Po koupi novy grafky mi zacal obcas pumpovat obraz. S minulou grafikou to delalo jenom hodne zridka a myslim, ze jenom pri 60 hz. Ted to dela castejc a i ve 100hz.
Printable View
Po koupi novy grafky mi zacal obcas pumpovat obraz. S minulou grafikou to delalo jenom hodne zridka a myslim, ze jenom pri 60 hz. Ted to dela castejc a i ve 100hz.
je to monitorem podle mýho(máš v háji vysoko napěťový trafo), kamošovy to dělá taky a to má 17 Hyundaye ani ne rok starou....Co myslíš tím pumpováním????Pro upřesnění, jestli si rozumíme....
Zkus degausse mozna ti to bere hodne statiku
to je pitomost....to pomůže jen aby ti neplul obraz(nevlnil se).
Pumpovanim obrazu myslim to, ze se proste sam vod sebe roztahuje a zase smrstuje. Ale neni to tak hrozny, dela to jenom vobcas, ale s tou minulou grafkou to nedelalo vubec. Akorat jednou to asi 3 dny delalo taky, ja na to sral a po 3 dnech to zase prestalo. Tak doufam, ze ted to bude to samy.
A jak se muze znicit to trafo??
jj to mi delalo taky ted mam monas v reklamaci
pulzoval obraz a jinak obcas nekdy ne proste to co tobe 8-)
Jsem dal vsechny kabely, co nejdal vod toho, co vede do monitoru a zatim to je v poho. Mozna to neco rusilo.
jojo možný to je...
BTW: k tomu trafu....pokud by se ti zničilo, tak ti nepujde monas vůbec, takle máš akorat slabý napětí na katodě obrazovky(žhavení)