Mam omegy postaveny na cat 3.4 a ani za nic mi nechce jit obnovovaci frekvence vic jak 60 :? zkousel sem refres force a multires a nic, furt 60Hz, poradte. Jinak sem z toho vykonu uplne nadsenej mam ji den :wink:
Printable View
Mam omegy postaveny na cat 3.4 a ani za nic mi nechce jit obnovovaci frekvence vic jak 60 :? zkousel sem refres force a multires a nic, furt 60Hz, poradte. Jinak sem z toho vykonu uplne nadsenej mam ji den :wink:
Stáhni si ze stránek radeon.borec.cz utilitku Refresh Force (Reforce), tam si pěkně pro každý rozlišení nastavíš obnovovací frekvenci.
Ehm, mam takovej nutkavej pocit, ze ji uz zkousel. :wink:Citace:
Původně odeslal sybolinek
Sam Ti neporadim, me Refresh force funguje, ale zkus hledat. :-)
jo, mam xpcka
Najdi si to v nastaveni displayov v ati control panel.Citace:
Původně odeslal Lukoborec
Hej hej, TimeLord ma pravdu, v zalozke neviemako sa vola ;D , ame mas na nej rozne zapojenie monitorov a TV si tuknes na button nad monitorom a tam si vies nastavit frekvenciu pre DX. ;D Dufam ze som ti viac pomohol ako ta poplietol :roll:
Je to nastaveni zobrazeni -> upresnit -> obrazovky -> 1. monitor -> Obnovovaci kmitocet podle DirectX.
A tam si to nastav jak chces. :wink:
Jojo, diky chlapi, uz sem na to prisel ;D Trochu mi trvalo, nez sem se v tech ovladacich rozkoukal,ale uz to je pohodka a vse facha jak blesk :wink:
Popravde receno sem necekal takovej velkej vykonnostni skok z g4 ti4400 :eek: :eek: 8-) ;D