Stránka 2 z 10 PrvníPrvní 123456 ... PosledníPoslední
Výsledky 26 až 50 z 228

Téma: Ako rozchodit Tualatin na starsich doskach

  1. #26

    Standardní

    tak panove, piny sou pryc... ale ted se bojim jak to pripijim AK4 na AJ5 ;(

    ten lak je takovy svinstvo, ze to nejde nicim nabrat... ;(((
    [dance before the police come]

  2. #27

    Standardní

    tak ze, za pouziti laku(EL-1) je jiz zalakovano AK4 to AJ5, ted uz jenom pockat, jak to uschne, dam tomu 2hodiny... bojim se moc ;)

    jinak, muzu ten spoj pak promerit? jako multimetrem, neupecu nic??? ja myslim ze ne, ale gdo vi........ ;)
    [dance before the police come]

  3. #28
    Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Založen
    13.09.2002
    Bydliště
    Bratislava
    Příspěvky
    4 550
    Vliv
    300

    Standardní

    duke:

    Link som ti opravil...

    Da sa to citat, ale ehm... cipset KT133
    Ja som si az doteraz myslel, ze KT133 od ABITu boli KT7micky a su na AMDcka

    [edit]

    To, ze ti ide ten SCSI Adaptec na 35MHz PCI nie je nic mimoriadne...
    Vlastne som sa este nestretol s komponentou, ktora by na 35MHz nesla...

    gl_st0rm:

    Ked ti tam ten EL-1 bude drzat, tak klobuk dole. Mne nedrzal
    Zmeraj odpor... Ak bude nekonecny alebo velmi velky, tak je to spojene zle a musis lakovat znova.

    [edit2]

    duke:

    Ty si tak isto premeraj spoj AK4 s AK26, ci je to spojene dobre.
    Ak si cital moj clanok, tak iste vies, ze mi IOQD neslo nastavit na "najvykonnejsie", pokial som nemal spojene prave tieto dva piny.
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
    Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will

  4. #29

    Standardní

    Citace Původně odeslal PiT
    gl_st0rm:

    Ked ti tam ten EL-1 bude drzat, tak klobuk dole. Mne nedrzal :(
    Zmeraj odpor... Ak bude nekonecny alebo velmi velky, tak je to spojene zle a musis lakovat znova.
    no ne ze by to nedrzelo, ale nejak se te ludre nechce schnout ;(((
    nevim cim to je, napiplal sem to znova a necham to schnout do rana, pak uvidim...
    [dance before the police come]

  5. #30

    Standardní Vdaka za odpoved

    Vdaka PiT, myslim ze to je prepojene s dostatocne nizkym odporom, pretoze pokial som to neprepojil tak sa PC ani nerozbehlo, No a co sa tyka toho chipsetu, tak si to mozes pozriet na stranke Abit-u, dosky s tymto chipsetom boli viacere (VH6, VH6-II, VH6-T - pre Tulene), predaval ich Agem, boli pomerne dlho v cenniku. Inak este raz vdaka za opravenie odkazu.

  6. #31

    Standardní Re: Vdaka za odpoved

    Citace Původně odeslal duke
    No a co sa tyka toho chipsetu, tak si to mozes pozriet na stranke Abit-u, dosky s tymto chipsetom boli viacere (VH6, VH6-II, VH6-T - pre Tulene), predaval ich Agem, boli pomerne dlho v cenniku. Inak este raz vdaka za opravenie odkazu.
    VIA KT133 je chipset pro AMD! ;)
    [dance before the police come]

  7. #32
    Senior Member
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Ostrava / Straznice
    Příspěvky
    1 133
    Vliv
    205

    Standardní

    Citace Původně odeslal gl_st0rm
    jinak zitra mi dorazi Celi 1100, doma mam Asus P2B-F (to nejlepsi revizi, ten nejlepsi desky ....
    Asus CUBX rulez
    Intel C2D 4300, 1GB DDR2, 120GB Seagate, nVidia7600GT pasiv.

  8. #33

    Standardní

    Citace Původně odeslal Lopan
    Citace Původně odeslal gl_st0rm
    jinak zitra mi dorazi Celi 1100, doma mam Asus P2B-F (to nejlepsi revizi, ten nejlepsi desky ;)....
    Asus CUBX rulez 8)
    mno, ja si stejnak myslim ze P2B-F je ta nejlepsi deska co doted vysla ;)))
    [dance before the police come]

  9. #34

    Standardní

    Nejlepsi je Abit BX6 rev.2 , kdyz se zrovna nenafukujou kondy...

    PS: mam redukci MSI6905, takze teoreticky mi bude stacit zaizolovat AN3, AJ3, AK4 a spojit AK4 a AJ5 a nastavit na redukci nejake napeti (1.5V) a poficim? doufam, ze jo ...
    WS: AMD Athlon 64 4000+/2.6GHz, Gigabyte GA-MA69GM-S2H, 4GB RAM, 80GB Seagate 7200.10, 160GB Samsung SP1614C, LG GSA-4163B, Int. VGA Radeon X1250, AOpen H500B 350W, EIZO S1910-K, MS Basic Keyboard, MS Laser Mouse 6000
    SRVR: Intel Celeron 2.16GHz, Intel D865PERL, 1GB RAM, 2x320GB + 1x300GB Seagate SATA, AOpen H600A 350W, Inet 16Mbps/10GHz od www.lysafree.net

  10. #35
    Member
    Založen
    12.10.2002
    Bydliště
    Kralupy nad Vltavou
    Příspěvky
    102
    Vliv
    194

    Standardní

    Citace Původně odeslal KUBA
    Nejlepsi je Abit BX6 rev.2 , kdyz se zrovna nenafukujou kondy...

    PS: mam redukcy MSI6905, takze teoreticky mi bude stacit zaizolovat AN3, AJ3, AK4 a spojit AK4 a AJ5 a nastavit na redukci nejake napeti (1.5V) a poficim? doufam, ze jo ...
    Určitě to pojede, redukce je prostě hodně super a dá se na ní dost nastavit- já si z MSI stáhnul k ní raději manuál a jen pro jistotu překouk, co budu pinovat za napětí. Jedu tuším na 1,45 a pohoda.

  11. #36

    Standardní

    Citace Původně odeslal Milx
    Určitě to pojede, redukce je prostě hodně super a dá se na ní dost nastavit- já si z MSI stáhnul k ní raději manuál a jen pro jistotu překouk, co budu pinovat za napětí. Jedu tuším na 1,45 a pohoda.
    Jasne, ja k ni mam original krabicku, kde ty napeti sou nakresleny .
    WS: AMD Athlon 64 4000+/2.6GHz, Gigabyte GA-MA69GM-S2H, 4GB RAM, 80GB Seagate 7200.10, 160GB Samsung SP1614C, LG GSA-4163B, Int. VGA Radeon X1250, AOpen H500B 350W, EIZO S1910-K, MS Basic Keyboard, MS Laser Mouse 6000
    SRVR: Intel Celeron 2.16GHz, Intel D865PERL, 1GB RAM, 2x320GB + 1x300GB Seagate SATA, AOpen H600A 350W, Inet 16Mbps/10GHz od www.lysafree.net

  12. #37

    Standardní

    Tak du na to, uz sem to zaizoloval, tak to tam fouknu a uvidim, kdyz se uz neozvu, tak to shorelo... Drzte mi palce, budu to potrebovat .
    WS: AMD Athlon 64 4000+/2.6GHz, Gigabyte GA-MA69GM-S2H, 4GB RAM, 80GB Seagate 7200.10, 160GB Samsung SP1614C, LG GSA-4163B, Int. VGA Radeon X1250, AOpen H500B 350W, EIZO S1910-K, MS Basic Keyboard, MS Laser Mouse 6000
    SRVR: Intel Celeron 2.16GHz, Intel D865PERL, 1GB RAM, 2x320GB + 1x300GB Seagate SATA, AOpen H600A 350W, Inet 16Mbps/10GHz od www.lysafree.net

  13. #38

    Standardní

    Citace Původně odeslal KUBA
    Tak du na to, uz sem to zaizoloval, tak to tam fouknu a uvidim, kdyz se uz neozvu, tak to shorelo... Drzte mi palce, budu to potrebovat .
    drziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
    [dance before the police come]

  14. #39

    Standardní

    Hmmm, tak nic. Vubec to nenajelo. Zaizoloval sem ty tri piny a nic, pocitac ani nepipnul. Zkousel sem to asi petkrat a nic. Nakonec jsem tam dal jeste vetsi kus buzirky a vrtackem rozsiril diry v Slotketu a asi trikrat sem to kontroloval a stejne to nenajelo. Flashovani nejnovejsiho BIOSu taky nic, takze sem mel asi smulu. Takze budu muset v dohledny dobe koupit novou desku a ted momentalne nemam vubec nic .
    WS: AMD Athlon 64 4000+/2.6GHz, Gigabyte GA-MA69GM-S2H, 4GB RAM, 80GB Seagate 7200.10, 160GB Samsung SP1614C, LG GSA-4163B, Int. VGA Radeon X1250, AOpen H500B 350W, EIZO S1910-K, MS Basic Keyboard, MS Laser Mouse 6000
    SRVR: Intel Celeron 2.16GHz, Intel D865PERL, 1GB RAM, 2x320GB + 1x300GB Seagate SATA, AOpen H600A 350W, Inet 16Mbps/10GHz od www.lysafree.net

  15. #40

    Standardní

    Citace Původně odeslal KUBA
    Hmmm, tak nic. Vubec to nenajelo. Zaizoloval sem ty tri piny a nic, pocitac ani nepipnul. Zkousel sem to asi petkrat a nic. Nakonec jsem tam dal jeste vetsi kus buzirky a vrtackem rozsiril diry v Slotketu a asi trikrat sem to kontroloval a stejne to nenajelo. Flashovani nejnovejsiho BIOSu taky nic, takze sem mel asi smulu. Takze budu muset v dohledny dobe koupit novou desku a ted momentalne nemam vubec nic .
    nevzdavej to!!! ulamej ty piny!!! je ten tualatin jeste na zivu? testovals to?
    [dance before the police come]

  16. #41

    Standardní

    Spoj G35 s G37.
    1: Asus P2B 1.10 • Celeron 1100@1364/1.8V • 512MB SDRAM • Samsung SP1213N+WD AC28400 • Toshiba XM-6402B+SD-M1212 • PowerColor AR2L Radeon 9100 64MB • 3C900-Combo • Bt848A • ASB-3940UA • AWE-64 • DTK PTP-3007 • VisionMaster 405 • Umax UC630 • Star LC24-200 Colour 2: PCPartner TXB820DS • Cyrix MII PR300/1.8V • 256MB SDRAM • 2xSamsung HD400LD+IT8212F • Accesstek CW4001 • LS-120 • Mystique 4MB • Millennium II 4MB • 3C509 • CMI8329A+Dream MIDI • ADI ProVista E44 • SyncMaster 203B Notebook: DTK FortisPro TOP-5A • P166MMX/1.8V • 80MB EDO • Hitachi 5K80 40GB • 12,1" TFT Router: A-Trend ATC-1425B • i486DX 50@33/5V • 48MB FPM • WD AC14300 • UMC UM9003F • HP PC LAN 16/TP+ Car: Mazda 323P BA • Z5 1489ccm, 65kW@5500rpm, 134Nm@4000rpm

  17. #42

    Standardní

    ...a napis co mas za redukci!!!
    [dance before the police come]

  18. #43

    Standardní

    Redukce byla MSI-6905 rev2.2 na ktery to hodne lidem jelo, ale me ne. Ty Gxx sem nespojoval a lamat piny nehodlam, BX desku sem uz pod casovym natlakem prodal a Celeron 566 i Tulen 1200 co mi ted lezej na stola nastesti oba fungujou. V utery bych mel mit aušusa.. Ale dik za podporu a mejte se!
    WS: AMD Athlon 64 4000+/2.6GHz, Gigabyte GA-MA69GM-S2H, 4GB RAM, 80GB Seagate 7200.10, 160GB Samsung SP1614C, LG GSA-4163B, Int. VGA Radeon X1250, AOpen H500B 350W, EIZO S1910-K, MS Basic Keyboard, MS Laser Mouse 6000
    SRVR: Intel Celeron 2.16GHz, Intel D865PERL, 1GB RAM, 2x320GB + 1x300GB Seagate SATA, AOpen H600A 350W, Inet 16Mbps/10GHz od www.lysafree.net

  19. #44

    Standardní

    Hmm, tak uz konecne pisu ze svyho kompu, ale nakonec sem teda skoncil s tim TUSLem, jeste to zkusim trochu potaktovat, ale tady uz vasi BX diskusi rusit nebudu .
    WS: AMD Athlon 64 4000+/2.6GHz, Gigabyte GA-MA69GM-S2H, 4GB RAM, 80GB Seagate 7200.10, 160GB Samsung SP1614C, LG GSA-4163B, Int. VGA Radeon X1250, AOpen H500B 350W, EIZO S1910-K, MS Basic Keyboard, MS Laser Mouse 6000
    SRVR: Intel Celeron 2.16GHz, Intel D865PERL, 1GB RAM, 2x320GB + 1x300GB Seagate SATA, AOpen H600A 350W, Inet 16Mbps/10GHz od www.lysafree.net

  20. #45
    Junior Member
    Založen
    23.10.2002
    Bydliště
    Louny
    Věk
    36
    Příspěvky
    92
    Vliv
    192

    Standardní

    jak detekuje deska BX Master teplotu CPU? Z externího čidla nebo přímo z thermalni diody CPU?
    You can't stop us!
    Intel Pentium Core2Duo E6550 2,33@3,33GHz (Conroe), 2x1GB Patriot (PDC22G6400LLK), Gigabyte EP35-DS3R (iP35), Asus EN8600GT Silent 256MB, HDD Maxtor DiamondMAX 10 (6Y120P0), 3x HDD WesternDigital (WD3200AAKS) in Raid 0 & 5, LG GH20NS10 DVD-RAM, case: Fractal Design Define R2 (power supply: SEASONIC S12II-430W ), LG L245WP-BN

    Intel Pentium Dual-Core E2160 1,8@3,0GHz (Allendale), 2x1GB Kingston, Asaus P5K (iP35), HIS HD2600XT 512MB IceQ Turbo (830/1860), HDD Maxtor DiamondMAX 10 (6Y80P0), NEC 3550@4551 DVD-RAM, ATX MidiTower Case (350W Fortron), in case added 2xArticCooling 9,2cm, AOC 17" LCD

    Celeron 566@707MHz, Soltek SL-62B, 256MB RAM, Hercules 3DProphet 4500 64MB TVOut, Maxtor DiamondMaxPlus 30GB, SB128, AOC 7Glr+

  21. #46

    Standardní Re: Tulen 1100 a non-tulen doska Abit VH6 :)

    Citace Původně odeslal duke
    Pozrite si kto mate zaujem http://duke.szm.sk/tulen/ hodil som tam postup prace a aj vysledky testov, za akekolvek(hlavne tie slusne) komentare budem vdacny.
    Možná už je to neaktuální, ale díval jsem se na Tvých stránkách na dosažené výsledky v Sandře a porovnával je s mými. Vše se mi zdálo v pořádku, ale takhle nízký výsledek v "Memory Bandwith" určitě není OK. Já mám Tuleně na 133fsb a s paměťma na cl3 mám tady výsledek cca 850/600 MB/s (tvůj je 340/340). Možná už jsi to vyřešil, ale možná ne. Dej vědět. Podle mě je to ruční brzda na Tuleni.

    Taky máte tenhle výsledek tak proměnlivý (vy, jež provozujete Tual. @BX)? Někdy mi tady vyskočí 850/1000, někdy zas 950/550. Myslím si, že to bude taktem 133 na starém BXku, ale jinak je pc "rock stable".
    1. P IV 2,4@2,8GHz (Northwood), Asus P4P800 (1016), 2*512MB Kingston 400MHz, SATA WD Raptor 74GB, SATA 320GB Samsung, ATI Gigabyte 9200, TV Leadtek Winfast XP 2000, Toshiba DVD-ROM SDR-1312, IrDA MA-600, ScanJet 3400C, LCD HP 1902, Bezdrátový set i-Tec WS-301, USB Bluetooth adapter i-TEC.

  22. #47

    Standardní

    2Marcelus: no ja bych hledal problem spis v Handre, je znamo, ze jeji vysledky zalezej spis na pocasi, nez na realnym vykonu, zkus nejakej jinej test .
    WS: AMD Athlon 64 4000+/2.6GHz, Gigabyte GA-MA69GM-S2H, 4GB RAM, 80GB Seagate 7200.10, 160GB Samsung SP1614C, LG GSA-4163B, Int. VGA Radeon X1250, AOpen H500B 350W, EIZO S1910-K, MS Basic Keyboard, MS Laser Mouse 6000
    SRVR: Intel Celeron 2.16GHz, Intel D865PERL, 1GB RAM, 2x320GB + 1x300GB Seagate SATA, AOpen H600A 350W, Inet 16Mbps/10GHz od www.lysafree.net

  23. #48
    Senior Member Avatar uživatele Jey
    Založen
    09.10.2002
    Bydliště
    Praha
    Příspěvky
    1 406
    Blogů
    2
    Vliv
    214

    Standardní

    teprv teď jsem si všimnl tohoto threadu, tak se taky vyjádřím.

    deska MSI BX MASTER (6163pro ver 3.0)
    procál TULEŇ 1.2GHZ,100FSB,256 1.475V @ 1.51GHZ,126FSB,256 1.750V
    redukce MSI 6905 MASTER, verze 2.4

    klasickej mod, akorát že jsem to netáhl daleko, ale píchl hned do vedlejšího. dál izovalace pinů standartně. žádnej napěťovej mod - mám nastavení napájení na desce v biosu a i na redukci.

    EL-1 je buznošit. nedoporučuju.. teď se chystám předělat a prodat celou sestavu.. takže koukal jsem na ten web..

    doporučíte: SL65, nebo SL69

  24. #49
    Senior Member Avatar uživatele Jey
    Založen
    09.10.2002
    Bydliště
    Praha
    Příspěvky
    1 406
    Blogů
    2
    Vliv
    214

    Standardní Re: Tak se to lidi podařilo :-D

    Citace Původně odeslal Milx
    Tak jsem tu, došel mi totiž dneska vodivý lak RITE LOK SL 69 z www.hfmarket.cz http://www.prumyslovalepidla.cz/vodiva.htm což je jednosložkový přípravek a po menší úpravě dodaného štětečku jsem nejdřív zakápnul utrhnutý AK4 a opatrně protáhnul na AJ5 (fakt netuším proč se to někdy tahá tak daleko na AK26). Dále jsem špendlíkem trošku přerušil zbytky barvy kolem (jistota je kulomet a na redukci nastavil raději 1,5V - můžu minimálně 1,45V a to nevím, jestli by nebylo málo...je těch 1,5 hodně Sandře se to moc nelíbí.
    Toho laku mám jen jednu vrstvu a myslím, že to stačí. Nemůže se to teplem porušit? Asi né, ale raději se ptám. Zatím jsem vůbec rád, že to se to chytlo a na taktění ještě počkám, teď to chce zatěžovat, zatěžovat a.....
    Díky VŠEM ZA DOBRÉ RADY DO PORADY
    hele chlape, právě objednávám taky sl69..

    mám na tebe dotaz.. ten štěteček maj v ceníku, nebo ho dávaj standartně k tomu laku, nebo s ho koupil jinde nebo kde ho sehnat. předem dík za rychlou odpověď !!!

  25. #50

    Standardní Sl 69

    štěteček je dodáván spolu s lakem SL69 automaticky.
    1. P IV 2,4@2,8GHz (Northwood), Asus P4P800 (1016), 2*512MB Kingston 400MHz, SATA WD Raptor 74GB, SATA 320GB Samsung, ATI Gigabyte 9200, TV Leadtek Winfast XP 2000, Toshiba DVD-ROM SDR-1312, IrDA MA-600, ScanJet 3400C, LCD HP 1902, Bezdrátový set i-Tec WS-301, USB Bluetooth adapter i-TEC.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

  1. FAQ DvD to DivX
    Založil AjsTi v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 186
    Poslední příspěvek: 04.01.2010, 20:56
  2. FAQ: Mechaniky a média (2.9.2007)
    Založil peta303 v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 25.08.2007, 02:08

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •