uvádějte výsledky svých procesorů, tzn. frekvence, napětí, série
Printable View
uvádějte výsledky svých procesorů, tzn. frekvence, napětí, série
a uz je to tu zase, vono je mnohem jednodusiu zalozit novej thread kterej tu je asi 3x uz nez si projit taky dalsi stranky s threadama nez jen tu uvodni nebo pouzit Search, ze?! Doufam, ze ti nikdo neodpovi ;DCitace:
Původně odeslal CZ_Viper
Ale tady chci, aby se uváděli jen údaje, které jsem napsal v prvním příspěvku, kdežto v ostatních se řeší problémy spojené s Bartonem a tlachá se moc okolo, místo holých faktů.
...no a ked budes citat tie tlachanice, tak si vsimaj co maju users napisane v popise a nemusis zakladat takyto thread :!:Citace:
Původně odeslal CZ_Viper
no právě, hodně lidí tam vůbec nepíše sérii a napětí
Podívej se pořádně - docela jsme se snažili, někteří :? měli docela problém to zpětně zjistit...Citace:
Původně odeslal CZ_Viper
2jan555: Vzdyt ji tam nemas ! ;D
2CZ_Viper: Teda tady je ale holejch faktu, co ? :-)
Jestli Ti dela problem precist si thready + signatury, tak amen s Tebou :roll:
True true.... :wink:Citace:
Původně odeslal Dawe
U té 1700+ bylo zbyteční doplňovat série, když stejně nejdou pořádně sehnat, a navíc jsem vyměňoval procesor. A opět se tato diskuze zvrhla v úplně něco jiného, než byl záměr. No nic.
Celkom huste napatie razis do bartona, mam tu istu seriu a na 1.825V by som ha asi urcite na 2300MHz nedostal...klobuk dolu. A ako su na tom teploty ??? Case mas zavrety/otvoreny?Citace:
Původně odeslal CZ_Viper
Case je zavřený (bigtower), teplota je 52°C po hodině Prime95, chladí se podstatně líp než T B0, ten jsem měl na 2300 MHz při 1,75 a teplota byla 54°C.
V podpisu ne, ale v threadu, který se tím zabývá ano... A vo tom to je :-)Citace:
Původně odeslal Dawe
No tak to mě pěkně sere. Vypadá to, že AQXEA bude lepší, než ta co mam já. Já mam AQUCA a jsem teď na 3000+ (200*10,5) a už se tomu moc nechce vejš.
Staci sa pozriet na moju zostavu a uvidis, ze o moc nie je lepsia....kamarat ma AQUCA a ide mu a 2200MHz bez poblemov..mne ani nahodou. A aj tak..200MHz ie az taky drastak, i ked nikdy neuskodi mat tych 200MHz navyse :wink:Citace:
Původně odeslal faborsky
Myslim, že tvůj problém je v chlazení. Máš podle mě až moc velké teploty. Já mam AQUCA 2500+@(195*10,5) a jedu na 45 normal a 53 při 2 hodiny PRIME.Citace:
Původně odeslal usuall
No, ale nemyslim, ze by teplota sposobovala padanie procaku, a zasa 60°C nie je malo, ale padat by to nemalo. Holt co uz. :-(Citace:
Původně odeslal faborsky
zatím bych hlasoval pro sérii AQUCA, více podpis :wink:
A jak ten svůj Barton chladíš?? Ja mam zatim box a dva chladiče v bedně.Citace:
Původně odeslal Madmax.CZ™
Měděný TITAN + 2x 80mm chladič v case
A kterej Titan konkrétně??
fuuuu, ja mam taqe doma dva navyse co som xcel dat do nejakyx kompov, ale potom som sa nad xudakmi tymi ludmi zlutoval
Ked ma nekdo rad sado-maso - rad odpredam :eek:
Vsechny Titany bez vyjimky jsou sado maso ;D
Po dvou reklamacích titanu se přikláním spíš k tomu sadu, než masu. :roll: