-
Sekce Mimo mísu - schovana, smazana?
Hola,
obcas zavitam na forum si tak pocist, co je noveho a vsiml jsem si, ze zmizela sekce Mimo misu. Nejak se mi nikde nepodarilo najit info k tomu, jestli byla uplne smazana, nebo jen schovana pro urcite kategorie uzivatelu.
Minul jsem nekde neco?
Diky
:EDIT:
Ted jsem si taky vsiml, ze mam vliv 0, je mozne, ze to souvisi s tim? Mel jsem za to, ze jsem drive mel cca 80 (hruby odhad).
-
Re: Sekce Mimo mísu - schovana, smazana?
Hola, to s tím nejspíše souvisí, AFAIK pro vstup do Mísy musíš mít nějakou hodnotu Karmy (Uživatelský ovládací panel - Poslední obdržená hodnocení (xxx bodů celkem)), kolik to to ukazuje to číslo "xxx"? :-)
-
Ahoj,
diky za odpoved. V sekci Posledni obdrzena hodnoceni mam 1956 bodu. Dokonce tam mam + za par veci, co jsem v Mise napsal :).
-
Citace:
Původně odeslal
D_a_v_i_d
Hola, to s tím nejspíše souvisí, AFAIK pro vstup do Mísy musíš mít nějakou hodnotu Karmy (Uživatelský ovládací panel - Poslední obdržená hodnocení (xxx bodů celkem)), kolik to to ukazuje to číslo "xxx"? :-)
Taky je zvláštní, že má nulový "vliv"... to by měl mít pouze v případě, že 1) nemá více jak 50 postů, anebo 2) je tu nový... ani jedno neplatí, IMHO možná je to tím :-)
-
Bump. Nemohl by se, prosim, vyjadrit nekdo z adminu?
Predem diky
-
Tvůj profil vypadá celkem v pořádku.
Když klikneš na tento odkaz - co se ti objeví? http://4um.overclocking.cz/forumdisplay.php?f=37
-
Napsalo se mi toto:
Citace:
WereWiking, nemáte oprávnění k přístupu na tuto stránku. To může být z následujících důvodů:
1. Váš uživatelský účet nemá dostatečná oprávnění k přístupu na tuto stránku. Pokoušíte se upravovat příspěvek někoho jiného, přistupovat k administrátorským funkcím nebo do jiných částí systému ?
2. Pokud se pokoušíte zaslat příspěvek, je možné že administrátor zablokoval váš uživatelský účet nebo ještě není aktivován.
-
No problem je, ze nemas registrovany email, takze si stale v cakani na overenie. Niekedy nezaskodi, si dat normalny mail :D
-
Ahoj, diky za odpoved.
Ten email mozna vypada zvlastne, ale je plne funkcni. Kazdopadne jsem jej zkusil zkratit a pak jeste zmenit na klasicky gmail a zadny potvrzovaci email neprisel. Dival jsem se do logu mailserveru a tam take nic :(.
Je mozne, ze se u meho uctu nejak porouchal ten overovaci mechanismus?
-
Citace:
Původně odeslal
WereWiking
Ahoj, diky za odpoved.
Ten email mozna vypada zvlastne, ale je plne funkcni. Kazdopadne jsem jej zkusil zkratit a pak jeste zmenit na klasicky gmail a zadny potvrzovaci email neprisel. Dival jsem se do logu mailserveru a tam take nic :(.
Je mozne, ze se u meho uctu nejak porouchal ten overovaci mechanismus?
voni byly celkove rozbity emaily. si to nech poslat jeste jednou, uz by to melo dorazit.
-
Citace:
Původně odeslal
Fox!MURDER
voni byly celkove rozbity emaily. si to nech poslat jeste jednou, uz by to melo dorazit.
Email dorazil, Misa je opet pristupna. Dekuji!
-
Akorat ze, chodi na toto forum jeste vubec nekdo? Co tak posledni dobou sleduju, tak uz ani zadny flame v mise a dokone i dosud nejzivejsi sekce bazar uz ma minimum prispevku... To uz vsichni zdegenerovali a sou jen na Fejzbuku? :) Nebo se presunuli na PCT, XHW, DIIT a pod...
-
To by bylo dobrý vědět :) IMHO osazenstvo zestárlo, mládež už zájem nejeví a tudíž aktivita zde není příliš velká :) Ale toto téma řešíme v nepravidelných intervalech posledních pár let furt...
-
Tak pred par lety to tu este celkem zilo, tohle uz je fakt tleni. Proc ale treba na PCT a par dalsich forech to zije vice? Neni to tim, ze tam lidi tahnou pravidelne clanky a kolem toho je i komunita fora, ze dnes proste neni v CR misto pro existenci samotneho fora?
-
pretoze sa cela problematika overclockingu zmenila na hw poradnu a tym padom sa presunuli hnupi tam, kde pre komercne aktivity znamenali navstevnost a preto boli tolerovani
-
Nj ale kdo dneska resi HC-OC pri tom prebytku vykonu, HW poradna je uzitecna, ale pro samostatne forum asi no future. Kdo z ostatnich, co to tu neznaji by sem vlastne lezl a jak vubec ten web nasel...
-
Já bych jeste i docela rád OC-il, mám rád veci, co se nezdají, ale jsou; jinými slovy v tomhle prípade napr. staré veci, ze kterých se vytáhne vsechno, co se z nich vytáhnout dá, az leckdy i docela slusne obstojí vedle konzumního aktuálna, kterému po téhle stránce nikdo nevenuje pozornost, ba leckdy v leccems ho i predcí. Co by clovek usetril casu, kdyby byly rúzné tyhle veci udelané, jenze v tom case práve tkví ten zacarovaný kruh. Jeden najde jeste treba chvilku, aby sem na OC-fórum zabrousil s nejakým problémem (nehlede na to, ze uz to stojí ve srovnání s drívejskem na stávajícím zarízení toho casu mnohem víc), pak uz ale nenahde 2., 3., 4. ... na to, aby ty velice smysluplne a úcelne vypadající rady a tipy, co tu dostal, uved v zivot a vec dotáh do konce.
Jak moc tohle fórum skomírá, nedokázu ted opsoudit, na to sem chodim moc málo. Vseobecne pozoruju ale zmírání fór uz minimálne 5 let, pricemz tohle jsem vzdycky povazoval za jedno z tech robustních, jez se jen tak nedaj. No uvidíme, zatím nemúzu ríct, jestli se mi podarí sem zas chodit casreji, i kdyz bych rád. Za vsechno múze Fackovací kniha;):D Poznal jsem ovsem jedno fórum, sice uz taky scvrklé, ovsem do formy malé ale velkolepé a tam docela i mládez chtela. Jenze tady to prestalo bavit admina. Nejdrív se rozloucil a stáhnul se z osobní úcasti na diskuzích, pak po case prestal platit hosting, aniz by jen hnul prstem pro nejaké rozumné usporádání svého následnictví a tim byl konec. A to i presto, ze asi 3 roky pred tím sám z vlastní iniciativy zachránil jedno jinak taky dobré fórum predurcené k zániku tím, ze ho prevzal a priclenil k tomu svému.
Mísa, resp. to mimo ni mi sice nezmizelo, za to mi od poslední návstevy zmizely nastavovací skiny. Dole v levo v koute mi to sice porád indikuje to správné, ale pálí mi jen do ocí bílá barva s cerným textem, nehne se to ani kdyz prepnu na jiný. A vúbec mi v textu nejdou barvy.