Nebo spis nahovno. Podle me ty pameti akorat ohrivaj. Sahnul jsem na ty medaky a malem si spalil ruku !!
Printable View
Nebo spis nahovno. Podle me ty pameti akorat ohrivaj. Sahnul jsem na ty medaky a malem si spalil ruku !!
a odkud se to teple do tech "medaku" asi dostalo ??
Horkem vevnitr v bedne.
;D :mweheh:Citace:
Původně odeslal Octopuss
To jako máš v bedně dejme tomu 35C, pasivy mají 45C a ohřály se od vzduchu v bedně? To myslíš vážně? :mweheh:
Jestli se ti to nezdá, tak otevři case, chvíli pař a zkus máknout na ty pasivy... :idea:
zamysli sa nad tym co hovoris. vzduch je podstatne horsi prenasac tepla ako pasivaky plus pasta nalepene na pamatiach.Citace:
Původně odeslal Octopuss
V tech pasivech se to teplo drzi a akorat ty pameti zahrivaj !!
Marná snaha... :cry:Citace:
Původně odeslal Octopuss
OCTOPUSS??!!!no tak :wink:Citace:
Původně odeslal Octopuss
Co jako... V tomhle horku se mi o dost vic hreje vnitrek kompu a pasivy mi to pekne ohriva...
No pokud mas MOC velke/vysoke pasivy tak se nediv... pokud je neofukujes tak vysoky pasivy sou na nic.... drzi se v nich teplo.... Takze bd ofukuj nebo nizsi pasiv takovy rozevreny jako to ted ma Hercules na svejch R9800...
NO,by musel mit HOOODNE velky pasivyCitace:
Původně odeslal -=Ondra=-
Mam OCZ ddr400 perf
Ja myslel pasivy na pametedh na G.kartach a tam staci aby byly pres 1,5cm a uz je to moc... pokud to nechladis aktivne...
Ne, ja mluvim celou dobu o pametech v kompu, ne na grafarne.
Taky sem si to uvedomil potom co si napsal OCZ.... ale nazacatku ses nezminil o cem mluvis... ;)
nechci vypadat jako blb ale kdyz jsem si procetl tohle forum tak by me docela zajimalo kdyz je na procaku chladic a na tom vetrak proc je ten pasiv na procaku tak zahratej??? to dela teplo v case nebo za to muze ten vetracek jak se na tom toci ?(urcite se mu zahrivaji loziska tak potrebuje chladit) nebo jak to vlastne je?? dik za odpovedi :mweheh:
a co treba CPU? ;DCitace:
Původně odeslal deathkiller
tezko by se ti ty pasivy zahrali vzduchem v bedne do takove miry ze na nich neudrzis rukuCitace:
Původně odeslal Octopuss
Je to všechno blbost. I když budou obrovský, tak stejně zvyšujou povrch ze kterýho se teplo vyzařuje, takže i když pečou, není na tom nic špatnýho. pokud je budeš lehce ofukovat, stačí kvalitní průvan v kejsu, bude to velmi efektivní.
jj sundej si chladak z cpu....zbytečne ten hladak ten cpu ohřiva..proč ho trapit dyt vyzařuje jenom 60W
Ma pravdu ze pasivy na DDR su uplne zbytocne pokial na ne nefuka priamo vzaduch nejaky ventilator len kumuluju teplo. A ked tam ten ventilator das tak zas nepotrebujes tie pasivy pretoze DDR nepecu tak aby to ten ventilator v pohode neochladil.
Kazdy pasiv je treba ofukovat, aj Zalmana, keby ste ho nechali v bedni bez prievanu tak akurat naberie teplo a ked ho uz nebude mat kam davat tak CPU off limits.
Jasné! Stačí ked na procesor prilepíš ventilátor.
Tie pasivy na ramky tvoria iba blbé púzdro a odvádzajú tak akurát prd ked sa neofukujú. Tolko sa tu uz o tom popísalo........ :lol:
Octopuss: Ještě vyndej ty velký žebra ze zdroje, stejně tam akorát zabíraj místo... ;D
Vite co mi vsichni muzete? ... ;D
Hej! Pomoct ochladit ramky....