Čau, prd o tom vím, tak se chci zeptat, jestli se při takovéto době odezvy na LCD dají sledovat filmy...
Printable View
Čau, prd o tom vím, tak se chci zeptat, jestli se při takovéto době odezvy na LCD dají sledovat filmy...
Daji, bez problemu, ja mam pri studenem monitoru neco pres 30ms a taky je to vpohode. Dulezite asi budou spis barvy nez odezva...
Na mym 35ms Acerovi (i na moc-ns LCD na notebooku) nemam problem s rychlost krystalu :-) .
Dulezity je, jak jiz psal Gargamel, podani barev, rozvnomerne podsviceni, pozorovaci uhly (pokud se chteji koukat vic nez 2 lidi) atd. Na LCD cerna nebejva prilis cerna....
Su borci ktorym sa to paci aj na 5 rocnych LCD s 50ms :-)
Jiste, pak uz to jsou suprove FX efekty, ktere se jen tak bezne nevidi ;D ;DCitace:
Původně odeslal TimeLord
Jinak teda s cernou mam docela problemy, pokud koukam na film a mam v mistnosti tmu, je dost videt prosvitani podsviceni skrz cerne plochy nad a pod filmem. Pri bezne praci na dennim svetle problem s cernou neni, obraz je dostatecne kontrastni.
Kamos se kouka na filmy na pasivnim 800x600x256barev displeji - videl sem asi 5 minut nejakeho filmu a byl to zazitek ma cely zivot :lol:Citace:
Původně odeslal TimeLord
No doma ted mam 16ms a tam to fakt nepoznam. Mam sluzebni notak na kterym se odezvu neodvazuju radsi ani hadat a ma to jen takove lehke motion blur ;D proste koukat se na 20ms da uplne vpoho stejne jako delat cokoli jineho.