Co nani rikate?
ZK ST-LAB zvuk 5.1 (8738LX-2)
Cena s DPH : 289
http://www.vts.cz/DetailPage.asp?DPG=44095
Printable View
Co nani rikate?
ZK ST-LAB zvuk 5.1 (8738LX-2)
Cena s DPH : 289
http://www.vts.cz/DetailPage.asp?DPG=44095
otec ji ma v komplu a funguje. co jinyho na to chces rict? je to proste smecko ;D
pokud nepotrebujes 5.1 tak si kup radsi za 400Kc na inzerat Live! 1024
Na tvůj procesor to teda nedoporučuju!! Naprosto děsivě zatěžuje procesor (zvláště ve hrách). Jinak hraje poměrně uspokojivě.
sunka....
brutalne zkresluje, prodam ti ji za 150
Nekupuj má to kamoš a je po tem hovno (jak říká má bábi)
Je docela pravděpodobné, že hodně odchází vždy jeden z kanálů (pravý nebo levý)..
A sakra.. když čtu ty odpovědi, tak mi jde mráz po zádech.
Tuhle zvukovku mám cca půl roku a bez žádných problémů. Je to sice shitka, ale hraje docela dobře a hlavně to není šmějd, co se měl před tím a tóó ..SB128.
Je to šméčko, ale c-média si na nic nehrajou, tak jako creative, který neuměj udělat pořádný drivery do win2000/xp.
No jo, asi to bude pekna shitka :-) Zlata SB Live! 5.1 ;D
mam neco podobneho akorat ze od manli s cipem C-MEDIA8738
(zadny LX :) ) a funguje docela vpohode ,zadny extremni zkresleni sem nezpozoroval, a nijaky extremni zatizeni procu taky ne. A jeste je v pekne cerne barve.
docela nutne u techto levnych karet je stahnout nove ovladace primo od vyrobce cipu... na to co je dodavane na cd spolu s kartou radeji nesahat :lol:
ja mam taku istu 8738 od manli a teda za tych par stovak.. ak niekto chce doma dolby digital za smiesne peniaze tak je to idealne riesenie, to skreslenie urcite normalny clovak ne priemernej aparature nepocuje, audiofil nepocuva nikdy cez zvukovku takze tie reci o prenadhernom zvuku s SB live ktora je 5krat tak draha si mozete niekam...
som si isty ze ked zapnem vedla seba dva pocitace, v jednom 8738 v druhom trebars audigy, a zapojene na jednoduchu aparaturu tak 99.999% z vas nezisti ziaden rozdiel, uz len preto ze 99.999% z vas pocuva jedine mp3....
mam ji na desce, pravy kanal obcas blbne, brutalne vytezuje procesor a 6 kanalu umi takovym zpusobem, ze misto zapojeni mikrofonu se v ovladacich nastavi 5. a 6. kanal, proste shit jak prase ale hraje, az budou prachy->audigy
ta moje mela mic, line-in i 6 kanalu oddelene, a zase tak spatna nebyla, uz jsem ji prodal, prece jenom ALS-650 je o neco lepsi.