ja mam na msi 5900 sp pcb xt 460/780 ale sem tam sa to sekne na par sekund asi to bude nejakou ochranou priti prehriatiu ked sa to prepne na default hodnotu je to ale dost divne tak zatim :?:
Printable View
ja mam na msi 5900 sp pcb xt 460/780 ale sem tam sa to sekne na par sekund asi to bude nejakou ochranou priti prehriatiu ked sa to prepne na default hodnotu je to ale dost divne tak zatim :?:
2ks MSI 5900SP VTD ( XT chladic ) - 450/850 ( pri zavrene skrini 420/820 )
Já mám na Sparkle 5900 XT 450/740, z pamětí už víc nedostanu.
To jsou hezké kousky, hlavně ty paměti... :wink:Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
Dalsi kousky dorazi v utery, ta sama serie ;DCitace:
Původně odeslal Newman81
Na mé MSI 5900SP jde max. 470/780, 3Dmark 2003 5700b
zkus trochu ofukovat pameti, dost to pomahaCitace:
Původně odeslal Pjam
Jdu na to :-)Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
ked sa tu uz bavite o chladeni pamati na tych XT/SP-ckach tak by ma zaujimalo ze nakolko to pomoze ich "len" ofuknut. mam totizto zbastlenu "pci kartu" na ktorej mam moznost osadit dva 8*8cm vetrone. momentalne este stale cakam na grafiku :-(
nefim jestli mam stesti , ale moji MSI FX5900SP mam na 500/800 a to ji jeste nijak zvlast nechladim a je v ni puv. biosCitace:
Původně odeslal Pjam
Toz jestli nemas verzi s tim velikym chladicem pres vetsinu PCB,oni maj jen vetrak na GPU a pameti hole.Citace:
Původně odeslal blix
470/800 v 3DM2K3 "jenom" 5588 na sestave nize detonatory 53.03 na WinME, v 2001SE dava 15 138
ne mam taky vetrak jen na gpu - teda cekal sem od cc tu verzi s tim obr pasivem , ale prislo prej jenom tohle... :?Citace:
Původně odeslal Asmoo
ja tu kartu budu mit az pristi tyden ;D ale mohli byste k tem vysledkum taktovani psat jeste vysledky v 3D marku 2003 a na jakym prociku
tak moje vysledky z MSI FX5900SP(440/800) 5526 v 3Dmarku2k3
2xXEON 2,4Ghz(400) i7505,512DDR(200)dual channel.
detonatory ForceWare v53,04.
zda sa mi to alebo som tu uz niekde vydel vysledok aj okolo 6000 bodov v 3d´03 na bartone 3200 alebo tak nejak ???Citace:
Původně odeslal RaYreCo
by som teda na tvojej zostave cakal viac
Uvedom si, ze ma pameti jen na 400 ( ne 800, tak jsem to pochopil v popise ) a 2,4Ghz taky nic moc, vzdyt je to PIVCitace:
Původně odeslal Jecky
to je tiez pravda ze ma intel-a, a dokonca dvoch :-) :lol:
MSI FX 5900 SP - zatial 490/820. pasiv aj na chladicoch. original bios
....no a co jako.....az vyladim, tak muzu taktit. Zatim sem to rozjizdel na holo. FSB mam 100(qdr=400), takze se nediv. Procaky muje me vysli levneji nez tobe :lol: a deska zadara 8-)Citace:
Původně odeslal Jecky
ja som ale nic o cene nepisal, ci hej ??? ja voci intelu nemam nic /teda okrem ceny/, len sa mi to proste nezdalo - ale ako si napisal mas to hole, netaktovane takze vylad, taktuj a bude aj o dost lepsi vysledokCitace:
Původně odeslal RaYreCo
prodam FX5900 SP
detaily zde: http://www.pctuning.cz/forum2/viewtopic.php?t=5524
bubu: ...to je pekne a mozno neuveris ale aj na tomto 4e je bazar, ked tak predavaj tamCitace:
Původně odeslal bubu
tak uz ju mam :D :D :D :) :lol:
prve testy vsetko default na zostave v popise + foceware 53.03
3d´01 - 15065 b
3d´03 - 5014 b
aquamark - 39592 b
ide o verziu SP :lol: ale ma PCB XT takze defaul takt je 400/700 - overene snad vo vsetkom v com sa to len da.
vecer postne vysledky pri stabilnej oc frekvencii
Ja ma SP s chladicom aj na pamatiach a ide 490/520 v pohode.Pod chladic som daval teplovodivu sedu pastu a dost to pomohlo.
Na High performance mi dava 3D mark 03 - 5835
3D mark 01 - len okolo 13800
Ale myslim si ze dost mi brzdi pocitac 266mhz ramka,ktoru idem menit za 400Mhz a potom sa uvidi ???
MSI GF FX5900-VTD128 @ 491/950
vis tady se bavim o XT-SE-SP no a ty nemas ani jedno z toho ;DCitace:
Původně odeslal AkaKarma
Ty mas plnohodnotnou 5900
Leadtek A350LX - 475/950 ..holt Leadtek je Leadtek ;D
Ja mam tiez tu SP s chladicom na ramkach a ide stabilne na 500/810
a v 3D MARKU 03 mi dava cca 6000 ale na 2300mhz ...
aha, tak sorrac :p
Když tady vidím výsledky okolo 6000 v 3Dmarku03 tak by mně zajímalo jestli máte nainstalovanej patch 3.4.0. kterej opravuje to zvýhodnění nVidie v 3Dm03 a nebo jestli mám jen blbej kousek.Já z ní dostanu jen "4801".Paměti dostanu až na 825 ale to už hází chyby v obrazu. ???(dají se na tuhle kartu koupit pasivy na paměti?)
tak to mas chybu u sebe protoze na Pctuningu jim bez pretaktovani na CPU 3000+ dava 4800 bodu a oni tam maj ten patch se mi zdaCitace:
Původně odeslal Racki
zkus dat takt GPU jen na 440, jestli to pomuzeCitace:
Původně odeslal Racki
takze konecne som sa dostal k posteniu - to je ale slovo
takze pekne nanovo nainstalovany system ovladace 53.03 od nVidie - tie od MSI su nake divne
takze oc sa mi zatial podarilo stabilne bez artefaktov na 450/780
vysledky:
3d´01 - 15664 b
3d´03 - 5578 b
aquamark - 44839 b
2all: pomoze pri oc gf.karty zvysenie AGP Voltage ???
zvyseni AGP voltage ti nepomuze!!Mozna jen trosicku!!Citace:
Původně odeslal Jecky
Ja som len tak nahodne svacol tej 5900vke s XT chladicom, 450\820 a slapalo to jak lusk bez maleho artefaktiku dokola hodiny, ale nemohol som dlho testovat, kamos ma v predajni dve karty v dvoch kompoch. Pravdou je ze ten komp na ktorom bezal test bol otvoreny, teplota v miestnosti 18stupnov, cize to bude treba vidiet inde v bytovych teplotach a v lete najmä :?
Pamet na betom pojde do 900mhz, brutalne, urcite to tak vyzera, je len vlazna na 820.
Zatial tam asi 3dmark zbrzdili o 100 bodov 400vky pamete Am1 cl2,5 , to cl2 tomu pomoze, takze zajtra budem cely den testovat 2 kusy grafiek a uvidim, inak grafky boli zakupene minulu stredu v Ageme hned po dovezeni.
Moja ti4200 v testoch pri tomto vyzera jak kriplik, tesim sa na testovanie zajtra.
Vysledky na kt600 Asus doske, 2500+ bartona na 3200+s 512ddr 400 cl2,5 , 450\820 grafka na 3dmark03 5470bodov, zajtra tych 6000 chcem dosiahnut, drzte palce, testovat mozem do soboty potom si komp berie kamos domov z predajne.
P.S. 3 bartony v predajni bez zvysenia voltaze idu vsetky na 3200+ a su boxovane, aj box chladic samozrejme, hmmm, psycho super ;D
neni tech 4470 bodu nejak malo???Citace:
Původně odeslal MK2
pomylili som sa blbost som napisal, sorry, 1000ku som ukradol nechtiac ;DCitace:
Původně odeslal Fleak
Takze som uz dotestoval aj ja. Nemal som ju sice dlho ale na ukazanie moznosti mi stacila.
MSI FX 5900SP 400/700 s malym chladicom (XT), maximalne pretaktovanie bolo 500/800 ale 3DM03 uz hadzal artefakty, kvoli pamatiam. Myslilm si ze keby sa prirobili chladice tak by to slo aj viac kedze ten 3DM03 mi pri 500/800 zbehol. Cize max. stable frequency bola 500/790 a vysledky nasledovne na AMD XP 1800@2400+, 2GHz, 210FSB, EPOX 8RDA3+, zdroj DTK 300W, RAM 2xPQI 400 v Duale, ovladace 53,03:
3DM03 - 5489b
UT2003 1024*768*32 - FlyBy 198FPS, Botmach 76FPS
HALO 1024*768*32+PS1,4 - 38,6FPS
Viac testov som nestihol lebo som ju mal len 2 hodinky.
Hry ako Mercedes worl racing, HALO, UT 2003, C&C Generals,NFS UNDERGROUND, isli v 1280*1024 v pohode okolo 60-70FPS s 4xFAA, a to na default frekvencii 400/700. Cize este tam je vykonova rezerva...
Ked som presiel na 1600*1200 tak vsetko okrem HALO islo plynule cize okolo tych 45FPS priemerne, pod 30FPS to nekleslo.
Myslim ze je to dnes asi najlepsia kupa. Inac tento kusok bol z BGS za cenu pre "mna" 6700SK S DPH!!!. To si myslim ze neni o com :-)
Karta bola balena v sacku + 6CD so softwarom, bez hier + DVI redukcia a redukcia na cinch.
Hluk bol v 2D mode prijatelny, cize u mna ju nebolo pocut. Mam Arctic Cooling Slim Silent PRO na 2000ot/min. a pridavny vetrak na vyfukovanie von. Zdroj je tichucky.
Pri prechode do 3D trosku pridala na otackach a uz som ju pocul najviac, cize prehlusila aj zdroj, ktory je inak najhlucnejsi, kedze na mojej ATI9100 mam len pasiv.
pri zatazi takisto zacalo nieco piskat, sice iba slabulinko ale ja som to pocul. Nebola to karta, ako som si myslel ale zrejme nieco v zdroji (zeby kondiky?) neviem, ale to som mal otvorenu skrinu. Pri zavretej som to nepocul.
Sorry za dlhsi prispevok ale mne osobne chybal takyto podrobnejsi popis "TESTOV".
Este som zabudol pamati boli SAMSUNG 2,8ns.
Kde si to koupil?Citace:
Původně odeslal Dzegr
kurna ako to je mozne ??? ja sa zatial na jadre cez 450 nedostanem - ovladace mi to ani nepovolia. mal som pred tym ATI tak mi prosim poradte. mam taktovat cez nieco ine ako panel v ovladacoch? a cez co. diki moc
x
coolbits prida to taktovanie priamo v ovladacoch. A hlavne si odinstaluj tie MSI ovladace su na prd, cez ne mi to neslo tiez vyssie ako 450MHzCitace:
Původně odeslal Jecky
no ja som mal cisty system na to 53.03 od nvidie a proste cez coolbits pridam moznost OC do ovladacov ale tam mi to viac ako /presne/ 453MHz nepovoli!!! ked to skusim obist cez rivatuner tak sice vyssiu frekvenciu dam /konkretne som skusal 460 MHz/ ale v 3D03 mi to da o 500 bodov menej ??? ja viem ze pri urcitej frekvencii zacne cip spomalovat ale tu to na to nevysiera/ziadne artefakty,ziadne sekanie/ - tu akoby to bolo v ovladacoch, alebo nie ???
Tak ted v tom mam trochu zmatek: podle cc ma sp takt jadra 300 a xt 390? kam se podelo puvodnich 400 u sp?
to udavaj ve 2d rezimu ci co? :oops:
urcite uvadzaju 2d takt. mam SP a default v 2d je 300/700 a v 3d 400/700
Ja som mal tiez ciste 53,03 od Nvidie, pustil som reg subor s coolbits a islo mi to taktovat tusim az do 1GHz :), proste vysoko, lebo som skusal 510 a to mi uz GPU mrzlo. Inac to spomalovanie mi robilo tiez, ked som taktil cez RivaTuner, ono to asi napisalo viac MHz ale realne to islo menej. Ale netrapilo ma to kedze som nemal problem s CoolbitsCitace:
Původně odeslal Jecky
To MOKUS hej to sa udava 2D takt, vzdy ked je uvedena frekvencia 300MHz
2 ricixxx: dik za radu. ale pravdepodobne to bude uz strop jadra :-(
tak som sa rozhodol ze trochu este pridam CPU s povodnych 220*10 na 230*10 a nainstaloval som 53.06 a 3dmark03 s 340patchom mi dal pri 450/780 5685 bodov. t.j. ze som si o cca 110 bodov polepsil voci 53.03 a cpu 220*10
Mam taky problem, kupil som si msi 5900xt default 400/700 nainstaloval som 53,03 a cez coolbits som taktoval pri 440/760 ide vsetko v poriadku. Ked dam auto detekciu tak mi vyhodi takt 460/800 ale pri tomo takte sa deju cudne veci: 3dm2k3 prejde ale dochadza k takemu divnemu sekaniu ze raz tam je 40 fps a hned na to len polovica. Neviete cim to je robi mi to i uz pri hocijakom vyssom takte ako 440/760. zeby som to mal lepsie chladit, alebo je to zdrojom mam nejaky shitny 350w. Mohli by ste uviest jednotlive voltaze /napr. prostrednictvom epox-usdm/ - hlavne ty co maju 8rda+. Zatial mam v 3dm2k3 5400 bodov. V aquamarku 41000. Co je ale cudne tak v 3dm2k1 mam len 14300 /cpu @2,1Ghz - fsb 200, 512 Ram ddr400 alias 2600+/ to hlavne preto ze so starou 4200ti som mal 13800.
s tym 3dmark 2001 mas pravdu, fxko ma onieco viac bodov fakt onieco ako gf4ti nataktena, ja som videl manika co nataktoval svoji ti4600 tak ze mal aj brutal procakom 18500 , takze gf4ti v dx8.0 nieje na zahodenie stale ;D
Otazne je ci naozaj tak velmi potrebujes dx9.0 efekty, da sa bez nich hrat hra a este to bude aj dobre vyzerat, vsetky nove hry pojdu aj na dx8.1, 8.0 a zaroven tam bude moznost 9.0 dx , ale to je fuk ;D
ale proc uvadej takt 2d rezimu na to si muzu koupit mx400 :?Citace:
Původně odeslal Jecky
na prd nejsou jen maji "jiny" taktovani. musis dat treba tech 450 (sice na liste uz vic nejde) a dat POUZIT a tech 450mhz se najednou hodi doprostred posuvniku a zas muzes taktovat treba na 500 a zas POUZIT.jen se s tim naucit :roll:Citace:
Původně odeslal ricixxx
2 deathkiller: ja tam tomu mozem vyhulit aj 500 a viac len proste sa mi to zdalo malo oproti tomu co som tu cital niekde ze oc jadra v pohode okolo 500MHz. Proste je to asi strop jadra tych mojich 450MHz :-(
2all: neda sa nejak editovat bios na zmenu napatia pre jadro a pamat ??? ??? ???
ne :-) kez by to bylo tak lehky!!Zmeny napeti jadra nebo pameti se vzdy provadeji nejakou upravou na HWCitace:
Původně odeslal Jecky
2 fleak: a ako si mam vysvetlit ze ked som flashol bios s 5900 al. 5900ultra na moju kartu tak som mohol ist s pamatou cez 800MHz co pri povodnom biose nehrozi ??? zeby casovanie pamati ??? dobre tak aspon upravit casovanie pamati alebo nieco ine len aby som to taktol co najvyssie :lol: ;D :o
jo je to tim casovanim myslim ze na pctuningu o tom psali!!Kdyz das horsi casovani budes vic taktovat ale nevim jestli se vic vyplati mit o malo vetsi frekvenci nez mit lepsi casovaniCitace:
Původně odeslal Jecky
overte si cipy pameti
nekde sou davany rychlejsi nekde pomalejsi.
na mym kousku sem mel Samsung 313, K4D263238E-GC2A, WVB157FA KOREA.http://www.samsung.com/Products/Semi...K4D263238E.htm
Ja jsem zatim dostal svou Sparkle na 470/750. Pameti uy vejs asi nepudou delaj chyby. Jadro se ale zda byt povedenej kousek jede i 520 jen jsem zatim plne neotestoval stabilitu na tyhle frekvenci. Jinak v 3DM03 pri tech 470 dam 5499 bodu
2 RaYreCo: kolko ti idu ti tvoje pamate ??? lebo ja mam tie iste pamate az na jediny rozdiel a to v tom poslednom cisle: wvb115gfCitace:
Původně odeslal RaYreCo
no ja bezim na 455/780 pamete mam ako tuto kolega hore, inak skusal som hardware monitoring v riva tuneri ktory zobrazuje realnu frekvenciu jadra aj pameti da s s tym pekne odsledovat ako sa sprava jadro pocas 3d rezimu, zaujimave ale je ze ked dam jadro na 465 tak robi v 3 dmarku pekne schody cize sa vypina a zapina zo 465 na 375 a da to nakoniec nizsi vysledok ako pri 455 :?:
2 oso: dobry postreh :idea: , takze asi to nebude strop jadra ale proste nejaka blba ochrana a tu treba vypnut. vychadzam s toho ze teda cip sa spomali frekvenciou a tym padom dava mensie vysledky. najprv som si myslel ze sa cip proste sekne a musi dannu operaciu prepocitat znova a vlastne tym sa spomali. ale tu sa meni frekvencia :!: no a teraz budme mudry
Ci to neje nahodou tymto> ked sa mi pokazli na mx440 chladic tak robilo skoro to iste, mx400 s prelepenym vetrakom tiez: Normal ide vsetko, ale akonahle sa dosiahne ista teplota tak v pripade mx zasek - kratky, cca 3-5-10s kym chip trosku nevychladol a potom to islo dalej normalne. FX podporuje zmenu mhz on the fly (2d a 3d rezim), rovnako zmenu napatia, tak ma napada, ci toto neje nejaky dalsi stupen ochrany - namiesto toho zaseku a cakania na vychladnutie sa znizi freq. Zda sa mi ze to iste robila moja FX5200, ked som ju prilis pretaktoval - jadro. Freq. ostala pred aj po benchmarku rovnaka, ale vykon s pridavnym a bez prid. chladica bol rozny... Napr. ked som taktol a hned pustil nature, tak 50fps, ale ked som pustil cely test a kym to prislo k nature, tak uz len 40fps.... jadro asi bolo prehriate prilis a teda sa samo podtaktovalo (naspat na 250 asi). S pridavnym vetrakom to uz davalo 47fps ked to v teste prislo k nature...
Takze tolko moja teoria...
takze treba skusit lepsi chladic a uvidime co s tym ale zase niekomu to ide aj na 480 bez dodatocneho chladenia takze asi to bude kusom ale mozno po zmene biosu na 5900 ultra by to malo ist asi lepsie vyssie napatie inak tu je link na dobry benchmark http://www.bit-tech.net/review/288/1
stoji to zato
S tema zasekama mne to dela pri vyssim OC taky ale jadro je chladny :evil: .Asi tam dam lepsi chladic.Citace:
Původně odeslal THX_Corp
lepsi chladic ??? to pochybujem mam ho totalne vlazne. a ono s tym biosom by to nebolo zle ale mne to proste neslo - rozsipany obraz.
inak pri biose na nvidiu sa da editovat frekvencia jadra a pamati? ak ano tak nie je problem tam vpalit bios 5900ultra ktory sa pred tym zmodifikuje na frekvenciu ktora na 100% ide a potom sa moze taktovat dalej. dufam ze ako teoria je dobra, ale da sa realizovat ??? ??? ???
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=45610Citace:
Původně odeslal Jecky
Ked sa ti to podari tak to spravim aj ja ;D
flashnut tam bios s 5950 ??? to ma teda pravdu povediac zatial nenapadlo. bude zalezat ci to pamate tu chvylu dokial nenaskoci win a zmeni frekvenciu na mnou nastavene hodnoty znesu. vlastne kolko ma taktovane default 5950 pamate ???
No nedavaj tam bios z 5950 to by bolo az moc. Staci ked tam das z 5900 alebo z 5900Ultra :wink: Ked to flashnes mal by si mat aj vyssie napetie. :idea:Citace:
Původně odeslal Jecky
Tak jsem "konečně"nainstaloval 53.03 no a je to hned lepší.Asi tak 900 bodů navíc.
470/805
3Dmark03 5675
šlo mi to i na 470/820 ale obraz při druhém testu to házel chyby a chvíli na to zatuhlo.Asi by to nějaké chladiče na paměti chtělo.
Ale myslím si že na bezproblémových 400/700 (4990 bodů)bude tahle karta ještě nějakej pátek dobře sloužit.
Je to super karticka kamosovi ide stabilne 450\820 , a to je ta bez chladicov na pametiach, este tam dame pasivy a to bude fukot ;D
2 MK2 / Racki - to mate slusne kusky, ake tam mate pamate ??? lebo mne zacnu hadzat artefakty uz pri 480 - teda ako kedy :-( ???
myslel si 780mhz nie 480mhz ti stihaju pamete ;D , ten kus grafy je u kamosa, v sobotu to pozrem a opisem cisla a nazov pamete :-)
jj sekol som sa myslel som 780 uz proste hadzu artefakty alebo sa karta uplne zasekne na tak 5-15 sec.
Mam kartu MSI 5900 sp , kupenu v BGS , bez krabice a s chladicom na cpu , v 3 dmarku 2003 mam 5864 bodov, zostava abit nf7-s versia 2.0 , barton 2500@3200 , a kartu som pretaktoval na gpu 470/memory na 800, bez artefaktov, mozem skusit aj viac,
chalani aky mate zdroj,lebo ja neviem co mam ale vypisuje mi to stale ze karta bude podtaktovana(hodi to tak 200/500) (asi nema dost stavy)?? stretol sa s tym niekto alebo mate vsetci 400W??
330W dle specifikace výrobce Chieftec. Jede mi to vpoho nemám problémCitace:
Původně odeslal Wolloda
po dlhsom testovani som prisiel na to ze moja msi 5900 sp ala xt nie je na tom az tak dobre co sa pamati tyka a to ze pri 780 ide v pohode bez artefaktov ale ked tam hodim 4 x AA a 8x Aniso tak robi to dost artefaktov Cim to asi bude ? no ked som iba tak skusal prst na pamatiach tak vidim to na vysoku teplotu (neda sa udrzat prst) tak mam s toho dojem ze asi pasivy by mohli dost pomoct myslim tych 800 by asi slo tak zatim tolko
Tak jsem si prave taky koupil MSI 5900SP, ale moc spokojen nejsem. ;( na 2200+ dava karta 11500b a na 2600+ 12500b. (53.03, CL2 pameti). Navic nekdy pri ukonceni lib. hry nebo i dem od nvidie se karta velmi zpomali - i okna se prekresluji pomalu. dxdiag nekdy selze pri testech 3D s nedostatkem pameti :(. -Nepretaktovana karta, ale moc se nehreje
člověče chyba bude ale někde jinde, karta může být výkoná jak chce, ale záleží také na desce, CPU a pamětech (ty máš dobré). Ted bych radil nainstalovat nové WIN a pak uvidíš..dále by tě čekal upgrade desky a CPU abys tu zabodoval...škoda mě ta karta zatím nedorazila :-(
Neviem ako to moze na 2600+ robit iba 12500, na Bartonne 3200+ na takte 450\820 pri ramke na cl2, to davalo skoro 16 000 takze ta karta nieje pomala ;D
Potrebuje procak poriadny, a Kt600 doska sa na vykone podpisala asi taktiez, :wink:
hm, muze tu nekdo rict jaky procik tato karta musi mit aby se dal pouzit 100% vykon teto karty ???Citace:
Původně odeslal Horyna
...no to tazko povedat ale podla mna to chce mat XPcko aspon 2200Mhz a viac, inak sa CPU stane dost brzdou pre kartuCitace:
Původně odeslal CODY_2
Moja FX5800Ultra nema dost ani pri PIVku 3400MHz... takze vase SPcky, mozno Bartik 3200+ potesi...
přesně tak čím víc, tím líp (dle tvé peněženky :? ) :idea:
no ne, premyslim nad tim zda nekdy v budoucnu bude mit smysl upradovat grafiku-only, nebo zda bude vyhodnejsi to cele prodat a koupit novy komplet.Citace:
Původně odeslal sofokless
ideme uz hodne do OT: ale v pripade tvojho PC v podpise asi najlepsie cele PC vymenit /samozrejme jak sam pises "nekdy v budoucnu"Citace:
Původně odeslal CODY_2
přesně tak ;D
ok, a sorry za ot
to je dobré 8-) ale na kartu se už těším ;D
Mam taky problem,mam MSI 5900SP default 400/700 nainstaloval som 53,03 a vobec som netaktoval a deju sa zahadne veci : 3D Marku 03 dochadza k divnemu sekaniu raz tam je 50 fps a hned na to len 20. Proste to seka. A takto to seka aj v 3D hrach. Neviete nahodov cim to moze byt ? zeby zdrojom ???
no a jakej zdroj máš? To by ale chtělo i nový systém při výměně karty.. a u starších det. to nedělá? :arrow: dej tam starší ;D
Potreboval bych od nekoho original bios z MSI 5900SP pro kamose ;D
EDIT: Sem nejak zapomnel ze je to nutny, kamos je totiz jaksi bez grafiky, tak se kdyz tak ozvete na icq nebo pres SZ. Dik
takze uz ji mam taky a trochu jsem ji otestoval!
takt 400/700@485/800
3D mark 2003 :5916
2001:15260
Aquamark :44900
jinak ty vysledky rozhodne nejsou konecny protoze nemam jeste mov vychytany chlazeni a CPU jsem mel nataktovany jen na 2150 MHz takze si myslim ze tech 6000 bodu v 3D marku 2003 presahnu ;D
Takze finalne bez uprav BIOSu a chladenia:
GPU: 505MHz !!!
RAM: 901MHz !!!
3DMark 2003 (Build 330) - 5980 3DMarkov (Vsetko - Drivere aj 3DMark na DEFAULTE)
3DMark pri vypnuti vsetkych filteringov: 6200 3DMarkov !!!
ty voe to je dost dobry ty pameti!!Toa tam mas obyc 2.8 ns ???Jinak ten vysledek je taky velice slusnej!Citace:
Původně odeslal PCnity
Jaky ovladace jsou pro tuhle kartu nejlepsi??Ja jsem zkousel zatim jen detonatory 53,03 a jsem zpokojenej.Ty ovladace co jsem k tomu dostal jsem tam ani nedaval protoze jsem slysel ze jsou spatny!
5980 3d marks pri tvojom takte sa mi zda dost malo ja mam pri 460 / 820 5800 3D marks takze tam mas asi nejaku chybuCitace:
Původně odeslal PCnity
jo taky se mi to zda celkem malo ja mam skoro taky tolik a to se slabsim CPU a min oc grafikyCitace:
Původně odeslal b3nco
ono to pak už moc nenarůstá, co? Pak by t chtělo mít aspoň 3,6Ghz ;D
Ale výsledek si myslim že je dobrej a dle sestavy ani lepší bych nečekal... :idea: (né že by nebyla cool)
prave ze ne me to teda celkem narustalo a to taktuju po 5 MHz.Jinak v 3D marku 2003 nezalezi tak moc na CPU!Nejdriv jsem to testoval na 2000 MHz a pka jsem to taktnul na 2150 a moc se to nezvedloCitace:
Původně odeslal sofokless
ale záleží na CPu vždyť jsou tam testy založené jen na CPU... Ale 150mhz není už takový rozdíl proto malá změna... ;D A na druhou stranu zkus dát tuto kartu k duronu 800mhz to by sme se zasmáli :lol: