Je to asi blbost ale když si otevřu diagnostik okno v directx 8,1 tak mám napsáno v záložce zobrazení že akcelerace AGP není k dispozici :eek: mam 3500 TV v AGP Slotu nevíte čim to ????
Printable View
Je to asi blbost ale když si otevřu diagnostik okno v directx 8,1 tak mám napsáno v záložce zobrazení že akcelerace AGP není k dispozici :eek: mam 3500 TV v AGP Slotu nevíte čim to ????
nebudete to třeba tím, že V3 nepodporuje DX8???Jinak mě nic moc nenapadá....je to fakt zajímavý....
no v práci mám PC z nějakou shit grafárnou na bordu a AGP mi to i v DX 8,1 používá a na jiném compu v práci (starším AMD K6 333 z S3 trio 3D AGP)to taky ukazuje při DX 8,1 povolenou akceleraci AGP a pochybuju že S3 podporuje DX8 :o :o
tady nejde o S3 ,ale o Voodoo3 3500....
to byl jenom příklad že jinde to jde :o)
Protože voodoo 3 nepodporovala vlastnosti co AGP nabízí (akorát v tom že přes AGP jela :D ), když by sis dal test PCI a AGP verze,tak žáden rozdíl v rychlosti nebyl.Citace:
Původně odeslal krabakor
2 Marek: to je vlastně pravda moje PCI verze V32000 byla stejně rychlá jako AGP...tohle jsem nevěděl, že nepodporuje fce AGPl....dík za info...
Je to v čipové sadě. Mě se hlásí taky AGP V3 2000 jako PCI, ale pokud nainstaluju VIA AGP, tak se to potom DX 8.1 změní.
No ja tam mam nainstalovany via 4 in 1 a je to pořát stejný to je někde nějakej solo driver pro agp na chipsetu VIA ??? krom 4 in1 ?? :o :o :o
Na viaareně něco bylo, ale... je to věc spíš bádání.
Máš 9x nebo nt5?
mam 9x
Sem pako :roll:
Špatně jsem porozuměl otázce. Myslel jsem, že se ti hlásí AGP jako PCI!
Samozřejmě, že v DX9,8,7 nepodporuje AGP, protože V3 nepodporuje AGP texturing. S3 sice jo, ale to je jí stejně na houby, protože to je s výkonem na p...
Ale jede ti samozřejmě na AGP2x :-)