U nás v jedný prodejně mi nabízej 19" monitor hansol 900/920 za 4800;-, nevíte někodo jestli sou spolehlivý a tak. Ta cena se mi totiž zdá docele podezřelá.
Printable View
U nás v jedný prodejně mi nabízej 19" monitor hansol 900/920 za 4800;-, nevíte někodo jestli sou spolehlivý a tak. Ta cena se mi totiž zdá docele podezřelá.
Hansol by som vobec neodporucal. Mali sme tu 30 minitorov a pomaly odchadzaju, doteraz odislo asi tak 15 z nich. Su to 15", ale videl som aj chybnu 17". Najvacsi problem tychto monitorov, je ze vzdy odide najaka suciastka a ked sa to da vyreklamovat spale to nejaky cas a zas ta suciastka zhori. Takze su tieto monitory nepouzitelne. Radsej by som zobral za dobru cenu AOC alebo Lite-On.Citace:
Původně odeslal Smitka
;D tak to je mazec...asi vadna seire ne??
2 astra4:Tak ja som videl kopu ludi co ma tieto monitory a vobec im neodchadzaju ani 15 a uz vobec nie 17 teda ake to boli ak 510P alebo 720P tak to su profesional monitory 920P tiez
A AOC by som si nekupil a Lite-on uz vobec nie a to by som ani nikomu neodporucil.
2 smitka: ked chces tak ho ber ja by som ho bral tiez ale jednak zabera vela fleku ale to ma az tak netrapilo ale papa prud ako komp 120W ???? co je na uvazenie ale to 19 take su.....
Inac je tam 3 roky zaruka a obrazovaka je fakt super obraz je stabilny a geometri je sto krat lepsia nez na AOC alepo shit Lite-On.
Hansol je byvaly Viewpoint,Citace:
Původně odeslal Smitka
kratka zivotnost, a o parametrech ani nemluvim
Citace:
Původně odeslal ManDark
Ja len hovorim z vlastnej skusenosti, tie modely boli 500P a vsetky tieto modely casom odchadzaju. Vacsinou pride miesto nich nejaky Lite-on, ktory je 100 nasobne lepsi v klalite a hlavne ani jeden neodisiel. Tie vyssie modely co spomynas mozu byt naozaj dobre.
Sak ja vravim len tiez zo svojej skusenosti.
2 Helium: To mas odkial uved zdroj sa view point uz nieje a ked este bol tak hansol fungoval uz dost dlho.
Pokud teda levnej a kvalitní tak můžu doporučit (sice jen 17"), ale za to fakt super obraz, dobrý frekvence a je jakoby plochej :wink: . Tady je - Hyundai ImageQuest F790D.
mam hansola 900-ze zacatku slapal celkem gut, ale po 2 letech de teda solidne do pice-pekne se kurvi
a taky nechapu proc ten shit zere 120w dys sonka muze 90w
Díky, tak sem radši vzal 17" AOC za 4600.
Tak to tvrdis veci, pekne sa to pocuva praveze statistika kazlivosti hansolov je v porovnani s ostatnymi v jeho triede najmenisia su to velmi dobre a spolahlive monitory za tie prachy.Citace:
Původně odeslal Helium
na druhym pocitaci mam petiletou 15ku Hansol 501P a uz je dost maznuta, pokud si vzpominam tak po 3 letech se to zacalo zhorsovat, po 4 letech uz to bylo rozmazany
suhlas, v tej cene jedne z najlepsich monitorov, ale podobne odporucam iba P-ckove modelyCitace:
Původně odeslal ManDark
Tak tak ako vravi a4000, nevravim ze Hansol je najlepsi ale v jeho cenovej kategorii nema velmi konkurenciu.
Aspon na slovensku nie..
Som sa nacita nieco prispevkov o monitoroch aj recenzie a z vacsiny testov vyhlar hansol a to v roznych casakoch.
Som aj tu na fore videl len malo ludi co sa stazovali na hansol sice neviem ci ho niekto ma, ale na AOC tam boli staznosti a problemy z geometriou a refresh rate skoro kazdy a hlavne u XKlr ale aj XGlr co su podla mna super monitory.
2 Radox: Kedy budes doma mohli by sme zajst na pivec a pokecat co noveho ako tak pozeram tak si nezaostal v nakupe noveho zeleza ;D ;D ;D
na Hansoly si nemuzu stezovat... rovnez doporucuji "P" radu... ale je fakt, ze moje patnactka 501P (pouzitelnych 1024x768/85 Hz) odesla u dalsiho majitele celkove po 5ti letech... jenze ktery "obycejny" monitor dneska vydrzi dele, ze... takze novy Hansol - ano, AOC - v zadnem pripade, videl jsem jich nekolik a videl jsem je i treba po dvou letech... to je o zdravi.
No ja som mal 5 rokov 501p ko a bol perfektny. Este stale fachci u kamosky. Teraz sa mi posrala moja nokia 447x a tak zvazujem tiez hansol 920D. Viete niekdo nieco o tomto rade.
AOC nie su zle ale vsetkych 5 co mom mal v rukach (17-19 GLR,KLR) maly problemy s moire.
D-ckova rada je asi flat aelbo take nieco parametre asi podobne P-ckovej ale to si len matne pamatam co este bol test asi v PCRevue ale aj PCWord..
no ja som nie len cital, ale uz asi 7 rokov predavame tuto znacku (okrem inych samo), takze viem, ze su to velmi spolahlive monitory, mozno po 3-4 rokoch nepretrzitej prevadzky (8-10 hod. denne) obrazovka uz nie je 100%-na, ale na ktorom monitore v tejto cenovej relacii je ???Citace:
Původně odeslal ManDark
oproti takym AOC a Relisys-om to je podla mna lepsia volba...
Tak ja si to myslim tiez ale par ludi si mysli nieco ine ze Relisys je lepsi aleo BENQ, Lite-on a tak no ale co uz sak oni na to casom pridu....mozno.
;D
Lite-On velmi nepoznam, predali sme zatial iba 1ks ;D , nejaka 17" Flat to bola, ale ten zatial slape v pohode a obraz mal velmi kvalitny (neviem co za typ obrazoviek tam davaju)Citace:
Původně odeslal ManDark
celkovo sa mi zda, ze firma Lite-On v poslednej dobe dost zapracovala na kvalite svojich produktov, dufam, ze jej to vydrzi, lebo ceny maju fakt vyborne :wink:
Mna moj Hansol 900P nas*al, po necelych styroch rokoch mi odisiel do kvetiniek, odislo VN trafo, opravit tak aby mal prijatelny obraz sa vraj neda (original trafo sa zohnat neda, nahrada VN sposobovala rozostreny obraz na krajoch obrazovky) Pred 4 rokmi som zanho dal vo velkoobchode 22k, teraz ho mozem vyhodit. Ale ako tu citam, tak je to v norme, kedze denne ten monitor fungoval 10-13 hodin, tak je to mozno este aj dobry vykon. Ale stve ma to ze tak necakane skapal, obraz do poslednej chvile mal velmi pekny.
ano to je pravda, ak Ti odide VN trafo a nevedia v servise zohnat original, je to zvycajne prus*r :-( , ale toto plati aj pri inych znackach...Citace:
Původně odeslal johu
inac to VN trafo je hadam jedna z najcastejsich zavad na viacrocnych monitoroch :evil:
Citace:
Původně odeslal ManDark
Heh Stav sa volakedy u mna skocime do armalesu na disku a samozrejme na pifko ;D
Mám 3roky Viewpointˇcož někdo pravil je hanson a superspokojen.Jediné co jsem ukroutil byl kabel v záruce a ten vyměnili.
Hansoly jsou shit jakemu neni rovno. V praci nam tedka masove odchazeji po cca roce...