Nebylo by to na skodu neco takovyho udelat ne? formou hlasovani by kazdy dal hlas kejsu kterej se mu libi vic.Kazdej by si svuj kesj prihlasil do souteze
Printable View
Nebylo by to na skodu neco takovyho udelat ne? formou hlasovani by kazdy dal hlas kejsu kterej se mu libi vic.Kazdej by si svuj kesj prihlasil do souteze
Tak pokud se chce nekdo prihlasit at mi posle 2-4 fotky sveho caseu v nejakym rozumnym rozliseni na mail : jakub@lysafree.net a do predmetu da "casemodding-soutez" , pak nahazim fotky na nejakou stranku a udelame hlasovani. Uzaverka tohoto kola souteze je posledniho brezna 2004.
Ja a muj mazlicek se hlasime, jenze jeste nejsme dokonceny, muzem se zucastniiiit? :?: :D
Urcite Marty, stejne to necham otevreny minimalne do Vanoc a pokud to nebude dokonceny a bude to hezky vypadat, tak proc ne :wink: :-) .
kuba:
asi poslu svoji plecku taky :wink: na zavody veteranu ;D
ale jsem pro 3 fotky. vybiral jsem 2 nej a moc to nejde. chce to aspon ze predu, z boku, a nejakej detail...aby to vystihlo celej charakter bedny. co ty na to?
OK, tak tri fotky muzou bejt, ale nejaky rozumny rozliseni, at to nema 3MB!
Jeste by to mohlo bejt rozdeley treba do mesicu a kazdej mesic by se vyhodnotil ten nejlepsi a pak z favoritu vyhodnotit kejs roku (treba) protoze kejsi se moduji porad a nekdo by to treba nestihl do daneho terminu a ten kdo by ho udelal pozdejc by byl v nevyhode :0
Jsem pro dělat to během delšího úseku z několika důvodů, protože třeba já jsem na ten svůj ani nesáhl
:oops: 8-)
jj gut idea, ale to by chcelo nejaku periodicnost a tak (napr kvartalne ???) a tak to premysliet celkovo ;)
MadCap
Chcelo by to aj sutaz o najhorsi case modding alebo o najvacsi bordel v case ;D
Tak to bych prihlasil jednu technicku od nas z prace. Ta udela neprostupnej bordel i v Chieftecu. ;DCitace:
Původně odeslal Rainbow
Jinak ja vidim ze se svym casem doperu nejdriv na jare, takze ja se prihlasim az za pekne dlouho.
Napady prevazuji nad casem, naladou a ochotou neco delat. Ted makam na plynovych vzperach do bocnice. To bude kravinka jedna radost. 8-)
A nejspis se prihlasim uz s nakym jinym. :-)
A do kdy?
kdy bude uzavirka?
co takhle unor ???
:idea:
dobra perioda je podle me 4-6 do roka. a vytez z kazde z nich by dostal specielní hodnocení do profilu, co vy na to? Takhle by za rok dostalo ohodnoceni napr. 6 uzivatelu.to neni moc a znamenalo by to neco "vic". kdysi jsem tady neco o takovem udelovani cet (ohodnoceni za vyjimecny oc,nebo novy postup....ale ted jsem to uz nenasel) aspon by to bylo k necemu. zda se mi to jako dobrej napad.
btw: co to presunout do "Zprávy pro Administrátory"
Jo, tak ctvrtletne by to bylo asi akorat. Nad ohodnocenom do profilu jsem taky uvazoval, myslim si, ze admini urcite budou pro. Takze dejme tomu, ze tohle kolo ukoncime posledniho brezna 2004...Citace:
Původně odeslal daso
Tak se taky prihlas! Na brnensky LANparty byla soutez o nejlepsi casemod a Maxik tehda malem vyhral se svym "popelnice casemodem" ;D .Citace:
Původně odeslal Rainbow
Tak to ja se prihlasim az tak povanocich .Uz jsou hotove nejake www? jen pro info
co vy na to web je nic moc ale na hlasovani a gAlerii to postaci
kdyztak nejaky pripominky nebo cokoliv smerujte do fora uvitam par rad na zlepseni :D
compete.webz.cz
uzavierka by mala byt dana DATUMOM .. a posledny case oznaceny ako najhorsi je tiez imho blbost ... inak akoze to je zatial zbytocne pri pocte prihlasenych 0 ;)
MadCap
Taky nesouhlasim s rankem nejhorsi casemod.
Jinak s ostatnim souhlas, jeste bych ale neomezoval pocet prihlasenych, co myslite?
jasne. vyhodnotil bych jen jeden jako NEJ (v urcitym casovym obdobi) a neomezovat pocet prihlasenych.
tak ok
Aaaach jo. Tak kdyz jednou chcete soutez, tak soutezte... Myslim, ze jsem jasne napsal pravidla a ze stranky udelam a umistim, ale zatim jsem dostal fotky jen od Martyho.
Pockeeeej ja budu posilat dalsi ;D o Vanocich udelam ovladaci panel a uz jsem si nechal rozriznout kryt, takze po novem roce bude laser :drool: a je se na co tesit! :DCitace:
Původně odeslal KUBA
Tak aspon neco, uz mam tri maily... :-)
Já snad taky něco pošlu, eště až miláška vylepšim :-)
co se týče třeba mě, nějak se necítím oponovat např. Martymu - tam už je to promyšlené hned od začátku na tune/mod a je to fajn. Wodníka dělat taky nebudu, protože na té sestavě už mám tak super tichounko (navíc i sw ztišený seek u hdd).Citace:
Původně odeslal KUBA
líbí se mi to tady jako inspirace, pochvaly,kritiky... chlapi jste fajn
PS: nevím jestli jsem to už někde nepsal, ale KUBA je podle mě moderátor na svém místě. Správný.... dobře to tady koriguje. Chválím i přesto, že mi třeba nedávno zamkl thread - šli jsme v něm totiž těžce do off-topicu. :-)
mějte se
Ale jen se neboj, posílej. Vždyť nemusíš vyhrát, stačí se zúčastnit :-) . Třeba to přinese inspiraci dalším a časem se fotky z týhle soutěže můžou překoncipovat do casemodding galerie :wink: .
OKi prihlasim sa aj ja...Casemod sa dokoncuje a kedze budem mat teraz dostatok casu tak ho znad aj dokoncim :).
@ KUBA
to s tou casemodding galerií vypadá zajímavě... taková sbírečka :-)
když jsme u toho - nabizim PC AREA jako hostitele soutěže....když už je to jednou caemodding galerie....co vy na to?
To hod za hlavu. Myslis, ze ja se na to citim? :wink: Urcite ne, ale chci aby se to tady trochu rozhejbalo a k tomu prizpeje kazdej kdo se zucastni. Myslim, ze by jsme mohli byt u zrodu docela pekne tradice.Citace:
Původně odeslal Luke_chiptuning
ono mozna - ne ze bych to chtel nejak prosazovat, jen mne to tak napadlo - mely by se rozlisit nejake kategorie. jako napriklad modding case do 1500,-, nad 1500,- , specialni case - jako treba nejak serverova ( :wink: ) - apod.
Protoze uprimne receno, pokud ma nekdo nejakou takovou specialitu, dost tezko se s tim bude asi souperit....a vic kategorií dá všem větší šanci uspět...a pak by se třeba z vítězů jednotlivých kategorií mohl volit absolutní vítěz atd. - nápadů mám plno ;D :wink:
Ale potom sa moze stat ze v kazdej kategorii budu 2 mozno 3 ludia :roll:Citace:
Původně odeslal Chocen
no, na PC AREA je skoro 40 casemoddů a myslím, že se tu vykutají i některé další, taže toho bych se nebál....
No, nieco na tom pravdy bude. Predsa len aki nejaky dobry modder da na casemod 10000,- a ten isty modder potom na druhy 2000,- tak to bude setsakra rozdiel...
No zatím jsem dostal fotky od tří lidí, takže radši nerozvádějte fylozofický diskuse a posílejte vaše vlastní výtvory :wink: :-) .
jj, rozdelit je treba na mikrocase, midcase atd. by nebylo spatny, ale vzhledem k mnozstvi prihlasenych lidi bych to zatim neplanoval. rozdelovani podle mnozstvi utopenejch penez se mi zda docela blbost :arrow: modding je preci jenom o vylepsovani a ne o penezich :!: . kdyz nekdo "neumi" moddovat a do kompu narve balik (tady spis funguje cim vic penez tim vic vykonu a ne moddingu) tak preci nema o moc vetsi sanci nez treba perfektne, ucelove a hlavne originalne upravenej case (nebo kybl ;D ) za par korun.Citace:
Původně odeslal Chocen
ony jsou taky vanoce, ze...po novem roce toho jiste bude vic...ja zkusim zkontaktovat vsechny lidi, co mi poslali modding na PC AREA a hned bude soutezicich plno....opakuji, ze jsem ochoten hostit soutez na webu pc area - predpokladam, ze by mi s tim kuba pomohl a udelala se tam nejaka stranka spolecna pro pc area i oc 4um...
tak už jsem taky poslal fotky, tak se hlaste další, ať se můžem pokochat
Hmm bohuzial BA2 nie je stale dokonceny...je na tom este roboty mozno sa nezucastnim...uvidime.
taxem ještě updatnul moje stránky a hodil jsem tam ty poslední aktuální fotky
http://home.tiscali.cz/blackster
fok, to aby som konecne nejak dorazil svoju obludu ;D
MadCap
Pripravuji novou casemoding soutež.... hlavni cena je hodne zajímavá a mysím si že stojí za to....
Všechno info bude včas zděleno: do 14 dnů
P.S. sem ted out spolubydlící mí odpalil ABITA NF7-S borec...
tohle se mi hodne libi.ma to styl.nic kriklavyho. proste v jednoduchosti je sila.Citace:
Původně odeslal DC
(jeste by to chtel nejaky fotky pri normalnim osvetleni)
chci se taky prihlasit do kategorie do 1500 :arrow: www.sweb.cz/vogo
Tak co jak to vypada stim webem ??? uz je neco hotovyho
web se bude řešit, až bude nějaký rozumný počet soutěžících....
ja bych se prihlasil do kategorie do 1500kc i kdyz jsem za ten case dal 300kc(bez zdroje...) a je 6 let starej ted uz mozna 7....
já bych taky soutěžil ale musim to dokončit
Co takto najprv nejaku propagaciu nez to rozbehnete vo velkom ????
Gabo...
Chocen...
oc4um...
už jsem udělal první krok - viz www.pcarea.org
edit - taky se nejdrive musi dohodnou pravidla, konkretne a presne....kubo, napises mi ?
tiez sa hlasim, aj ked s tymto sumtom moc sanci na vyhru nemam.( a este je aj tak na nom kopa roboty... a prachy ziadne :-( )
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=15601
Prihlasujem sa takysto do sutaze :)
Tu je moje pc . Nie je to Bohvieco ale je to MOJE :)
http://www.pretaktovanie.sk/article....thread&order=0
Já bych se taky chtěl přihlásit do soutěžě, jenže mi 3 fotky nestačí. Mám totiž case zmodifikovaný ze všech stran (min 5 fotek). Je to možné?
Taky se hlasim do souteze. Doufam ze veb postaci watercool.webzdarma.cz
tak už se schyluje k tomu, že se konečně bude něco dít....STAND BY :wink:
ja bych se prihlasil akorat ze sem tu moji bedynku nemodoval ja ale nekdo jinej :)))
takze na to prdim :(
Tak jak to tedy vypadá na pcarea.org ? už by to mohlo začít,ne?
zrovna ted delam na tom, abych rozchodil system na hostingu - na likale uz to mam odladene, bohuzel na hostingu maji apache a php v safe modu a dela to urcite problemy...ale predpokladam, ze do konce noveho tydne se to konecne rozjede...
btw - neco blizsiho k pravidlum:
kazdy soutezici si tam bude moci vlozit svuj casemod sam a to ve forme nazvu, kratickeho popisu a 3 fotek. Hodnotit se pak bude a) napad , b) tech. reseni, c) celkovy dojem...
Takze pripadni zajmeci o ucast (i ti co se jiz prihlasili) budou muset toto vlozeni provest...
konkretni a podrobna pravidla budou zverejnena spolu se spustenim webu - takze jeste je cas neco dopilovat, pokud mate nejakou pripominku, napad, apod.
tak, problem se zda se podarilo vyresit, system je ve fazi testovani.....takze GET READY ;o)
Taky se hlasim do souteze
www.sdm-master.wz.cz
Jmeno modu Black Cage
takze, beta verze pravidel (system uz pomloucku dozrava, uz se resi jen par musek):
Pravidla:
1) Všeobecná:
- soutěže se může zůčastnit kdokoliv
- není nutná žádná registrace pro možnost hlasovat
- každý uživatel může vložit libovolný počet casemodů
- žádný z casemodů nesmí být vložen dvakrát
- každý uživatel smí hlasovat pro jeden konkrétní casemod jen jednou
- uživatel nesmí hlasovat pro casemod, který sám vložil
2) Hlasování:
- hodnocení probíhá ze tří hledisek (nápad, tech. řešení, celkový dojem)
- ohodnotit se musí všechna tři hlediska
- hodnotí se dle počtu bodů ( 1bod - nejnižší ohodnocení, 5 bodů nejvyšší ocenění)
- aby jste viděli aktuální počet bodů, musíte hlasovat
3) Vkládání casemodu:
- vložení můžete provést pomocí formuláře, odkaz je umístěn na spodku webu
- musíte vyplnit všechna pole formuláře
- musíte vložit tři obrázky
- obrázky nesmí být větší než 1024x768
- obrázky nesmí zabírat více jak 250kB
- obrázky musí být formátu JPEG
A termín uzavření ??
ještě jse, jej nestanovil napevno, ale viděl bych to tak na konec cervna, ne ? - nejak aby se to teba dalo vyhlasit na letni LP, pokud nejaka bude...i kdyz ted co zrúsili mimo misu nevim, kde to nejak pozjistovat...
A je odstartováno!!!
Web je spuštěn, soutěž začala.
Adresa je http://soutez.pcarea.org
Přeji hodně úspěchů!
A btw - jestli můžete, rozhlašte to kde můžete, ať se to plní....
Hodil jsem to na pretaktovanie.sk ..
Tak snad se to rozsiri i u nasich bratru....
ok. super. mockrat diky!
btw - mozna by nebylo marne upravit nazev toho threadu, neco jako casemodding soutez - SPUSTENO , nebo tak neco, aby bylo jasne, ze uz to jede...
tak jsem to upravil.. muzes se mrknout..
ok. diky! je to supr
Pani, pekne se to rozjizdi. Jeste sponzoring Liang-Li, Sunbeamtechu a podpora Novy a je to svetovy. Ne vazne, premyslel nekdo o tom zkusit neco vyjednat u Czerch computeru? Oni si urcite budou chtit radi udelat povest v tomhle oborukdyz zacali rozjizdet nabidku s timhle sortimentem.
Taky bych prirad pridal svuj kousek, mit to tak hotovy, prace jak na kostele a love zadny.
muzu je zkusit kontaktovat...ale nevim...moc neverim tomu, ze by do toho sli...ale za zkousku nic nedam, ze...Citace:
Původně odeslal Kazdic
No konkurence jhe konkurence a oni zacali s tuningem a progamingem nedavno kdyz uz je tady dost zavedenejch lidi co to delaj, a tim si urcite pomuzou a my koneckoncu taky. Treba nas tam muze napsat vic.
Jak sami rikaj sou dynamicky se rozvijeji spol. :D
uz jsem tam napsal, tak uvidime...Citace:
Původně odeslal Kazdic
Ja myslim ze jo, dalo by se na necem dohodnout - ale musis tomu trochu verit, at taky neco pro ty nejlepsi daj :)Citace:
Původně odeslal Chocen
Tak jsem tam pridal Neptuna, az udelam nejaky fotky soucasnyho stavu Cube tak je tam dam taky. Ale za to se spis stydet ;)
cheche jsem tam taky :D
POslal jsem tam malej mod, spis predelavku. Jestli se ti nelibi nebo mas nake vyhrady, napis mi SZ :wink:
PS: sorry, ja hlava derava :oops: nazev je PC in TV
Pozor!! Zdá se, že došlo k malému problému. Nevím čím to je, ale některé obrázky systému asi dělají problémy (že by různé způsoby komprese?). Každopádně chyba se projevuje tak, že po odeslání vyplněného fotmuláře se zobrazí pouze bílá obrazovka...Pokud se Vám to stane, napište mi (kontakty uvedeny v zápatí stránky). Vložím Váš casemod manuálně. Pokud někdo z vás ví, čím by mohla být tato chyba způsobena, napište prosím taky ;o) .
behem pristiho tydne uz snad budu mit vlastni fotak... tak to nafotim lepe a dam tam taky svyho "drobecka".. :wink:
B&W by a_WerOOn
tak už jsem dostal odpověď z CC:
Dobrý den pane Doležale,
Děkuji za Vaši nabídku, ale naše sponzorské aktivity se ubírají jiným směrem, takže musím odmítnout Vaši nabídku.
Přeji hezký den
Stanislav Gaj, CzechComputer
- takže na nás ... . Btw - tímto chci ještě jednou poděkovat firmám DCASE a Sharkoon - firmám, kterým zákazníci skutečně nejsou lhostejní...pánové, děkuji.
Toby me zajimalo co teda vlastne sponzorujou. Kdyz jim nejsme dost dobry my tak gdo?? ??? ??? ???
ja bych to neřešil ... CC je velmi solidní obchod a nemůžem od nich chtít všechno (mě stačí 110% ochota k zákazníkovi)Citace:
Původně odeslal Kazdic
jde o to co by z toho mělo CC? NIC
je to jenom soutěž mezi námi, to že jsou nějaké ceny je super ale kvuli nim to nikdo snad nedělá ...
tak jsem taky přihlásil svého sumce :lol:
taky jsem na své stránky přidal odkaz na soutěž. Myslím, že by bylo dobré ty ceny uvést hned na úvodní stránky, mohlo by to nalákat více lidí. Jo a nepiš tam, že je to tvůj první php web, nepůsobí to dobře... :wink:
No, ja to tam pisu jako omluvu, kdyby neco nefungovalo :wink: - a je to taky pravda...Citace:
Původně odeslal Staňour
To o tech cenach - asi mas pravdu, zitra to nejak zkusi poladit....
a kdo rikal ze po nich budem chtit nejaky ceny, stacilo by prece aby na svuij webv treba dali odkaz a par radku o tom ze nejaka takova soutez vubec je. A za to by dostali treba ikonku ta web souteze a urcite jim to prihraje nakyho toho zakaznika.Citace:
Původně odeslal T613
BTW nejak sem nikde nepostreh do kdy bude soutez trvat nebo kdy bude dalsi kolo?? Desne rad byhc se prihlasil ale, nejak ho ne a ne dokoncit a asi driv nez v kvetnu nebude :? :? :?
no, uzaverku vidim asi na konec kvetna, pak jeste dam asi tak mesic ciste jen na hlasovani a pak teprve vyhlasim viteze...
dalsi kolo ? ze by casemod 2005 ? :wink:
No doufam ze to stihnu :oCitace:
Původně odeslal Chocen
Kdyz se tu bavite o sponzoringu: co zkusit treba Ladykillera z http://www.progamingshop.cz. On je pro kazdou spatnost (:-))
Takove "fUnc liqUid - anti-friction fluid" nebo "Mouse Skatez" by take nebyly k zahozeni... :wink:
nebo treba Ratzpadz GS ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
uz 38 soutezicich ;D
bych se taky prihlasil, ale hotove to budu mit az na konci cervna (doufam). Uz mesic a pul pretesnuju nadrzky a chladice, chcijou a chcijou :evil:
v tom případě se těš na další ročník :wink:Citace:
Původně odeslal RuV
hehe, co mi jinyho zbude...
takze s ohladom na to v akom stave som s mojim modom evidentne tiez budem az v dalsom rocniku ...
ale na LP Brno to dufam stihnem dorobit aby ste mali co ocumovat 8-)
na LP Brno bude zvlast sutaz ako minulz rok .. ;)
MC
to ja ot doufam stihnu. Tedka v patek budu dodelavat bocnici a konecne se taky prihlasim. >:}
přihlas, ať je to přes padesát ;D
ale ne ze se budete smat ty my desce v podpisu :evil:
EDIT: uz hotovo a prihlaseno. Je nas 53
hlasování ukončeno!!!
výsledky zveřejním co nejdříve...
Sem zvedav, favorita mam. Tak drzim palec ;D