-
rozdávání Karmy, časový limit pro nové udělení stejnému člověku
Zdravím,
měl bych dotaz, již poněkolikáté narážím na problém s rozdání Karmy.
Rád bych udělil K+ lidem co mi poradili, pomohli ovšem nemohu poněvadž tytéž lidi jsem ohodnotil již před časem. A jiným jsem Karmu nedal.
Můj dotaz zní - zdali by nešlo zadat nějaký časový limit po kterém bych mohl stejnému člověku dát znovu K+ aniž bych musel rozdat 10ti jiným...
Přeci jen...
- nečtu témata které mi jsou cizí, tzn težko tam rozdávat K někomu dalšímu, když nevím co čem se baví
- stále se tedy točím dokola kolem pár témat, ovšem zde se samozřejmě objevují stále stejné tváře a já nemám šanci K+ rozdat i dále...
A rozdávat K+ jen tak, se mi nechce... Karmu dávám jen když se domnívám že to má smysl.
-
Re: rozdávání Karmy, časový limit pro nové udělení stejnému člověku
Citace:
Původně odeslal
Atreides
...
+1 i za mě
-
-
to povede k pěknému elitářství:)
-
Citace:
Původně odeslal
berraneck
to povede k pěknému elitářství:)
Ano je pravda, že toto mne taky napadlo, ovšem jsou tu i lidé co si dokola dávají karmu jen tak za nic. Tím chci říct že se všude najde nějaká vochcávačka.
Je to o lidech, já když pustím K tak to fakt musí být - jinak ji nedávám. Někdo to má stejně, jinej zase hodnotí každej prd.
Proto jsem napsal po nějakém časovém limitu (a ten může být předmětem diskuze) 1 týden, měsíc ?
Jinak děkuji ostatním za podporu (přiznám se, že jsem to ani nečekal)...
-
Používá se vlastně karma k něčemu jinému, než ke vstupu do bazaru?
Ergo, není zbytečná? Tady už se žádné překupnické obchody dávno nejedou ...
-
Ja bych to videl jako dobry zpusob okomentovani konkretniho prispevku, ktery ovsem nema informacni hodnotu a tedy nebudu s nim zaplevelovat cele vlakno. Cislicka jsem si nejak nikdy nevsimal, mozna kdyby melo nejakou velkou a barevnou ikonu :D
-
Ikona (zelene ctverecky) tu byla, ale po nejakem updatu vB zmizela.
Jinak souhlas s Atreidesem, pocet aktivnich diskuteru je proti stavu pred 3 a vice lety znacne proridly, okruh tech, kterym se da za prinosny post pridat karma je jeste uzsi. Tudiz ona ruzna omezeni, ktera brani dat jednomu cloveku v rychlejsim sledu karmu, jsou dost na pritez.
-
Přidávám se, rád bych občas někomu K+ za přínosnou informaci dal, leč žel bohu to často nejde. A jinak bych stáhl trošku limit i u červených kartiček... Aby to odpovídalo stabilnímu okruhu diskutérů...
BTW může někdo napsat jak je to teď? Kolik je ten interval?
-
já si myslím, že jde o rozumný návrh, případné zneužití lze zjistit a ohlídat a "hříšníka" potrestat...
-
Nechci rýpat admini, ale slušelo by napsat aspoň nějakou reakci...
- nebo se čeká až tu bude 50 tisíc podpisů jako petice ?
- nebo si házíte korunou kdo z vás má reagovat ?
- nebo si dáváte navzájem přednost ?
Teď vážně - myslel jsem že dáte aspoň nějaké echo, že to jde/nejde (a proč). Nebo, že s tím do budoucna budete/nebudete počítat (opět případně proč ne).
Je to fakt takový problém se k tomu vyjádřit ?
Dík
-
Zdar a sílu, Atreide. Osobně se nevyjadřuji, protože k tomu nemám co říct, a technicky nevím, jak to zajistit. Do konfigurace hrabe jen Fox (a možná občas Jezevec).
Takže nechávám prostor jim.
-
Citace:
Původně odeslal
Marty
Zdar a sílu, Atreide. Osobně se nevyjadřuji, protože k tomu nemám co říct, a technicky nevím, jak to zajistit. Do konfigurace hrabe jen Fox (a možná občas Jezevec).
Takže nechávám prostor jim.
Díky za nfo
ADD: možná to zajímá nejen mne, ale i další co mne podpořili...
-
Čemu se divíš? Za 9 měsíců mi nikdo neodpověděl na dotaz ohledně jedné funkcionality fóra. Jakýkoli konstruktivní návrh byl vždycky zahozen jako že to není potřeba a blá blá. Přitom když je to věc která vůbec nic nestojí, tak by bylo v normálním kolektivu slušné to zavést i kdyby to chtěl jeden jediný uživatel.
Jak říkal bukva, s ohledem na počet diskutérů tu karma nemusí být vůbec. Dvě třetiny lidí se tu znají osobně…a kdyby ses furt na něco nevymlouval, znáš se taky;D
-
Citace:
Původně odeslal
Behemot
Jak říkal bukva, s ohledem na počet diskutérů tu karma nemusí být vůbec. Dvě třetiny lidí se tu znají osobně…a kdyby ses furt na něco nevymlouval, znáš se taky;D
No já myslím, že Atreid zná osobně minimálně stejný počet uživatelů, jako ty, pravděpodobně daleko víc. To, že tys ho zřejmě viděl jen jednou v životě na OC Lesson v hospodě ve Vršovicích neznamená, že to je jediná akce, které se kdy osobně účastnil ;-)
-
No to samozřejmě né, ovšem poslední hodně dlouhou dobu od něj vidím dycky jen to, že nepřijde:D
-
Citace:
Původně odeslal
Behemot
No to samozřejmě né, ovšem poslední hodně dlouhou dobu od něj vidím dycky jen to, že nepřijde:D
Apropos, Atreid, omluvenku máme?!
-
Citace:
Původně odeslal
Doktor-Prase
Apropos, Atreid, omluvenku máme?!
sice to nepatří sem spameři, ale omluvenku na poslední oc lesson a lan bych možná i měl
kdžy byla lan byl jsem s přitelkyní na moravě (chvalatice > bítov) její strejc slavil pade, takže žrádélko a chlastání..
a poslední oc lesson jsem věděl že nemohu, takže jsem snad ani nepsal že přijdu. - Když vím že budu moct, tak napíšu, když vím že ne, ani nepíšu.
ADD: jo a Davide, po pravdě jsem se takhle v noci dlouho nepobavil (myslím behemotovým "bonbonem" :))) )
-
A na to musíě prznit 12 let starý hrob, ve kterém je něco úplně jiného?
-
Spambot...
Autmat bohužel není omezen časem sebratelným práci a rodině... :-(