Výsledky 1 až 22 z 22

Téma: Asus P5E64 ws Evolution z Cpu Q8200

  1. #1

    Standardní Asus P5E64 ws Evolution z Cpu Q8200

    !!!!
    Naposledy upravil lukas.jakubec; 05.10.2017 v 09:56.

  2. #2
    Member Avatar uživatele _Tomas
    Založen
    10.09.2003
    Bydliště
    Želešice (10km od Brna)
    Příspěvky
    400
    Vliv
    187

    Standardní Re: Asus P5E64 ws Evolution z Cpu Q8200

    Na 3GHz by ses mohl dostat celkem v pohode, zalezi jakej mas chladic a pameti. U tohoto procesoru je problem, ze pri FSB1333 (333MHz v BIOSu) jede jen na 2,33GHz coz je nasobic 7. Pokud tedy nastavis v BIOSu base clock na 400MHz, dostanes se jen na 2,8GHz a deska je na maximalni podporovane frekvenci FSB tj.1600MHz. Urcite pujde dale, ale jak jsem psal hned zkraje, zalezi cim to chladis a jestli mas slusnejsi pameti - alespon nejaky znackovy 800MHz. Osobni zkusenost mam s ASUS P5Q Deluxe (stejnej chipset) a Intel Xeon 5450 (coz je 4jadro s FSB1333) a dostal jsem ho na 3,8GHz pri FSB 1680 MHz a tusim 1,28V. Pokud budes chtit jit pres 3GHz, urcite to bude chtit i kvalitnejsi zdroj a pripojit 8PIN napajeni CPU. Pri mym testovani na 4GHz uz 4PIN napajeni nezvladalo tak vysoky proudy a cela 4PIN prodluzka se zacala tavit a smrdet. Nastesti pred vzplanutim spadl system do BSOD a tim asi zachranil desku resp. zdroj od horsich nasledku.
    Core i5 3570K @ 4,3GHz + AC Freezer i30 | Gigabyte Z77X-D3H | 2x 4GB ADATA XPG V2 1600MHz DDR3 | EVGA nVidia GeForce GTX680 SC 2GB | SSD Kingston HyperX 3K 128GB | 2TB WD Caviar Black | Corsair GS 800W |LCD FS 23" | Logitech Performance MX | Pioneer VSX521 + Jamo D165 |
    Synology DS212j | 2x 2TB WD Caviar Black |
    Ford Focus ST 2.5 225HP/320Nm @ +- 250HP/330Nm

  3. #3

    Standardní Re: Asus P5E64 ws Evolution z Cpu Q8200

    !!!!
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky
    Naposledy upravil lukas.jakubec; 05.10.2017 v 09:56.

  4. #4
    Senior Member Avatar uživatele Mikus
    Založen
    21.04.2003
    Bydliště
    radši už ne v ČR
    Příspěvky
    767
    Vliv
    189

    Standardní Re: Asus P5E64 ws Evolution z Cpu Q8200

    Citace Původně odeslal _Tomas Zobrazit příspěvek
    ... a pripojit 8PIN napajeni CPU. Pri mym testovani na 4GHz uz 4PIN napajeni nezvladalo tak vysoky proudy a cela 4PIN prodluzka se zacala tavit a smrdet. Nastesti pred vzplanutim spadl system do BSOD a tim asi zachranil desku resp. zdroj od horsich nasledku.
    Překontroloval sis tohle? Mě se to, co píše Tomáš, v bleděmodrym taky jednou stalo, když jsem se - podle návodu z diskuze na Wikipedii - pokusil zrychlit jeste starou desku Asus P/1-P55TP4N, na níž byl původně Pentium 166 MHz, tím, že jsem ho nahradil AMD K6 233 MHz (má ještě navíc MMX a větší cache, možnost až na tech 233 MHz na desce byla). Fachčilo to zpočátku moc dobře, poměrně brzy ale začal vypadávat a když zhasnul definitivně, tak jsem uvnitř našel to dole na obrázku. Snad by stačily na desce zlacené kontakty místo niklovaných, možná to chtělo přibastlovat nějaké kontakty navíc, nevím.

    Jako první bych řek, sahni na konektor od zdroje, jestli se nehřeje, případně i dráty. Možná to má k hoření ješte daleko, přesto tam ale vzniká příliš velký úbytek napětí.
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky
    Naposledy upravil Mikus; 18.07.2017 v 23:33.
    .
    Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu bránit vaše právo říkat to. - podle Voltaira
    Moudřejší ustoupí. Věčné toť slovo. Založilo světovládu hlouposti. - Marie von Ebner-Eschenbach
    .
    Nechci žít ve světě, kde se všechno, co dělám a říkám, zaznamenává. - Ed Snowden

  5. #5

    Standardní Re: Asus P5E64 ws Evolution z Cpu Q8200

    !!!!
    Naposledy upravil lukas.jakubec; 05.10.2017 v 09:57.

  6. #6

    Standardní Re: Asus P5E64 ws Evolution z Cpu Q8200

    !!!!
    Naposledy upravil lukas.jakubec; 05.10.2017 v 09:57.

  7. #7
    Senior Member Avatar uživatele Mikus
    Založen
    21.04.2003
    Bydliště
    radši už ne v ČR
    Příspěvky
    767
    Vliv
    189

    Standardní Re: Asus P5E64 ws Evolution z Cpu Q8200

    Asi se tu ještě nikdo neobjevil, kdo by přesne tyhle zkušenosti měl, takových tu nepobíhaj tisíce. Chápu, že jsi netrpělivý, taky už jsem si s takovýmihle věcmi zažil svoje stresy, ale vydrž. Snad se ješte někdo objeví. Zatím doufej v ty, kdo vyžívají své obecné vědomosti i zkušenosti odjinud, aby se pokusili vydedukovat pro tebe řešení, popř. uvádějí myšlenky, které by mohly tobě pomoct to sám vykoumat. Tady aspoň už všichni vyrostli z toho, kdy snad při problému, s kterým si nevědí rady, aby se mohli ukázat, jak jsou dobří, začnou předstírat chytrost trolením a děláním blba z tazatele (blbé otázky neexistují, jen blbé odpovědi, a každý se může mýlit).

    Jinak nevím, jak je to u dnešních desek, ale pamatuju si z dřívějška, co se říkalo, že měnit jen tak FSB je riskantní. CPU je to sice jedno, jak dalece mu frekvenci vytvoří FSB a jak dalece násobič, ale na tu FSB jedou i jiné obvody, které by to nemusely zvládnout, resp. by to mohlo rozhodit souhru mezi nima.
    Naposledy upravil Mikus; 22.07.2017 v 12:04.
    .
    Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu bránit vaše právo říkat to. - podle Voltaira
    Moudřejší ustoupí. Věčné toť slovo. Založilo světovládu hlouposti. - Marie von Ebner-Eschenbach
    .
    Nechci žít ve světě, kde se všechno, co dělám a říkám, zaznamenává. - Ed Snowden

  8. #8
    Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Založen
    08.10.2002
    Bydliště
    Teplice
    Příspěvky
    6 707
    Vliv
    300

    Standardní Re: Asus P5E64 ws Evolution z Cpu Q8200

    Citace Původně odeslal lukas.jakubec Zobrazit příspěvek
    nevím na co je toto fórum Když nikdo nepíše své zkušenosti s touto deskou a cpu.
    A co bys chtel slyset? Kazdy taktovani je proste loterie a teplota neni ani zdaleka vsechno. Predevsim se podivej na stabilitu napajeni. A to i na nepretaktovanym stroji. Pokud sou hodnoty niz nez maj bejt ... tak proste smula, to moc nenataktujes. Pokud sou trochu vejs, tak jedine dobre. Trebas hwinfo - sensors. Zajima te predevsim odstavec s udajema z MB (pokud samo nejaky poskytuje). Zaklad je mit na 12V 12+ a na 5 5+ ... ostatni hodnoty prevazne odpovidaji prave tomuhle. A zmer to idealne v plny zatezi = CPU + GPU na max.

    Zbytek je proste o zkouseni co jeste ano a co uz ne. Dneska sem uz moc lidi nechodi, protoze drtiva vetsina osazenstva pokud neco tak resi spis aby to nebylo slyset. A pokud potrebujou vic vykonu, tak si ho koupej. i5 nebo i7 z toho totiz stejne neudelas.

    Apropos, pokud ti to pretaktovany nenastartuje, tak to taktuj az ze systemu.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

  9. #9

    Standardní Re: Asus P5E64 ws Evolution z Cpu Q8200

    !!!!
    Naposledy upravil lukas.jakubec; 05.10.2017 v 09:58.

  10. #10
    Senior Member Avatar uživatele Mikus
    Založen
    21.04.2003
    Bydliště
    radši už ne v ČR
    Příspěvky
    767
    Vliv
    189

    Standardní Re: Asus P5E64 ws Evolution z Cpu Q8200

    No já se v těhle oblastech nepohybuju, takže nevim. Teď jsem tu ale narazil na tohle: http://4um.overclocking.cz/showthrea...l=1#post969687 Nemohla by být souvislost?
    .
    Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu bránit vaše právo říkat to. - podle Voltaira
    Moudřejší ustoupí. Věčné toť slovo. Založilo světovládu hlouposti. - Marie von Ebner-Eschenbach
    .
    Nechci žít ve světě, kde se všechno, co dělám a říkám, zaznamenává. - Ed Snowden

  11. #11

    Standardní Re: Asus P5E64 ws Evolution z Cpu Q8200

    !!!!
    Naposledy upravil lukas.jakubec; 05.10.2017 v 09:58.

  12. #12
    Senior Member Avatar uživatele Mikus
    Založen
    21.04.2003
    Bydliště
    radši už ne v ČR
    Příspěvky
    767
    Vliv
    189

    Standardní Re: Asus P5E64 ws Evolution z Cpu Q8200

    Muj BIOS (od IBM) má u každého bodu možnost cvaknout na Help, kde je to vždycky vcelku srozumitelně vysvětlené. Sám jsem v částech BIOSu, které svou jasností nepraští přímo do očí, dost dlouho tápal, než jsem tuhle možnost objevil. Jak to vypadá u tebe?

    Jestli přesto nesrozumitelně, zkus, co tam stojí, postupně nějak přenést sem, snad ti to tu budem moct objasnit. V BIOSu screenshot a copy-paste sice nebývají možné, takže je tohle trochu složitější; já pak podle okolností z monitoru buď opisuju na papír nebo fotím.
    .
    Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu bránit vaše právo říkat to. - podle Voltaira
    Moudřejší ustoupí. Věčné toť slovo. Založilo světovládu hlouposti. - Marie von Ebner-Eschenbach
    .
    Nechci žít ve světě, kde se všechno, co dělám a říkám, zaznamenává. - Ed Snowden

  13. #13

    Standardní Re: Asus P5E64 ws Evolution z Cpu Q8200

    Me neco podobnyho delala drive pouzivana deska Gigabyte GA-P31-DS3L. Pretaktovani mi bezelo dost pres 4GHz (E8400/8500/8600) a stabilne po celou dobu, ale po vypnuti PC na desli dobu, zejmena pokud se pak zaplo studene, treba kdyz sem v zime vetral (PC u okna), tak komp napoprve nenabehl, jen cerna obrazovka a zrestartoval se s frekvencema do defaultu. Resil sem to tady pred lety taky na foru a nic sem nevyresil. Trochu na to mel tusim vliv FSB nasobice vs f PCI-E nebo tak neco uz si nespominam. Proste sem nakonec O'C kapanek snizil na takovou uroven, kde to zmineny efekt delalo naprosoto minimalne.
    O tomto problemu sem nacetl hodiny a hodiny na zahranicnich forech a delalo to i lidem na Asusech. Vetsinou vsichni radili hned vymenu zdroje, ale tim to nikdy nebylo. Spis naka curakovina v BIOSu (kod ranne faze inicializace HW), ale to nikdo uz nezisti/neopravi. Takze jedine, co ti muzu poradit, je obejit par popelnic a zkusit jinou desku. Ale vzhledem k tomu ze je mas C2Q, kery nejde taktovat tolik jako C2D, tak bych se na to asi vyprd (pokud to na defaultu nebo s mensim O'C bezi v pohode). Jo este si muzes zkusit pohrat s napetim a casovanim pameti (nedavat agrssivni casovani a pridat trochu voltaz)...

    EDIT: tady sem nasel dokonce to stare vlakno: http://4um.overclocking.cz/showthrea...ht=GA-P31-DS3L
    Samzorejme sem to resil i s curaci podporou GB a houno na houno (jak ja nesnasim ty idioty na techhelpech, boduzel sem se nikdy neprobil 1st level k nekomu z vyvoje, kdo o tom designu jejich HW neco vi. Asus to same...)
    Naposledy upravil RayeR; 22.08.2017 v 01:42.

    Gigabyte GA-P67-DS3-B3, Core i7-2600K@4,5GHz, 2xKingston 2GB/1866MHz/CL11, Leadtek 7900GT-256MB DDR3 + Accelero S1, SB-Audigy 2 mod OPA1642, tuner FlyDVB duo, SSD Samsung 840 Pro 128GB + WD1003FBYX RE4 1TB, Seasonic S12II-430, 21" NEC 2190UXp, DVD-RW NEC 4550A->4551A mod, CD-RW Teac 524E, ZIP100, FDD, Canon PowerShot A70, A95+hacked firmware, EOS 350D+CHDK, Pentax K-30, Galaxy S3+CM13, HP ipaq 214, HP 200LX.
    2nd PC: Gigabyte GA-P31-DS3L with custom BIOS, Core2 Duo E8600@4,0GHz, 2xKingston 2GB/1066MHz/CL5
    3rd PC: Abit BX133-Raid, Tualatin 1300@1733/133/1,65V, 2x256MB. WEB: http://rayer.g6.cz

  14. #14

    Standardní Re: Asus P5E64 ws Evolution z Cpu Q8200

    !!!!
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky
    Naposledy upravil lukas.jakubec; 05.10.2017 v 10:08.

  15. #15

    Standardní Re: Asus P5E64 ws Evolution z Cpu Q8200

    Citace Původně odeslal Mikus Zobrazit příspěvek
    Překontroloval sis tohle? Mě se to, co píše Tomáš, v bleděmodrym taky jednou stalo, když jsem se - podle návodu z diskuze na Wikipedii - pokusil zrychlit jeste starou desku Asus P/1-P55TP4N, na níž byl původně Pentium 166 MHz, tím, že jsem ho nahradil AMD K6 233 MHz (má ještě navíc MMX a větší cache, možnost až na tech 233 MHz na desce byla). Fachčilo to zpočátku moc dobře, poměrně brzy ale začal vypadávat a když zhasnul definitivně, tak jsem uvnitř našel to dole na obrázku. Snad by stačily na desce zlacené kontakty místo niklovaných, možná to chtělo přibastlovat nějaké kontakty navíc, nevím.
    Jako první bych řek, sahni na konektor od zdroje, jestli se nehřeje, případně i dráty. Možná to má k hoření ješte daleko, přesto tam ale vzniká příliš velký úbytek napětí.
    No to me poser. Neska sem po delsi dobe pustil svoje starsi PC s Pentiem Pro na nake testovani HW a parkrat se mi tam projevila naka nestabilita. Pustil sem test pameti a asi po hodine slysim, jak se komp restartoval. Najednou koukam, ze nebezi vetrak na CPUcku, tak zakvedlam konektorem vetraku nic, sahnu na konektor zdroje do desky a je horky. Tak se podivam poradne a vidim na tom plastovem krytu nahnedle flicky u 5V kontaktu. Po vytazeni vidim, ze perka uz prakticky nemaji dotyk. Navic se to tam zatavilo, ze nejdou vytahnout, takze to budu muset ucvaknout a prendat cely konektor. Piny na MB jeste zakalene nejsou. No kdybych tu pred nedavnem nevidel tu tvoji fotku, tak me to nenapadne, ze je to vubec mozne. U ATX konektoru se snad uz tohle nedeje. No na druhou stranu sem rad, ze to neni spatna deska nebo RAM, tohle je docela raritni system. PC zdroju sou vsude 3 prdele...
    Foto udelam zitra na svetle.
    EDIT:
    http://rayer.g6.cz/1tmp/pc-at-con1.jpg
    http://rayer.g6.cz/1tmp/pc-at-con2.jpg
    Naposledy upravil RayeR; 29.08.2017 v 17:24.

    Gigabyte GA-P67-DS3-B3, Core i7-2600K@4,5GHz, 2xKingston 2GB/1866MHz/CL11, Leadtek 7900GT-256MB DDR3 + Accelero S1, SB-Audigy 2 mod OPA1642, tuner FlyDVB duo, SSD Samsung 840 Pro 128GB + WD1003FBYX RE4 1TB, Seasonic S12II-430, 21" NEC 2190UXp, DVD-RW NEC 4550A->4551A mod, CD-RW Teac 524E, ZIP100, FDD, Canon PowerShot A70, A95+hacked firmware, EOS 350D+CHDK, Pentax K-30, Galaxy S3+CM13, HP ipaq 214, HP 200LX.
    2nd PC: Gigabyte GA-P31-DS3L with custom BIOS, Core2 Duo E8600@4,0GHz, 2xKingston 2GB/1066MHz/CL5
    3rd PC: Abit BX133-Raid, Tualatin 1300@1733/133/1,65V, 2x256MB. WEB: http://rayer.g6.cz

  16. #16

    Standardní Re: Asus P5E64 ws Evolution z Cpu Q8200

    !!!!
    Naposledy upravil lukas.jakubec; 05.10.2017 v 10:00.

  17. #17
    Senior Member Avatar uživatele Mikus
    Založen
    21.04.2003
    Bydliště
    radši už ne v ČR
    Příspěvky
    767
    Vliv
    189

    Standardní Re: Asus P5E64 ws Evolution z Cpu Q8200

    Promiň, ale nevšiml jsem si, že by se ti tady někdo vysmíval. Snad to souvisí i s průměrným věkem lidí, co tu jsou, že na jednu stranu se ti tu opravdu tak hned nekdo nebude smát, na druhou stranu ovšem ti lidé tu mimo tohle fórum jsou nuceni řešit elementárnější životní problémy, než hry, které jim zatěžují jak časový rozpočet, tak i hlavu. Ovšemže, každý si rád hraje, bez ohledu na věk, osobní priority se ale během doby posouvají do jiných úrovní; člověk tak tíž hledá čas na záležitosti týkající se hraní si a tím ztrácí i rutinu, schopnost dokázat v nich všechno řešit z fleku. Jeden třeba zápolí s problémy, jež do základu staví otazníky nad jeho budoucnost, existenci vůbec, a čímkoliv jiným se zabývá, jednak to dělá s velmi špatným svědomím, jednak to může pro něj mít skutečně fatální důsledky.

    K tomu přichází, že dnes - ač si to mnozí zatím neuvědomují - žijeme v digitální totalitě a stejně jako v různých totalitách minulosti, někdo s tím harmonuje, jiného to prostě štve, dalšího to ohrožuje do základů. (Jak řiká jeden z předních čínských disidentů Hua Či, opakovaně vězněný a mučený státním systémem "V totalitě jsou jen 2 druhy lidí: pomocníci a otroci. Nechci být ani pomocníkem, ani otrokem, proto nemlčím.") Součástí toho je i jak říkáš, "3. roky a to zase bude něco nového,a ne poběží to ani vám". Momentálně vidím jedinou možnost, všeobecně brzdit, nehnat se za každou novinkou, o nichž dnes už sotva kdo ví, jak pořádně fungují, co a jak dělají s uživatelem jako jednotlivcem; kdo kouká, vidí ovšem aspoň část toho, co dělají s jejich masou jako celkem. A především si na nich manažeři velkých koncernů a snaživí jednotlivci, stejně jako s nimi spřízněné duše mastí kapsu.

    Určitě není nic, co by se ti dalo pro tvůj počítač dalo vyčítat. Ten můj ve svém základě pochází z roku 1997. Nejsem s tím sice beze zbytku šťastný, ale prozatím musím umět s ním žít, i když mi leccos nefunguje, jak bych si třeba mohl přát. Ovšem, hry nestojí ve středu mého života a kdybych snad někdy přece jenom nevěděl co s časem, tak bych hrábl po těch, které na mém jedou. (Kdysi jsem chodil na jedno hráčské fórum - kvůli vědění o PC, ne kvůli hrám - kde lidi (teenageři většinou) básnili o kompech na Windows 98, jak krásně na nich běží staré hry; fórum bohužel už neexistuje). Na druhou stranu jsem ale taky ušetřen mnohého, co s sebou skrytě nebo i otevřeně přináší aktuální mainstream.

    Taky jsem tu už otevřel několik témat se svými problémy, kde marně čekám na odpověď. Ale musím to tak brát. Když není nikdo kdo - ať už z jakéhokoliv důvodu - může odopvědět, tak si holt musím nějak pomoct jinak, ať už jakýmkoliv způsobem.

    A s provopisem si nedělej hlavu vůbec, nejsme ve škole, důležité je vědět, co ten druhý chce říct. Jestli jsi Slovák, nejsi tu jediný, nedělej si násilí, klidně piš slovensky, jako naprostá většina Slováků na českých fórech. A jestli máš snad nějakou jinou národnost, piš prostě, jak umíš

    Byl bych moc rád, kdybych si s tebou moh nad ten tvuj problém za pomoci tvých obrázků sednout, zatím ale nemůžu nic sliboovat kdy. Ale jak se říká, naděje umírá poslední
    Naposledy upravil Mikus; 31.08.2017 v 10:36.
    .
    Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu bránit vaše právo říkat to. - podle Voltaira
    Moudřejší ustoupí. Věčné toť slovo. Založilo světovládu hlouposti. - Marie von Ebner-Eschenbach
    .
    Nechci žít ve světě, kde se všechno, co dělám a říkám, zaznamenává. - Ed Snowden

  18. #18

    Standardní Re: Asus P5E64 ws Evolution z Cpu Q8200

    !!!!
    Naposledy upravil lukas.jakubec; 05.10.2017 v 10:01.

  19. #19

    Standardní Re: Asus P5E64 ws Evolution z Cpu Q8200

    Nechapu proc tady ty emotivni vylevy. Ja mam pocitac na dnesni pomery/vekem taky z popelnice a nemam s tim problem Jen sem upozornoval na to, ze moznosti pretaktovani desek se vyrazne lisi a ze nektere modely vylozene trpely problemem, ze za chodu byly stabilni ale po vypnuti/zapnuti se vracely do defaultu. Nebo byly citlive na nastaveni kombinace FSB a PCIE. U problemove desky ty problemy nikdo nevyresite, proto sem rikal, ze nejmene narocnou (na nervy i cas) cestou je vzit jinou desku, kterych se neska za babku nebo zadarmo vali okolo spousta, takze to neni nijak nakladne vyzkouset na jine. Ale take bych nemel velka ocekavani, ze C2Q pojede tak vysoko jako C2D. Z hlediska rozumneho navyseni vykonu bych ale raci doporucil naky alespon Core 1. generace (Nehalem), protoze tam byl znat velky vykonovy skok, zejmena kvuli vyssi propustnosti pameti (integrovany 3.kanalovy MCH v CPU + DDR3) a myslim, ze ceny tehle procaku a desek uz budou tez blizke srotovnemu...

    Gigabyte GA-P67-DS3-B3, Core i7-2600K@4,5GHz, 2xKingston 2GB/1866MHz/CL11, Leadtek 7900GT-256MB DDR3 + Accelero S1, SB-Audigy 2 mod OPA1642, tuner FlyDVB duo, SSD Samsung 840 Pro 128GB + WD1003FBYX RE4 1TB, Seasonic S12II-430, 21" NEC 2190UXp, DVD-RW NEC 4550A->4551A mod, CD-RW Teac 524E, ZIP100, FDD, Canon PowerShot A70, A95+hacked firmware, EOS 350D+CHDK, Pentax K-30, Galaxy S3+CM13, HP ipaq 214, HP 200LX.
    2nd PC: Gigabyte GA-P31-DS3L with custom BIOS, Core2 Duo E8600@4,0GHz, 2xKingston 2GB/1066MHz/CL5
    3rd PC: Abit BX133-Raid, Tualatin 1300@1733/133/1,65V, 2x256MB. WEB: http://rayer.g6.cz

  20. #20

    Standardní Re: Asus P5E64 ws Evolution z Cpu Q8200

    !!!!
    Naposledy upravil lukas.jakubec; 05.10.2017 v 10:02.

  21. #21

    Standardní Re: Asus P5E64 ws Evolution z Cpu Q8200

    !!!!
    Naposledy upravil lukas.jakubec; 05.10.2017 v 10:03.

  22. #22
    Senior Member Avatar uživatele Mikus
    Založen
    21.04.2003
    Bydliště
    radši už ne v ČR
    Příspěvky
    767
    Vliv
    189

    Standardní Re: Asus P5E64 ws Evolution z Cpu Q8200

    Citace Původně odeslal lukas.jakubec Zobrazit příspěvek
    Tak konečně běží jak má. Na 2,81Ghz -(bez chyb)
    Měl jsem to špatně nastavené v Biosu.
    Jsem s tebou rád, žes to nakonec zvládnul. Snadné to nebylo, ale co se takhle člověk naučí, jsoou zkušenosti k nezaplacení. A ten tvuj popis možná jednou pomůže nekomu, kdo bude podobně zápolit se svým záměrem a při hledání pomoci zabrousí i sem.
    .
    Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu bránit vaše právo říkat to. - podle Voltaira
    Moudřejší ustoupí. Věčné toť slovo. Založilo světovládu hlouposti. - Marie von Ebner-Eschenbach
    .
    Nechci žít ve světě, kde se všechno, co dělám a říkám, zaznamenává. - Ed Snowden

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

  1. Asus P5E64 WS Evolution
    Založil Fox!MURDER v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 17.07.2017, 11:34
  2. Oc Q8200 na Asus Maximus II Formula
    Založil Pret v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 20.08.2009, 23:47

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •