Ptám se proto, že si chci nakoupit nějaké publikace k danému programu, zatím se mi s šestkou pracuje OK, mám možnost jít do sedmičky, stojí za to, nebo mám zůstat u šestky?
Printable View
Ptám se proto, že si chci nakoupit nějaké publikace k danému programu, zatím se mi s šestkou pracuje OK, mám možnost jít do sedmičky, stojí za to, nebo mám zůstat u šestky?
podla mojich skusenosti sa to vobec neoplati, povedal by som skor, ze to viac pokazili, ako opravili, zmenili ovladanie oproti verzii 6Citace:
Původně odeslal Rado
mno ja som tiez skusal 7 ... ale nedokazal mi korektne natiahnut psd faljy ulozene v 6 takze som sa vratil k 6
a veru tak skoro na 7 neprejdem ... nexce sa mi znovu vytvarat niektore veci co pouzivam ako sablony
ma lip se v nem dela
mno dizajn je v 7cke podla mna lepsi a niekotre nove funkcie a nastroje tiez nie su na zahodenie .. zo spetnou kompatibilitou neviem kedze pracujem z bitmapami zvecsa :) a ti jaksi bezia furt :)
MadCap
A co porovnání s konkurencí??
Macromedia Freehand není špatný, ale neumí vkládat text s češtinou, ovládání je divné, nejsou tam klasická pravítka v pixelech jako u Adobe...
Corel PhotoPaint - špičkový program, bohužel mám jen verzi 9, chtělo by to desítku...
Co je to Adobe ImageReady? Prvně jsem na to kliknul po několika letech teď, připadá mi to jako osekaný Photoshop....:-)
Jo, pluginy pro Photoshop 6 jdou i do sedmičky?
Nemáte někdo Corela 10 CZ??
neviem ci ImageReady je aj na nieco ine ale ja ho obcas pouzivam ked potrebujem vyrobit animovany GIFCitace:
Původně odeslal Rado
pluginy idu aj do sedmicky, je o nieco rychlejsi ako v6.0, su tam samozrejme nejake rozdiely, napr. v pluginoch alebo ukladani suborov, napr. si mozes ulozit layers uz aj do tiffu a nie len do psd. a subory psd ulozene v starsich verziach nacitava korektne na 100% ! (to je kazdodenna skusenost) :wink:
Verze 7. oproti 6. prinasi nekolik, da se rict i pomerne revolucnich vylepseni. Delam s ni od jejiho vydani a na starsi bych se nevracel.
Pluginy jsou z drtive vetsiny kompatibilni.
2Lopo: Image ready je urcen napr. pro tvorbu rollover efektu, tvorby anim gifu, rezani grafiky ( na to ho pouzivam ja ) ...
no imho PhotoPaint je hodne rulezny proglam tiez .. hlavna vyhoda je asi v cene, ktora je povedzme si ludova, a umoznuje skoro to iste ako photoshop len v bledo ruzovom a inom interface ...Citace:
Původně odeslal Rado
MadCap
corel 10 cz neexisuje, posledna ceska verzia je 9, takze smola :-(
no ja mam 11tku :) ale czesky teda neni ale podporuje v pohodeCitace:
Původně odeslal astra4
MadCap