mam procesor v podpise a zdá se mi že má velký výkyvy v napětí.Mám ho na 1.725.A když to sleduju v biosu tak to skáče třeba na 1.706 nabo 1.6 V a tak.čím to je
Printable View
mam procesor v podpise a zdá se mi že má velký výkyvy v napětí.Mám ho na 1.725.A když to sleduju v biosu tak to skáče třeba na 1.706 nabo 1.6 V a tak.čím to je
To mi dělalo taky a za pár dní mi odešel zdroj :-) .
Ale od kdy 13*178 je 3220MHz :?: :?:
Cartman ma pravdu. Vymen zdroj a bude po problemoch.
A tych 13*178 = 2314MHz ;D 8-)
Vrelo ti doporucujem vymenit zdroj mne to zacalo robit tiez na mojom shitnom 350Wku. Uz som rychlo objednal novy.
Mno já si nemyslím že je to taková krize. Nastavíš určité napětí, pak je tam nějaká nepřesnost regulátoru, takže se ti nastaví něco jiného -- OK, to časem vychytáš. A co se týče kolísání, to je věc celkem běžná - mně na Chieftecu 360W to kolísalo o +-0,025V, na Fortronu o +-0,015V... no problem, zdroj měnit nemusíš. Tím to fakt není :lol: :wink: Je to regulátorama na desce. Pokud pro to chceš něco udělat, můžeš na ně dát chladiče, ale těžko říct jestli to pomůže ;D
2Marty: no niekomu nepomohli ani tie chladice na regulatoroch (viz. Toxic a jeho 8K9A2 od EPoXu) :|
Já jsem neřek že pomůžou ;) ale určitě zlepší stabilitu při vysokých odběrech, ... pač strašně pečou.
Hej to hej Marty - s tym suhlasim..ja som len myslel ze problem bude asi niekde uplne inde...ale nie som si s tym isty..
no tak zdroj se mi moc nechce měnit ale když tak jakej bystemi doporučili??Jinak celej case jsem kupoval před 1 měsícem!!Je to důvod na reklamaci???Má to kolísání nějakej vliv na OC??Jinak já vím že 13*187=2314 ale to fsb neni přesně 178 ale 178 a nějaky desetiny!!tu frekvenci mi ukazuje i PC když ho zapínám
jaj za tu frekvenci sorry nevšiml jsem si ty trojky na začátku má to bejt 2320
Říkal jsem že se tím nemusíš tak znepokojovat. Když to je tak nějak +-0,05 tak se to ještě dá... je to spíš deskou.Citace:
Původně odeslal Fleak
víš ono to neskáče +-0.05V ale +-0.5
srry z toho vedra numim fakt už ani počítat ne +-0.5 ale tak +-0.15
Mno a padá ti to?
na OC to totiž moc nebude ....
zkus reklamaci desky, ale nejdřív vyzkoušej jinej zdroj jestli to není náhodou tím. Je to kolísání závislý na zatížení CPU?
no spadlo mi to asi 2krát za 2 dny.
A taky se mi teď děje poslední 2 dny že prostě nejde zapnout PC když ho necham přes noc vyplej.Pak prostě nejde a nejde zapnout ať dělám cokoliv.Vždy jen pomůže že např. oddělám chladiž od rekukce a redukcí se teknu kostry case prolítne tam mrtě jisker někdy mě to spálí a už to jede.