Kdo mate zajem o nevsedni nabidku :arrow: www.importer.cz 21" flat DELL za 5.6k bez DPH. No neberte to... Dneska se na nej jedu mrknout (Kladno) takze pak poreferuju...
Printable View
Kdo mate zajem o nevsedni nabidku :arrow: www.importer.cz 21" flat DELL za 5.6k bez DPH. No neberte to... Dneska se na nej jedu mrknout (Kladno) takze pak poreferuju...
Ted na to koukam a vypada to docela huste :o :drool: Dej teda pak vedet v jakym sou stavu...Citace:
Původně odeslal Dawe
pokud vím,tak na skladě mají jen některé monitory a většinou jich je hodně málo, takže šance, že tam ten Dell bude...
Byl jsem tam kvůli Eizu F520 a to tam zrovna neměli. Přeji více štěstí než jsem měl já.
Dell tam bude na 100% peseimisto. Vcera sem tam volal, privezli jich kamion. 8-)
Vyrazim smer kladno, vecer cekejte reference. :-)
Poptej se zgruntu, at nam poreferujes...... :o
Jo taky do toho jdu, ale snazim sehnat 4 lidi, aby nas bylo pet a cena je pak 4990,- bez dane
Uvidím, jaké Dawe podá reference a asi bych do něj taky šel.......
jak na to koukám, tak o něm taky začínám přemýšlet. Za ty prachy je fakt vostrý :o
Přeci jenom na cad není žádnej monitor dost velkej :)
souhlas se Stanourem a jeste je to super na filmiky
P.S. maji je i primo v Ostrave
a za tech 4990 to je i s plnou zarukou
btw- pisou tam JAKO NOVY - to jako je to naka oprava nebo reklamace
Asi to tahaji nekde ze zapadu
tak todle nevypada vubec spatne.... sem zvedavej na ty reference.... doufam,ze nema nejakou zmrvenou masku nebo rozmazanej obraz pri vyssi frekvenci/rozliseni.....
Jsem zpet a koukam na Vas v 1600x1200 pri 85Hz.... :-)
(realna uhlopricka 51 cm)
Tak jak to probihalo. Sklad jsme s neGrykem nasli celkem jednoduse - kdyz vjedete do Kladna po hlavni tak nelze minout. Vevnitr jsme zjistili ze vyber probiha formou samoobsluhy - maji jich tam odhadem min. pres 50 ! Takze jsme vzali notebooka (doporucuji vzit vlastniho s Nokia testem !) a zacali posilovat (=nosit monitory - odhadem 30 kg)...
Poznatky - Geomtrii maj vsechny trosicku souplou ale pri normalnim provozu neznatelne, konvergence ujde, pripadne se da poladit, barvy dobry, obraz se nechveje, monitory nepiskaji. Hlavni vada je ta ze byly dva roky pouzivany (zeshora je na nekterych vypiskovan napis Volvo a poraddove cislo ;D ) tudiz jsou nektere celkem presvicene. Obraz jaky by meli podavat pri jasu 50 podavaji treba okolo 30 a niz. Ale to se da prezit. Ja preferuji tmavsi obraz, tudiz jsem hledal dele. Asi 6-7 v poradi mi vyhovel a vzal jsem si ho.
Cena 5600 Kc bez dane - 6832 s dani. Pulrocni zaruka. Za tu cenu je to myslim milionova koupe.
Zitra tam jedu znovu a odhaduji ze do auta nalozim tak jeste dva. Takze jestli nekdo z Prahy mate zajem tak se ozvete. :idea:
BTW: "Zamestanci" jsou tam perfektni - parta mladejch lidi ktery Vam dovolej odzkouset jich kolik Vas napadne, dokonce nam pujcili notas. neGryk je tam bavil svymi prupovidkamy typu "kdyz uz mate v tom skladu takovou zimu tak jste si aspon mohli poridit hezci sekretarku, ne ?" PRED NI ! :lol: Smali se vsichni az na jednoho, asi pritekyne :wink: Holt neGryk no... Kdo ho nezna ten se divi :-)
P.S. Mel by se u me dnes stavit DeeKay takze ten Vam poda zdrcujici kritiku. :wink:
kua tos nemohl dat vedet driv nez sem si koupl 20"eizo - herdek ja mam vzdycky pri nakupovani smulu :-(
Bud rad ze o tom vubec pisu ted, taky sem si to moh nechat klidne pro sebe. Ale k tomu nemam duvod...
Vazne, za ty prachy se nic lepsiho sehnat neda. Kdo mate prachy, bezte do toho. Rikal jsem si ze muj pristi monas bude LCD, ale tenhle to zmenil. Obrazovka Sony, dokonalej obraz, co vic si prat ? Mozna vedet jak aktivovat servisni menu. :-)
Kdo najde lepsi koupi, ma u me kilo. :wink:
suckra nech toho chvaleni - me stalo to eizo 6tacu :-(Citace:
Původně odeslal Dawe
mno ale jinak blahopreju,prece jen to cos mel doma bylo ponekud male :-)
edit:asi ted byla nejaka dodavka tech montaku - maj je i na http://www.levnapc.cz ale za 5750 bez dane
Tak co DeeKay. Jak se k němu vyjadřoval ?
Jo na levnapc to maji a distribuuji to na vice mistech, coz muze byt vyhoda.
Jenom chvalil.... Vazne ! ;D Sam jsem tomu neveril, ale posteloval obraz a byl spokojenej... Vzdyt on mi ho taky doporucil ke koupi a ja to tady pak uz jenom rozkecal. :roll: :oops: :wink:Citace:
Původně odeslal Deny
Nemas foto v jakym jsou stavu? A sklo treba jen trohcu poskrabany nemaj?
BTW: Asi ho taky vezmu 8-)
Fota mam takovy vselijaky, uz sem je postoval na IRC, sem se to nehodi.Citace:
Původně odeslal Jerrys
A Vy jste snad hluchy, kdyz rikam ze jsou v perfektnim stavu, tak to mimo jine znamena ze rozhodne nemaji poskrabane sklo !
Jako do toho asi pudu ;D ;D
Tak jsem se s nima bavil po ICQ a uz je nemaji :eek: :? Ale za tyden prej bude nova dodavka... Takze tam jedu za tyden 8-) Uz se nemuzu dockat na 51cm obraz :drool: :smoke:
EDIT: Jen by k tomu meli dodavat jeste jedny nahradni oči ;D
Hehe nahradni oci ;D ;D ;D :lol: :lol: ;DCitace:
Původně odeslal Jerrys
Jinak ja bych to asi taky koupil ,ale tenhle mesic nemam prachy ): ,tak si musim pockat . Ale zda se o GOOD.
To se ti nezdá :arrow: To je GOOD ;DCitace:
Původně odeslal Hanta
Heh ale je to docela masakr, kdyz si pomyslim, ze jeste ani ne pred rokem, jsem mel vyboulenou 15'ku :lol:
ty monitory byly dokonce za 5300,- bez dph :wink:
Kua tak ja nevim, myslim ze na hry to bude uplne na .... :roll:
Proč ???Citace:
Původně odeslal Jerrys
Co ? Kde ? Vice info pls :-)Citace:
Původně odeslal Milossek
O volvo dell 21'' uz sem taky zaslechl neco :arrow: Kamarad se jal testnout jeden kousek a vratil ho.Obraz sel vyladit,ale mel naky duchy za textem,na 100Hz nejak blikal-proste se mu ten obraz moc nezdal. A prej k tomu je dost obyc vga kabel,s kvalitnejsim se obraz zlepsil,ale vic sem se nedozvedel.Sam bych rad misto svoji 6 let stary 17 neco pohodlnejsi a vetsiho,ale nechci kupovat nakej srot :!:
2 Dawe:Muzes upresnit o jakej typ se jedna?!Jestli je to Dell 21 p1110 ci neco jinyho.Jukal sem na dell forum a tydle monitory uplne byz chyby nejsou :wink:
sem koukal a je to ten dell p1110
si me docela postrasil - dneska se mi ozval kupec na moje eizo a ja bych chtel koupiut ten dell ale ted nevim...
2Dawe:asi uz tam nepojedes,co? jo moh bys pls napsat jak sou hluboke?
hele jak je to stim kdyz se jich bere vic-nejake slevy?nenasel by se jeste nekdo kdo by ho se mnou vzal?
2Wartburg: Promin, ze jsem se nechal unest rozdilem ve vzdalenosti. Neni to primo v Ostrave, ale v Orlove. (www.mkcomp.cz)
našel, třeba já.Citace:
Původně odeslal Wolferine
no, taky o tom uvazuju....zalezi ale kolik by dali slevu :)
4990Kc bez dphCitace:
Původně odeslal tomesik
ta cena je zajimava, ale mel bych problem s dopravou a jeste se musim rozhodnout zda do toho pujdu - poradit se s penezenkou :oops:
2 tomesik: neco mne povidej o problemech s dopravou - mam to do Ostravy, ale du do toho
no tak nabidl by se nekdo s nootebookem, kdo by me tam dopravil a zkoukli bychom to a hromadne nakoupili s ostatnima aby to bylo "levny"??? mam trosku problemy s barvama - castecne barvoslepej, tak s sebou potrebuju nekoho kdo ma auto a dobry voci :oops: :D
auto bych mozna(fakt nevim) mozna mel,problem je ten ze se mi neozyva kupoec na muj montak tak zatim nevim...Citace:
Původně odeslal tomesik
tak monak prodas vzdycky, spis mi jde o to se na to opravdu poradne podivat, prachy by na to byly...ale urcite si ho chci nejdriv otestovat!!! Takze jsem potencialni kupec, ktery potrebuje dopravu, notas a lepsi oci :)
Kdyz se najde vic lidi testujicich,tak to taky uvitam :-)
2 Wolferine:Nechci te strasit,jen pisu co vim,kdyby se nasel peknej kousek,taky bych do toho asi sel,na cizich forech sem narazil na chvali ale i sem tam kritiku-hlavne na starych v dobe kdy ten monitor byl novej.
A narazil sem tam tusim an problem,ze v XP je ten monitor presvicenej.
ale to presviceni se da snad odstranit pres osd ne??? pokud ne, tak to je pro me fatalni problem.....i kdyz vyresime ho kdyz nekdo vezme nootebok s XP :lol:
Tak pro vsechny zajemce o tenhle monas se slevou za 4990,- bez DPH
Je to zatim tak na 80% - termin - pondeli (mel by bejt dostatecnej vyber)
- notebook - bude
- doprava - bohuzel nase kara je plna
- pocet - na slevu nas musi byt minimalne 5
- zatim 2 mi kamosi, milossek - celkem 3 monitory
Vidim, ze zajem zatim projevili Wolferine, Stanour, tomesik a Asmoo.
Tak se chlapi vyjadrete a reknete svy navrhy (to pondeli mi ale prijde nejlepsi)
pocítejte se mnou, akorát v pondělí mám cvíka od 8 do 19:15, přičemž píšu 2 písemky, takže jsem full busy :( . Ale já myslím, že se beze mě obejdete, když mi vyberete nějaký kousek, který bude v poho. A moc by se mi hodilo, kdybyste mi ho i přivezli - nemám tady v Praze možnost auta. Jen MHD a to mi stačilo, když jsem tahal 20 Kg eizo :) Samo, nějaká provize za benzin a tak by byla...Citace:
Původně odeslal Deny
no, za tu cenu bych do toho sel, ale nemam moznost VUBEC zadne dopravy do Kladna, to je ten pruser :( Prosim VEZMETE ME NEKDO S SEBOU!!!!
takze to vypada ze do toho budu moct jit ale na 100% to budu vedet az zitra po poledni :?
no to pondeli by vyhovovalo, ale potrebuju tu dopravu a mam cas tak od 9:30 z Dejvic, ale nejlepsi by to bylo po poledni
to pondeli je kvuli tomu, ze ted na sklade nejsou. V patek maj privizt kamion a jako moznost odzkouseni mi napsali nejdriv pondeli.
ja mam pondeli volne cele..jen nevim s tim autem - kolik m onitory ste chopni pobrat vy?
jo jinak s tema 4990kc je to jiste?ja sem to nikde na jejich strankach nenasel.....
Tu cenu sdelili me i Milosskovi pres ICQ - pri odberu 5ks - 4990,- bez dane, 6 mesicu zaruka
jj dikyCitace:
Původně odeslal Deny
jak to vypada s tim mistem v aute - kolik monitoru poberes?
ja asi budu mit auto jenze pojedeme dva+pak beru ten monitor a je to rapid takze do kufru to nevleze - takze muzu vzit asi bud jeste jeden monitor nebo jednoho cloveka....
edit:mozna i monitr i cloveka--zalezi jak je clovek velky a bude to asi mit dost nepohodlne..ale napada mne ze zpet by mohl jet vlakem,to by slo,ne?
u nás bude auto zpět plný. tam bysme mohli nejspíš někoho vzít.
tak tohle smenepochopil-kdyz bude plny tak jak muzete nekoho vzit ???Citace:
Původně odeslal Deny
kolik tech monitoru teda vemete?
Tak to by jsi ho mohl vzít mně. Potřeboval bych ho ale i dovézt na Klamovku. S vámá jet nemůžu. Za dovezení bych vám dal kilo (tj. 100,- Kč, aby bylo jasno :)))Citace:
no, na importer.cz maji dopravu za 100,-- kdekoliv po republice, takze by me spis zajimal nekdo, kdo by me tam (popr. zpet) mohl hodit, ale malej moc nejsem :lol:
no kdyz pojedem tam - bez monitorů - tak misto v aute bude :arrow: zpatky s monitorama uz misto nebude :idea:Citace:
takze si to ten dotycnej sam osobne vybere a otestuje, necha poslat tou jejich dopravou za kilo domu, a zpet pojede busem, vlakem, co ja vim...
Importer:
dobrý den, samozřejmě je možné zakoupený monitor poslat za tech 100kč. Z prahy z dejvický, jezdí každou pulhodinku. Pojedete na autobusové nádraží a pujdete směrem k Autotepasu. Když se zeptáte kolemjdoucích, navedou vás. Směrem k Autotepasu po pravé straně zelený dům, nad dveřmi nápis Bramon...Doprava trvá 24hodin.
To mi napsal, takze se spis jedna o to, abychom se tam vsichni nejak setkali....
takze kupec by mi mel prijit vecer,tak dam pak vedet, :arrow: drzte palce
Taky bych do jednoho sel, chtel sem puvodne koupit neco novyho, ale to LG, co sem chtel neni, takze tohle vypada zajimave. Ale potreboval bych poradit pri vyberu, oproti tomu co mam ted se mne bude zdat vsechno pekny. :?: Mohl bych v Praze nekoho nabrat do auta a vzit ho tam i zpatky, pokud mi bude napomocen pri vyberu. V pondeli v jakym case to asi tak vidite? dopoledne/odpoledne ?
mno ja do toho monitoru taky asi pudu protoze to je fakt best koupe..ale nemam se tam jak dostat..
2patka: ja ti klidne poradim kdyz me dovezes :wink:
btw. jak myslite ze se jede s 21" monasem ve vlaku? :?
a jak bys to videl casove? rano/odpoledne mam jeste nejaky cvika, tak abych vedel jak to zariditCitace:
Původně odeslal .:Goodman:.
btw, blbe? ;D
edit: kdyby sme se domluvili, mohl bych te nabrat v skoro podebradech ;D
wow to by bylo moc dobry..ja se musim taky nak dohodnout s rodicema-preci jen sou to jejich penize...zrovna v pondeli se mi to docela hodi pac sem ve skole jen 2 hodiny...a kam pak jedes zpatky?do prahy?Citace:
Původně odeslal patka
jestli pojedu, tak to bude Hradec - Praha - Kladno a zpet (mozna bych se zastavil v praze u sestry na kaficko a kus reci, mam pro ni nejaky veci), definitivne bych se rozhodl zitra ale potreboval bych vedet jestli nas bude vic na slevu a v kolik by sme se tam sesli.Citace:
Navrhoval bych, at ten, kdo by v pondeli jel autem a popripade bral dalsi lidi, ale je limitovanej casem, navrhne kdy tam muze byt. (nejaky cvika, ale kvuli takovy koupi snad ozelite :-)
Uvidime jak dopadne Wolf s prodejem svyho Eiza, kdyz to proda, uz by to melo bejt na tutti
ja mam cvika tak blbe, ze je proste ozelet musim. Tak cekam na nejaky navrh.Citace:
Původně odeslal Deny
navrh: PONDELI 13:00 Kladno ???
co takhle ve 14.00?Citace:
Původně odeslal Deny
oboji mi vyhovuje :D
je nutný, aby tam byli všichni? já zrovna tohle pondělí vážně nemůžu, je to dost klíčový den :(
Ale toho Della chcu taky. Mohlo by to jít takto:
Přivezli by mi ho PPlkem, stačilo by, abyste mě do objednávky taky napsali (aby byl za těch 4990,-) a oni ten moňas poslali. A taky aby to byl monas, který jste vyzkoušely a je ok (stejně jich budete zkoušet víc,ne?).
Já bych ho zaplatil až při dodání u mne doma. Moje adresa:Vrchlického 45 (je to kousek od pošty), ubytovna Q.T.H. (zvonek s červenou hvězdičkou:) Praha 5 15000, tel. 721 711990 a přijet by mohly v úterý od 7 do 8 ráno, nebo potom od 11 do 15 hod.
No a až by přijely, tak bych jim dal:4990*1,22=6090,- + 100,- (doprava)=6190,- celkem +- nejaké drobné
Najde se dobrá duše, která by to zařídila? Není toho zas tak moc a navíc ten dotyčný by u mě měl pivo (a ne jedno:)
14:00 je OK
V mailu mi psali at jid dam vedet kdy bysme je chteli testovat, tak jim oznamim 14:00, kdyz tak pak jenom zmenime cas.
Edit: 2Wolferine - takze Eizo zmenilo majitele ?
jeste bohuzel ne,ma zavoalt kolem poledne(hm ted nekdy) a odpoledne se stavit :?Citace:
Původně odeslal Deny
no, ja porad cekam na nekoho, kdo by me vzal ze Suchdola nebo z Dejvicke do Kladna a zpet i s monitorem na Suchdol...najde se nekdo ???
mam eminentni zajem
vzdyt sme se domlouvali,ne?Citace:
Původně odeslal tomesik
Takze s nama na 14:00 v Importeru pocitaj.
ALE - maj prijit az v pondeli rano, takze mam v pondeli v deset zavolat a rekne mi jestli budou ve dve k mani
aha ale jestli dorazi rano tak co se s nima bude delat kdyz neni jisty jestli do dvou budou?...Citace:
Původně odeslal Deny
naskladnovat ??Citace:
to by bylo super, kdyby je zrovna skladali - aspon bude vyber z prvni ruky 8-)
Myslis, ze kdyby k mani nebyli, menil by se jenom cas a nebo i den?Citace:
Původně odeslal Deny
Kdyby nebyli v to pondeli k mani, mohl bys mi dat vedet treba sms?
tak eizo prodane a auto domluvene,takze tomesika beru 8-)
akorat uz se sakra tesim na novy montak protoze cucim do 14" ci 15" aoc spectrum,rozliseni 1024*768/60Hz a je to des :evil:
edit:anvic je tak kulate ze mam starch ze se co chvili na me zacne valit :-)
Takze:
Deny + 2 jeho kamosi
ja(patka)
Goodman
Wolferine
tomesik
Staňour /kdyz mu to nekdo objedna/
at pocitam jak pocitam, vychazi to vic jak 5 slovy pet 8-)
tak to je super :D
uz se tesim az me bude pri hrani strategii bolet za krkem jak se budu rozhlizet :lol: :lol: :lol:
Clovek tu jeden den neni a to je novinek :D Furt nevim,jestli do toho jit nebo ne.Nejradsi bych pockal az to budete mit doma,ale pak to zas budu mit drazsi.Vyber si :?:
heh ... mozem sa pripojit k tejto misii? mam auto, chcem dell :drool: a mozem niekoho z prahy vziat ... pondelok mi vyhovuje uplne najviac ... hm?
to vis ze se muzes pripojit, kazdy je vitan...pokud nekdo nema dopravu - ja asi nemam jak vzit zpet monitor, tak se zneuzijes :wink:
Vzdyt treba Dawe uz ho doma ma,tak jestli potrebujes neco vedet tak se ho zkus optat.....Citace:
Původně odeslal Asmoo
;D ;D ;D :arrow: :? ??? :arrow: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal tomesik
Zdravim, napiste mi prosim adresu toho skladu v Melniku. Btw : jedeme tam s kamosem v pondeli rano ale nemame notesa. Nechcete se nekdo pridat s notasem ?
adresa je na www.importer.cz :oCitace:
Původně odeslal Ned
takze jedu autem s Deoxem, budem tam na tu druhou - a budu mit od kamose pujceny nootebook - ted jen 300stovku, ale aspon neco
takze cestu uz sme si ansel(i diky tomesikovy) a snad tam nejak dorazim,akorat nevim jak to v klladne najdu - pojedu po ceste na slany,z te odbocim vpravo na kladno,priejdu do kaldna a kam pak ???
ahojte
No dlouho jsem premyslel a jdu do toho tez,tedy jestli mi vyjde zejtra jeho odvoz,vlakem bych ho asi nedotahl.
Poradite mi kdyztak s vyberem a jeho otestovanim?Notebook bohuzel nevlastnim tak bych potreboval helpa.Budu mit takou vojenskou,tmave zelenou bundu.
to se najde - viz popis ode mne nahore, staci se zeptat par lidi...
aktualni zprava z Importeru - MONITORY JESTE NEDORAZILY, MAM ZAVOLAT VE DVANACT :? - jeste mi rekli, ze pripadny otestovani by se posunulo na treti. V poledne sem hodim aktualni stav, lidem s kteryma komunikuju pres mobil poslu sms nebo brnknu
ja doufam ze budou protoze monitor potrebuju neb ten svuj sem prodal :?Citace:
Původně odeslal Deny
posleni zprava z Importeru - od jedny se naskladnujou - ve 3 hodiny muzeme nastoupit my
takze ve tri sraz pred jejich obchodem? (at tam jdem naraz)?Citace:
Původně odeslal Deny
budem tam s Deoxem - tedy snad to najdem :))
Chlapi, drzim vam pesti!
Tak uz sem tu:-) sice sme to napred prejeli ale v poho sme se vratili.Jeste u toho obchodu stoji kamion,pred chvili jeste neco tahali ven.Tedka cekam u auta na smluvenou hodinu a pak pijdu k obchodu:-)
tak uz sem doma a hned prijemne prekvapeni - ten maly kontrast delal z casti ta grafarna,tam sem nevidel zadny prouzek a doma vidim az 4% - doufam ze mate taky takove stesti.Jiank teka jedu v rozliseni 1792*1344/85Hz a obraz krasne ostry 8-) ted jen musim dladit velikost obrazu a geometrii....
edit:tak po nastaveni sem se dostal s kontrastem jen na 6-7% ale i tak good
pro ty co tam nebyly:montaku spouta,oevclockeru se nas taky dost seslo a vybirali sme asi 10montaku.Zezacatku to celkem slo,snad jen ten uplne prvni nebyl moc dobry,dva kousky meli lepsi kontrat(ty sme bohuzel neobsadil) ale na konci se kvalita montaku rapidne zhorsila a kdyz uz se vybiralo jen pro mne a tusim pro detoxe ??? tak sme jich nanosili asi 8 a same spatne - vetsinou moc svetle.Ono obecne ty montaku sou moc svetle,jas je treba stahnout az na nulu - mu je lepsi vyjimka,jas mam na cca15 procentech 8-)