Nejlip ty zeleny a za slusnou cenu (mam na mysli ty jejich neon-fany). Nevi nekdo prosim? Za kazdy tip budu velmi vdecny
Printable View
Nejlip ty zeleny a za slusnou cenu (mam na mysli ty jejich neon-fany). Nevi nekdo prosim? Za kazdy tip budu velmi vdecny
nevim vo tom , ja pro ne jezdim do plzne ;D
2Dee: Měl bys někam napsat thread, o hromadný obědnávce, je po nich docela sháňka :wink:
mnoo to uz sem chtel, a prasor by je objednal a ja bych je privez, ma to ale jedno velky ale.....
jelikoz jeden stoji 200Kc tak pochybuju ze budu mit dost penez abych jich nakoupil vetsi mnozstvi :)
spis by to chtelo hromadnou vobjednavku ze slovenska, tam stojej 149 ,-sk :wink:
co vy na to? ???
si pro ne radsi dojedu do plzne nez jit na postu ;D
mno dybych si koupil 4 tak to uz by se vyplatilo (aspon me teda ;D )
2Dee: Nebyl bys ochoten mi 4 kousky pri dalsi ceste privest? Zaplatim predem.
Dee nekecej že nedáme dokupy prachy třeba na 30 fanů -- to je 6000, to snad dáme ne. Samo že pojedu s tebou .)
Jestli to s tou hromadnou objednavkou myslite vazne, tak se v dohledne dobe vyjadrete, protoze ja bych jich bral odhadem 6, ale modrych... 8-)Citace:
Původně odeslal Marty
jj já bych vzal minimálně 2 ;D
MirecTec: Predevcirem jsem si objednaval 3 kusy. Kdybys to rekl trochu driv, mohl jsem vzit i tobe. Skoda...
Marty: Ja teda fakt nedam, musim doplnit kontokorent ;D
Coz vzhledem k tomu ze projezdim tak 2-3litry mesicne + UPC+ foun je celkem tezky :lol:
A kde? Někde v PV?Citace:
Původně odeslal Don Carlos