Stránka 1 z 6 12345 ... PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 144

Téma: Jaky pameti NEKUPOVAT !

  1. #1

    Standardní Jaky pameti NEKUPOVAT !

    Piste svoje zkusenosti s tema nejshitoidnejsima pametma Rekneme jen DDR (co taky jinyho).
    Ja s dovolenim zacnu, snad se to uchyti...

    SEITEC
    ELIXIR

    Oboji z Monimy. Sracky nad sracky. Ty Elixiry vubec netusim co jsou zac, po prvni reklamaci jsem dostal 2 kousky ktery hazely jeste vic chyb

  2. #2
    Senior Member minceVIP Avatar uživatele Maxik
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Praha - Luziny
    Příspěvky
    2 282
    Vliv
    222

    Standardní

    Nanya - DDR333 sla max nekde kolem 170 Kupoval sem je v monime asi pred pul rokem, uz je nemam

    PC - Pentium G3258 - 4.5GHz, Gigabyte GA-Z97P-D3, DDR3 3x8GB 1866, MSi GTX970 Gaming 3.5G, nejaky to 256GB SSD a par tera HDD, case Zalman Z9 U3
    NTB - HP EliteBook 8470p - Core i5-3320M (2.6GHz), 8GB RAM, ATi 7570M 1GB, 500GB+250GB HDD a dalsi serepaticky okolo
    Bike - Honda VFR 800 V-tec, 80kW/10500, 244Kg, obuti Michelin Pilot Road, mist k sezeni: 2, SVO faktor = stredni (zalezi na pilotovi)


  3. #3

    Standardní

    DDR333 je 166MHz, to mi nepripada jako problem.

  4. #4

    Standardní

    Jasne ze by mela byt,ale podivej se na muj podpis 7:3:3:2,5
    Home machine--ABIT NF7-S v2.1--M XP 2600@2530MHz(220x11,5-1,6V)--2x512 dual Kingston HX ULL(11-2-2-2)--TT Big Typhoon,2xCMRred,4x92 Ystech--Zalman ZM-MFC1--Gainward Bliss 7800GS+ 512MB(24pip, 7900GT core@550 GPU/750 mem)--2xHitachi DeskStar 180GXP/8MB/180GB--Chieftec CX01-SL-SL-B--Tagan EasyCon 580W PSU--Logitech Z680--Logitech MOMO racing-Samsung 970P
    Work machine--HP D330M PIV NW 2,8GHz--1024MB DDR CL2--2x80GB Hitachi--Asus 9600XT VIVO--HP 1740

  5. #5

    Standardní

    Nerozumim. Mas tam Kingstony. Vysvetli mi to "pro blby".

  6. #6

    Standardní

    412Mhz DDR to je co rict!!!!!! tj. 206 FSB
    Home machine--ABIT NF7-S v2.1--M XP 2600@2530MHz(220x11,5-1,6V)--2x512 dual Kingston HX ULL(11-2-2-2)--TT Big Typhoon,2xCMRred,4x92 Ystech--Zalman ZM-MFC1--Gainward Bliss 7800GS+ 512MB(24pip, 7900GT core@550 GPU/750 mem)--2xHitachi DeskStar 180GXP/8MB/180GB--Chieftec CX01-SL-SL-B--Tagan EasyCon 580W PSU--Logitech Z680--Logitech MOMO racing-Samsung 970P
    Work machine--HP D330M PIV NW 2,8GHz--1024MB DDR CL2--2x80GB Hitachi--Asus 9600XT VIVO--HP 1740

  7. #7

    Standardní

    Aha.
    Kazdopadne nerozumim jak to souvisi s Nanyou. Ale budem se drzet tematu, hm? Nejaky dalsi zkusenosti s shit pametma?

  8. #8
    Senior Member
    Založen
    07.03.2003
    Bydliště
    Base:Czech Brod, School:Prague
    Příspěvky
    506
    Vliv
    195

    Standardní

    Jak jinak Monima...kamos u nich reklamoval Epoxe,ze mu vyhorela cesta u AGP a nechali si ji tam mesic a vratili mu ji v puvodnim stavu...fakt hovada!!!Jinak ja mam Infineony a ty jsou max. v pohode,dokonce s dozivotni zarukou...
    Silver shadow : MB : Abit NF7–S Ultra 400 with Zalman ZM-NB47J|RAM : 3x256MB(2xSamsung333DDR, Infineon266DDR)@386MHz|CPU : AthlonXP 1700+@2325MHz (1,88V real 1,9V) - Watercooled|GPU : Sapphire 128MB 9500@9700 270/275@415/630 - Watercooled |HDD:Seagate Barca 120GB 7200rpm,IBM 40GB 7200rpm, Seagate 4,3GB 5400rpm|DVD-RW: LG 4167B |CASE:Unknown case with 1mm metal sheet, UV Catoda, blue Cooler Masters,|POWER SUPPLY Moded ATX400W.New Case mod-Blue Liquid in progress

  9. #9

    Standardní

    Citace Původně odeslal ITpozemstan
    412Mhz DDR to je co rict!!!!!! tj. 206 FSB
    To jsou Kingstony HyperX 333
    Kryšote...

  10. #10
    Senior Member minceVIP Avatar uživatele Baron
    Založen
    26.01.2004
    Bydliště
    Pha
    Věk
    37
    Příspěvky
    1 165
    Vliv
    192

    Standardní

    rozhodne nekupovat Elixiry - maximalni SHIT
    SEITECy se jeste nechaji pouzit
    nějaký mobilní hračičky

  11. #11
    Senior Member mince Avatar uživatele Vykuk
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Brno
    Věk
    38
    Příspěvky
    1 278
    Vliv
    214

    Standardní

    Nebrat V-Data!!!

    Ty moje jedou sotva na to, co maj v SPD
    Intel Core i5-8600K 3.6GHz@4.9GHz (49x100, 1.30V) | CoolerMaster MasterLiquid Pro 120 | MSI Z370 Gaming M5 | 16GB DDR4-3200 Patriot Viper | MSI GTX 1060 Armor 6G OCV1 |Samsung SSD 850 EVO 250GB | WD Blue 3D NAND SSD 1TB | LG GSA-H30N | Logitech Pro 2800 + MX620 & RumblePad II | Thermaltake Kandalf & CoolerMaster RealPower PRO 620W modular 80plus | 24" HP S-IPS ZR24w | Windows 10 Pro 64bit | Synology NAS DS110j 2TB | connected by UPC 100M | Mobile -> Huawei P9 Lite DS | Foto: Nikon D60 + 18-55VR + 55-200VR

  12. #12
    Senior Member minceVIP Avatar uživatele Baron
    Založen
    26.01.2004
    Bydliště
    Pha
    Věk
    37
    Příspěvky
    1 165
    Vliv
    192

    Standardní

    jj, taky dobrej S H I T
    nějaký mobilní hračičky

  13. #13
    Senior Member mince Avatar uživatele UFo
    Založen
    11.10.2002
    Bydliště
    Ostrava
    Příspěvky
    549
    Vliv
    204

    Standardní

    nechcete tam hodit i frekvence na jakych vam max. stable bezely, Vmem, a popripade i desku, pokud ji nemate v popisu?

    jinak se muzu pripojit:
    Kingmax 333 - max. 180 (zatim), pri 2,9V, Epox 8K5A2+ (dost mi topi NB)
    na nejhorsi casovani
    Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A

  14. #14

    Standardní

    ja si na ty V-Data nejak nestezuju..mohlo by to bejt lepsi ale za tu cenu jedou me na 333MHz CL2 2/5/3
    Athlon XP 1600+@166*10.5-1.725V | MSI KT3Ultra2 | 256MBDDRRam 333MHz (CL2 2/5/3) | ABIT GF4 MX440 64MB 270/405@375/500 |2x Seagate 7200.7 80GB

  15. #15
    Senior Member mince Avatar uživatele Vykuk
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Brno
    Věk
    38
    Příspěvky
    1 278
    Vliv
    214

    Standardní

    Citace Původně odeslal Rygrsek
    ja si na ty V-Data nejak nestezuju..mohlo by to bejt lepsi ale za tu cenu jedou me na 333MHz CL2 2/5/3
    Asi máš holt štěstí...
    Mám 2 x 256MB DDR333 V-Data
    1 modul jede na CL2.5 a normal timingy i přes 340
    ale ten druhej jede sotva na 333

    A nemluvě o tom, že když zkusmo nastavím CAS 3 tak se ten druhej modul odmítá aktivovat...

    A pokud mě zrak nešálil, tak ani jeden z nich nejede při CAS2 na 266

    Takže s.h.i.t.
    Intel Core i5-8600K 3.6GHz@4.9GHz (49x100, 1.30V) | CoolerMaster MasterLiquid Pro 120 | MSI Z370 Gaming M5 | 16GB DDR4-3200 Patriot Viper | MSI GTX 1060 Armor 6G OCV1 |Samsung SSD 850 EVO 250GB | WD Blue 3D NAND SSD 1TB | LG GSA-H30N | Logitech Pro 2800 + MX620 & RumblePad II | Thermaltake Kandalf & CoolerMaster RealPower PRO 620W modular 80plus | 24" HP S-IPS ZR24w | Windows 10 Pro 64bit | Synology NAS DS110j 2TB | connected by UPC 100M | Mobile -> Huawei P9 Lite DS | Foto: Nikon D60 + 18-55VR + 55-200VR

  16. #16

    Standardní

    tak to je smolik.... ja se pak juknu co mam na chipech a napisu to sem..ale stejne z toho nic nepoznam... ja s ima jel na max 172FSB CL2 2/5/3 na 2.8V
    Athlon XP 1600+@166*10.5-1.725V | MSI KT3Ultra2 | 256MBDDRRam 333MHz (CL2 2/5/3) | ABIT GF4 MX440 64MB 270/405@375/500 |2x Seagate 7200.7 80GB

  17. #17

    Standardní

    Citace Původně odeslal Vykuk
    Citace Původně odeslal Rygrsek
    ja si na ty V-Data nejak nestezuju..mohlo by to bejt lepsi ale za tu cenu jedou me na 333MHz CL2 2/5/3
    Asi máš holt štěstí...
    Mám 2 x 256MB DDR333 V-Data
    1 modul jede na CL2.5 a normal timingy i přes 340
    ale ten druhej jede sotva na 333

    A nemluvě o tom, že když zkusmo nastavím CAS 3 tak se ten druhej modul odmítá aktivovat...

    A pokud mě zrak nešálil, tak ani jeden z nich nejede při CAS2 na 266

    Takže s.h.i.t.
    Heh, tuhle haluz taky znám, mě se při přepnutí z CL 2.5 na CL 3 hryznou widoze při bootu někde na půli cesty, mám to teďka osazené 1 × 256MB C-čkový Smsung (čipy z jedné strany) a 2 × 256MB V-Data (jeden má čipy jako ten Samsung a druhej je má na střídačku z obou stran).

    Když tam byl jenom ten Samsung s jednou V-Datkou, tak mě proběhl 3DM2k1 i na 10×200 (CL 3 na Normal), akorát to nějak při tom neustála zvukovka (nejel zvuk) a HDD (testoval jem to na w98se, po rebootu do w2k to pojebkalo strukturu adresářů). Standardně jsem to pak jel na 11,5×170 (default napětí, CL 2.5, 4 way interleaving, Ultra, 8-1-1-1R 4-1-1-1W 2.5-3-3CL 2CMD, Sandra RAM Int 2374/Float 2222), po přidání ještě jedné V-Data jsem musel, aby to bylo Prime Stable sjet na 11,5×166 (ostatní stejné) - je zajímavé, že GM nenašlo chyby ani při těch 11,5×170, takže jak už tady někdo psal, za ty prachy ... .
    ...zzzzzz

  18. #18

    Standardní

    2FlashedBrain: Já mám 256MB DDR333 V-Data a nějak si zatím nestěžuju - na 210MHz (420DDR) funguje úplně v pohodě bez chyb, časování CL2.5 3 3 6 by sice mohlo být lepší, ale za ty prachy je to good...
    Desktop: Intel C2Q Q9300 ASUS Striker Leadtek GeForce 8800GTX 2 x A-DATA 2GB DDR800+ Extreme Edition 2 x Samsung Spinpoint 320GB (RAID0) Creative X-Fi Creative G500 Pro-gamer Gigabyte Aurora 3D 570 Thermaltake Toughpower 750W Samsung SyncMaster 226BW Microsoft Habu Microsoft Reclusa Logitech MOMO Racing Wheel
    Notebook: DELL Studio 1535
    Mobil: SonyEricsson W910i

  19. #19

    Standardní

    Citace Původně odeslal *VIPER*
    2FlashedBrain: Já mám 256MB DDR333 V-Data a nějak si zatím nestěžuju - na 210MHz (420DDR) funguje úplně v pohodě bez chyb, časování CL2.5 3 3 6 by sice mohlo být lepší, ale za ty prachy je to good...
    Nj, jednu, kdyby mě při tom neblblo moje stařičké WDčko a zvukula a chtělo se mi jí přidat napětí, tak by to možná taky šlo, ale on je docela rozdíl jeden modul vs dva, nedejbože tři .

    [edit] máš to PrimeStable
    ...zzzzzz

  20. #20
    Junior Member
    Založen
    23.11.2002
    Bydliště
    Ostravsko
    Příspěvky
    53
    Vliv
    193

    Standardní

    mam 333 mhz seitec a jedou na 192 mhz pri cl2,5 2-5-3 na 2,8V takze to celkem de
    AMD AthlonXP 1700+@2700+ 1,6V JUIHB 0308 MPMW DLT3C || FalconRock II 5F271B1L3 || Fortron 300-60BT(PF) || EPoX 8k9a2+ || 512 MB DDR Seitec 7ns || ATI SAPPHIRE 9100 64MB retail 300/276|| IBM 40GB 7200 rpm || Teac 40x || Realtek 100Mb || 2*SUNON 80 || MS Intellimouse optical || Hyundai ImageFlat F790D || Creative 1600FPS + integr. Sound

  21. #21

    Standardní

    hele je mozny aby ramka zpusobovala ze kdyz dam ve widlich restartovat komp tak se to restartuje ale ne uplne jen po tu cast co to schodi widle pak uz skoci no signal a shlus.... D-Bracket me signalizuje ze to konci v memory detection test..je mozny ze to nezvlada zas tak uplne ta ramka staci kdyz vypnu komp povytahnu ramku dam ji zpet a jede to.. ale treba ikdyz neco udelam v biosu a dam aby se to ulozilo taxe to restartuje ale hodi to hned no signal...ale kdyz nemam pretaktenej proc tak to nedela
    Athlon XP 1600+@166*10.5-1.725V | MSI KT3Ultra2 | 256MBDDRRam 333MHz (CL2 2/5/3) | ABIT GF4 MX440 64MB 270/405@375/500 |2x Seagate 7200.7 80GB

  22. #22

    Standardní

    Pritelkyne ma v kompu Elixiry. Mrdky sou to !! Hned sly na reklamaci, a svete div se, ty druhy jsou jeste horsi. GM se s chybama nezastavi. A to je jedu asynchronne.

  23. #23

    Standardní

    Ja mam Elixiry z Abacusu a sou to S H I T Y,nejede mi to ani na 111fsb

  24. #24
    Senior Member minceVIP Avatar uživatele GABO
    Založen
    06.10.2002
    Bydliště
    Košice / Slovensko
    Věk
    39
    Příspěvky
    5 188
    Vliv
    251

    Standardní

    Dam to ako dolezity thread...
    Blue Alien II. Intel E5200 . NOCTUA NH-U12 . GAP35-DS3 . 2x2GB Mushkin 1066 . Galaxy 6800GT/256 . Seagate ES2 250GB x 2 . Seasonic S12-380 . Chieftec Dragon modrý . HP LP2475W
    Domáce na vode Intel E8400 @ 4.65 GHz . D-tek V2 . GAX38-DS4 . EK EK-NB/SB5 + Mosfet GA X38 . 2x2GB Mushkin 1066 . Gigabyte 8800GTS/512 . EK 8800GTS . 500GB . Seasonic S12-500W . Lian Li PC-V1010A - Silver . SONY SDM-HS75P . Black Ice GT 360 + Laing Ultra + Swiftech Mcres
    HTPC Xtreamer s chladením od Michala

  25. #25

    Standardní

    Co treba PQI? Me jedou 205fsb GM bez chyb na nejhorsi timing
    Gigabyte GA-965P-S3, 3GB DDR2 transcend 667@925Mhz, E2160@3330MHz, Powercolor HD4830@700/1850, LG L226WTQ-PF , Seasonic SS-500ET-T3 500W 80PLUS, ~2TB HDD, DVB SkyStar2 ,Leadtek TV 2000XP, Logitech Z-640, Logitech MX510, Logitech DFP, Dolby's keyboard, NEC 3550A, Pixma iP4500, W7 x64, 3dmark
    30/1,5Mbit UPC - Buffalo WHR-HP-G54 OpenWRT, Dlink G664T OpenWRT, La Fonera OpenWRT, Linksys PAP2T VoIP
    Samsung I5700 Galaxy Spica - Android 2.2

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

  1. Sempron 64 - jaky pameti k nemu?
    Založil DJ_Merci v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 28.11.2005, 17:34
  2. Jaky mate pameti na R9800Pro a kam ste je vyhnali
    Založil Lukoborec v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 14.07.2004, 00:56
  3. Mohl sekundak poskodit pameti na VGA ??
    Založil kidd.hombre v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 31.01.2004, 13:01
  4. Jaky pameti pro MB Soltek SL-75FRN2-L - nForce2, DDR, SB, LA
    Založil matej!MASSER!kotel v sekci fóra Paměti
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 18.05.2003, 23:22
  5. Jaky pameti kupovat a kde !!
    Založil fabsa v sekci fóra Paměti
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 09.05.2003, 21:06

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •