Mám otázku: Co je ve Speedfanu (podle pořadí) Temp2, Temp1, Temp2, Temp3 ??? Díky za odpovědi
Printable View
Mám otázku: Co je ve Speedfanu (podle pořadí) Temp2, Temp1, Temp2, Temp3 ??? Díky za odpovědi
pust si nejakej CPU burn nebo neco co vytezuje procesor a ta teplota ktera stoupne, je teplota CPU :idea:
pokud se ty dalsi dve lisi a nemeni se moc, tak to jde jednoduse zjistit tak ze se podivas do BIOSu
Jé, to sou mi ale novinky ;D Jenže ta první temp2 má 60° a temp1 vim že je cpu, ale mě by spíš zajímalo, co je to za tu 60°
muze to byt treba taky teplota nejakyho nepripojenyho cidla. ja sem mival treba 140 stupnu, nebo taky -50 :o
v BIOSu zadnych 60 nemas?
NO jo, je to teplota Soltek Anti Burn Shield II. Ale proč má 60° ???
podle nazvu a podle toho, ze to ma asi porad 60stupnu tak bych rekl, ze je to tepltoa pri ktere se vypne PC (nebo aspon zapne alarm)
Je to velice simple - nainstaluj si HW monitor od solteku -> prepis si podel nej speedfan. Ja to tak delam vzdycky, kdyz si to pred formatem zapomenu zazalohovat. :evil:Citace:
Původně odeslal Dj Google
Nebo mi hod SZ s mejlem a ja Ti poslu tipnutej screen nastaveni.
OK, tak mi ho prosím pošli. Email je vidět. Ale ono to těch 60° pořád nemá, taky to stoupá. V BIOSu je nastavení vypnutí při 85° ABS, ale proč to ukazuje 60 když CPU Die má jen 48°.
No jo, ten mail je videl. Ja byt lama :roll:
Dneska vecer to poslu.
Jinak ABS II teplota je teplota v JADRE procesoru a CPU Die je teplota klasickeho cidla.
Ze by to bola interna dioda procaku ?Citace:
Původně odeslal Dj Google