Kto kupil Radeona nech sa pochvali !!
Už ma nebaví čítať príspevky ako :
Kúpil som Radeona 9800Pro a neviem čím ho taktovať, aké ovládače sú
práve pre moju kartu najlepšie, alebo ako dám dole chladič a podobne kraviny ..
Mam pocit, že dotyčný sa chce len pochváliť, že ma nove RADLO ako vyriešiť nejaký problém ..
Takže ak si niekto kúpil novu kartu a ma z toho obrovskú radosť "nech sa páči môže sa pravé TU pochváliť :-) "
Ďakujem za pochopenie ...
Tak... každý sa chváli a ja sa budem sťažovať
13r som v styku s PC, už som vrazil možno cez 200litrou a najviac čo banujem bola kúpa Manli Radeon 9700!!! Ani sami výrobcovia nevedia čo vlastne robia!!! Na ich stránke som porovnal GPU a Pamäte a samozrejme že nesedia frekvencie s mojou kartou, pre zaujímavosť, už to tam nenájdete, ale ja mam uloženú stránku, ako dokaz!!! :lol:
to su mi tu foooriky, hehehehe
Neda mi sem nenapisat, aj ked nemam ATI kartu!
Takze, zdravim zaslepenych ATInakov. Je sranda citat forum na nVidia a tu na ATI. Kazdy tu ospevuje ATI a chvali ju az do nebies, len aby to kazdy videl a udrelo mu to riadne do oci, ze aka je ATI len uuuuuzasna karta a nie je nad nu! :D Pripada mi to ako ked si niekto lieci komplex menej cennosti a kazdym moznym sposobom si dokazuje, ze je ten naj, aj ked podvedome vie, ze to nie je pravda. Na nVidia forume nikto takymto sposobom karty nevychvaluje, skor sa debati o pretaktovani a podobnych somarinkach. :-) Nikto si asi nemusi dokazovat, ze nVidia je super. Proste to tak je uz velmi dlho a ked si zoberieme novu 6800, tak to tak aj zostane. A cena/vykon? Nedajte sa vysmiat, ved 6800 je stale o 120USD lacnejsia!!!! 5900XT uz ani radsej nehovorim. Viem, ze 5900 je menej vykonna, nez 9800, ale na hrach ten rozdiel aj tak neuvidite (mozno tak o pol roka), no v penazenke veru ano!
Tak teda kartam zdar, no taketo forum by som hned na zaciatku ZAMKOL! Kazdy predsaj vie, ze ta jeho karta je NAJ!!! :wink:
Re: to su mi tu foooriky, hehehehe
Citace:
Původně odeslal janko_2004
Takze, zdravim zaslepenych ATInakov. Je sranda citat forum na nVidia a tu na ATI. Kazdy tu ospevuje ATI a chvali ju az do nebies, len aby to kazdy videl a udrelo mu to riadne do oci, ze aka je ATI len uuuuuzasna karta a nie je nad nu! :D Pripada mi to ako ked si niekto lieci komplex menej cennosti a kazdym moznym sposobom si dokazuje, ze je ten naj, aj ked podvedome vie, ze to nie je pravda. Na nVidia forume nikto takymto sposobom karty nevychvaluje, skor sa debati o pretaktovani a podobnych somarinkach. :-) Nikto si asi nemusi dokazovat, ze nVidia je super. Proste to tak je uz velmi dlho a ked si zoberieme novu 6800, tak to tak aj zostane. A cena/vykon? Nedajte sa vysmiat, ved 6800 je stale o 120USD lacnejsia!!!! 5900XT uz ani radsej nehovorim. Viem, ze 5900 je menej vykonna, nez 9800, ale na hrach ten rozdiel aj tak neuvidite (mozno tak o pol roka), no v penazenke veru ano!
Tak teda kartam zdar, dobre su obe, ale taketo forum by som hned na zaciatku ZAMKOL! Kazdy predsaj vie, ze ta jeho karta je NAJ!!! :wink:
Myslim ze komplex mas asi ty ked si nedas ani podpis svojho PC...
Vobec si nepochopil zmysel tohto tematu !
Precitaj si ho cely od 1vety!
Re: to su mi tu foooriky, hehehehe
Citace:
Původně odeslal janko_2004
Tak teda kartam zdar, no taketo forum by som hned na zaciatku ZAMKOL! Kazdy predsaj vie, ze ta jeho karta je NAJ!!! :wink:
OMG ty si blazon :roll: