52-56
Printable View
52-56
Heh ? :eek: :-o :roll:
Co je tohle za thread ? Domnivas se, ze je to alespon trosicku smysluplny ? Ja si to totiz nemyslim... Co se dozvis, kdyz Ti nekdo napise, ze ma teplotu takovou a takovou.
K HO.VNU Ti to bude ! :evil:
Vzdyt maj jinej chladic (cely chlazeni!), jinej procesor a taky maj ten case v jinym pokoji nez Ty. :wink:
Tak co se takhle zeptat (kdyz uz musis) v nejakem threadu, co ??? :roll:
Protoze potrebuju zjistit cim to je, ze 1200¨duron ma na my desce daleko vyssi teplotu nez mel na kamosovi ECS. Takze podle tech teplot, co by mi lidi napsaly bych zjistil, jestli je mejch 55 stupnu s duracem na tyhle desce v poho- mozna meri trochu jinak. Treba narazim na nekho ze stejnym chladicem a nebo se podivam do nakejch testu podivam jaky byly namereny s jakejma chladicema teploty, jestli to sedi. A podivam se kolik by mel mit s mym chladicem, pak porovnam a uvidim. Vim, ze s jinym procakem to topi jinak, ale je chci proste zjistit v jakejch tak teplotach se to ostatnim pohybuje, jestli muzu bejt v klidu. Nevim, mozna je to nesmysl. To me jenom tak napadlo. Sorry dyztak to vymazu, jestli to de. Taky chci zjistit pri jakejch maximalnich teplotach lidi jedou. A kdyz by to psal nekdo s jinou deskou, tak by to mohlo merit trochu jinak, takze by se to nedalo porovnavat.Este zkusim starej chladic. Tak uz se nezlob :?
Jo, uz jsem klidnej. :-)
Ty se z tech teplot stejne jednou zblaznis...
:arrow: O smazani musis hezky poprosit nejakeho moderatora.
Ted uz zase klidnej nejsem, kdyz to neni tim merenim z diody. Stejne se mi zda naky divny, ze by ten CU5tb chladil o 10 stupnu lip.
Mas pravdu, jednou se z tech teplot zblaznim. Ty teploty by me ani tak nesraly, jenze me fakt sere, ze kamosuv komp se stejnym chladicem je daleko tissi a kdyz mel ten duren, co mam ja, tak mu prej ukazoval teoloty do 45 max. Takze budto jeho deska podmerovala, nebo neco neni v poradku. Cim by to tak este mohlo bejt? Prychycenej je snad spravne, pasta nanesena podle navodu.