dobry program pro ovladani TV. xawtv nechce nic vyladit. MDK moji kartu zna. (BT848 viz podpis)
xawtv pouziva configuraky spolecny s vetsinou programu, takze tim to nebude. problem zrejme je, ze v /etc/modules.conf mas u bttv spatne nastaveny tuner type nebo normu (jestli to tam vubec mas
ps: na sledovani tv xawtv je dostatecny, horsi je to s nahravanim - tam doporucuju gv4l (ale mozna to je pro gnome :?: )
Citace:
Kdyz se muj scanner dovede zapnout jen softwarove tak mam asi smulu? sane a
xsane ho nerozpoznaji, nedokazi ho zapnout.... Je to Photomaker 3E od firmy
snad Opteron (skoro jak procak :) ) nebo tak nejak je uz nejaky ten patek mrtva
Mate s nim nekdo zkusenosti?
scanner mam novej a funguje mne - potrebvoal sem akorat z win.ovladacu nahrat firmware. xsane mne ale bezproblemu chodil is HP scanjet 3p (coz uz je taky ponekud starsi)
mrkni na www.abclinuxu.cz