O kolik jde přetaktovat PIII 933 ??? A sjakym chlazenim :lol:
Printable View
O kolik jde přetaktovat PIII 933 ??? A sjakym chlazenim :lol:
Myslim, ze 7x150MHz (1050) by to mohlo dat. Ak mas BOX chladic od Intelu, tak o chladeni nemusis velmi rozmyslat.
u tohohle kousku (a u EB obecne) te nejvic budou brzdit asi pameti a pak deska. Pokud mas fse ok, tak by ses mel dostat klidne i nad fsb 160 zvlaste pokud ten procik bude ve steppingu cD0 (coz ale u tohohle pochybuju). Jinak tak fsb 150 jak napsal Rainbow
tak to mám na 1050 FSB 150 poprvá se mi to ani merozjelo tak jsem zresetoval bios a pridal do skříně jeden ventilátor (obyč ze zdroje) a už to jede teplota proc je 39 st. při zátězi leze na 41 st. systém nepadá tak to bude asi ok .jen ta teplote mě nějak děsií
41 stupnov je uplne cool ;D Ja tam mavam teraz aj nad 50.
Myslím, že s tím čipsetem a s tou deskou si můžeš gratulovat, že ses vůbec na 150 dostal. :wink: Jinak těch 41 je skutečně O.K., pokud to deska odečítá dobře.Citace:
Původně odeslal krabakor
Tak jsem si všiml že zatímco v HWinfo mi to ukazuje 41 st. Při zátěži Sandra 2001 mi ukazuje 49!!! tak čemu mám věřit vždit na procáku je jen jedno čidlo nebo néééé ?????
hm a preco do toho procaku rves 1.8v?? mne na nieco asi hodne podobne staci 1.675 a aj to je vela (real je 1.6 ..) a nad 50 ale chodim tiez :( ked je tak sk.urvene teplo :roll:Citace:
Původně odeslal Rainbow
MadCap
...ale tady jde o jadro Coppermine a to ma realne vyssi VCore nez Tualatin :wink: ;DCitace:
Původně odeslal MadCap
...ale tady jde o Rainbowuv procik a to je tulen :wink: ;DCitace:
Původně odeslal JADVA
Jo, to mas pravdu, ja vlastne reagoval myslenkou vuci prvnimu prizpevku a MadCap odpovidal Rainbowovi, sorry... :wink: ;DCitace:
Původně odeslal LeXa
Ten moj Tualatin chodi na 133MHz aj pri 1,45V ale doska menej ako 1,8V nevie.Citace:
Původně odeslal MadCap
aha .. chapem :) mne trebalo trochu zvysit, teraz tam mam asi aj vela ale nexce sa mi to predratovavat :)Citace:
Původně odeslal Rainbow
MadCap
Ja som skoncil s pretaktovavanim kvoli pamatiam... Su asi iba stovky... :-(
no já mám taky PC100 a jede mi to na 150 fsb naprosto stabilně mám jeden modul 256 MbCitace:
Původně odeslal Lunatic
Ja mam 2x256MB... A nemam chut ich skusat po jednej co unesu... :?
No chtěl jsem jen napsat že pc100 neni důvod k tomu aby si netaktil samozřejmě že každá pamět je jiná a to co zkousne ta moje nemusí tvoje už přežít ;D
Zalezi aj od dosky - jedna 64MB pamat M.tec (tusim bola oznacena ako PC100) mi na Mercury KOB630e chodila na 150MHz CL3, ale na Asuse P2B nesla ani na 133MHz.