Re: Zvladne to neaka ATIna?
Citace:
Původně odeslal Sedma
Potrebujem neaku grafiku ktora zvaldne vystup na 2 monitory (CRT a LCD) a ma video vstup. Potrebujem naklonovat obrazovku tak aby sa na oboch monitoroch zobrazoval snimany obraz. GF4MX 440 to neako nezvlada. Zvaldne to neaka ATIna??? Prosim pomozte. DIK[/b]
Ty dva monitory nové ATIny zvladají bez problémů,ale otázka je co stím TV vstupem ??? Možná AIW to zvládne,ale já s tím nemám zkušenosti.
Citace:
Původně odeslal Sedma
Potrebujem neaku grafiku ktora zvaldne vystup na 2 monitory (CRT a LCD) a ma video vstup. Potrebujem naklonovat obrazovku tak aby sa na oboch monitoroch zobrazoval snimany obraz. GF4MX 440 to neako nezvlada. Zvaldne to neaka ATIna??? Prosim pomozte. DIK[/b]
mozes blizsie definovat snimany obraz ? myslis vo fullscreen mode aby ti zobrazovalo signal z video-in ? R9700AIW ale len v rezime mirror, nie multimonitor s extended desktopom.
Citace:
Původně odeslal Sedma
Myslim ze zarukou 2x RAMDAC moze byt Radeon 9000Pro...moj je od Sapphire, ma DVI, a dostal som aj DVI/D-sub redukciu,takze 2xRAMDAC je tam na 100%(karta sa v spravcovi HW hlasi ako dva adaptery)...u lacnejsich verzii to moze byt vselijak, ale 9000 by mala mat RAMDACy integrovane v cipe (u niektorych vsak nie je vobec vyvedeny DVI konektor,takze tam ti nepomoze ani 2x RAMDAC asi),u 9100 je loteria, ked kupujes, ci tam je, vyrobcovia dost setria (asi preto je 9000Pro drahsi ako 9100, aj ked je v multitexturingu slabsia)... :eek: