Stránka 6 z 6 PrvníPrvní ... 23456
Výsledky 126 až 144 z 144

Téma: Jaky pameti NEKUPOVAT !

  1. #126

    Standardní

    byly tu zmineny spatne zkusenosti s VM, ja mel asi stesti. VM 256MB DDR 400 - jedou mi na casovani 11:3:3:2 na 333 synchro i na 400 asynchronne. samo v dualu
    CPU: E2200 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro , GPU: GigaByte HD2600 XT , RAM: Kingston 2x1GB DDR2 PC800 ,[b] MB: Asus P5Q , PSU: Chieftec Green Angel CTP-400-12G, 400W , HDD1: Samsung Spin Point F1 HD502IJ 500GB 16MB SATAII/300 , HDD2: WDC WD2500AAJB 250GB ATA100 , HDD3: WD5000AAKS- 500GB 7200ot SATAII/300 16MB + Externí box LC POWER EH-35BE2 3,5 SATA2/1 HDD, USB 2.0 + E-SATA , DVD: Samsung SH-S223F SATA , CASE: ASUS TA-982

  2. #127
    Member Avatar uživatele snapcase
    Založen
    30.10.2004
    Bydliště
    bratislava
    Věk
    37
    Příspěvky
    200
    Vliv
    172

    Standardní ja takto

    nechcem pisat o shitnych ramkach ale o mojej skusenosti na doske MSI K8N Neo Platinum...jednoducho som tam nerozbehal dvoje rozne APACERy 512MB 400MHz cl2,5.....potom som tam skusal V-Data 512MB 333MHz cl2,5...sice isli ale windows ma neustale otravoval s upozornenim ze mam nedostatok pamete,takze asi nesli na plny vykon...tak som sa nastval a zobral 500MHz A-DATA Vitesta jeden 512MB modul a dalsi dokupim tak o mesiac dva....je to uplna nadhera.....chcel som povodne TwinMOSy ale tieto vitesty su ohromne podarene...no proste parada...hrejivy pocit na srdci.....doom3 mi hned prestal sekat
    AMD Athlon64 3000+@2500MHz;ArcticCooling Freezer64
    MSI K8N NeoPlatinum;2x512MB A-DATA Vitesta500MHz@417MHz(2,5-3-3-6-1T)
    MSI NX6800TD128 w/AC Silencer5@16/6(420/820);HDD WD Caviar 120GB SATA;FDD Teac
    DVD-RW Toshiba R5272;ENERMAX EG485P/AX(G);17"CRT Dell D1025HE;TT SmartCaseFan II

  3. #128

    Standardní

    Ja mival V-data 333 MHz, cl2,5 a aby sly, tak muselo napeti pekne nahoru... pekny smejdy. Ted mam uz rok PQI, a jedou 400, (testoval sem i 430) pri 2,5-3-3-6 -Pohodicka )
    Athlon XP 1700+@2047Mhz (9.5x211@1.675V), Asus A7N8X E Deluxe, 2x 256 MB RAM pmi(PQI) DDR400@422 MHz 6-4-4-2.5 + 512 MB RAM Kingmax 433@422..., Radeon 9500 64MB RAM @400/600, HDD Seagate barV 120 GB, Seagate 7200.8 250GB, DVDRW Liteon SOHW 1693S, DVD Aopen 1648LKY, monitor Fujitsu Siemens P19-2 + Peacock Diamondtron 17\'\', CPU+GPU+nForce - H2O cooled

  4. #129

    Standardní pqi

    Tak jeste doplneni k PQI:
    Mam pmi s chipy pqi.
    Ted sem si kupoval PQI original v computershopu a byly to cl3, ktery vydavaly za cl 2.5, tak sem jim je vratil - samozrejme na cl 2.5 nejely ani nahodou...
    Athlon XP 1700+@2047Mhz (9.5x211@1.675V), Asus A7N8X E Deluxe, 2x 256 MB RAM pmi(PQI) DDR400@422 MHz 6-4-4-2.5 + 512 MB RAM Kingmax 433@422..., Radeon 9500 64MB RAM @400/600, HDD Seagate barV 120 GB, Seagate 7200.8 250GB, DVDRW Liteon SOHW 1693S, DVD Aopen 1648LKY, monitor Fujitsu Siemens P19-2 + Peacock Diamondtron 17\'\', CPU+GPU+nForce - H2O cooled

  5. #130

    Standardní

    nema nekdo v PC znacku Good Ram ? dle vseho polsky vyrobce a asi to i odpovida... behem 2 tydnu 2x reklamace jednoho kousku (druhy slape ok dodnes az se tomu divim pomalu ) , v obou pripadech opravnena,vymena za novy kus a zatim ok... ale bojim bojim...zbavim se jich asi nekomu nenarocnemu pod cenu a pujdu do DDR433 , k tomu dotazek...pojme je ma deska (viz.podpis) ? plna podpora DDR400 samozrejmosti

    MMike
    Sempron 2800+ /1600@2400/,786MB DDR300,80GB SATA WD,GF7600GS 400/800 @ 480/900,DVDRAM LG 4163B,EC 350W 12cm,LCD Samsung 940BW-19"

  6. #131
    Junior Member
    Založen
    17.12.2003
    Bydliště
    SVK - BA
    Příspěvky
    62
    Vliv
    180

    Standardní .

    otazka Ktore ? Kingston 2x512 400mhz cl3 z alzasoftu alebo z agemu take iste A-DATA ? neviete ake latencie budu mat na 400mhz? doska zatial abit fn7
    Sempron1666@2055 Mhz(10x205) | ABIT NF7 V2.0 +ZM-NB47J, Bios-MANTARAY XT | RAM: 2x512 MB 400Mhz A-DATA 2,5-3-3-7| MSI 6800 16x6, 400/900| SB Audigy+Creative 4+1 |160 GB IBM/HITACHI 7200 ot/m 8MB | 21\" Belinea 10 80 15 | Vulture SPIN(21dB) |DVD PIONEER 109D| Nocase+360W 2fan Chieftech

  7. #132

    Standardní kingston

    ve ctvrtek sem koupil: KINGSTON HYPER X PC3200
    http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=53160
    zatim naprosta spokojenost, lita to pekne, este sem netaktoval...
    vybiral sem podle testu na Svethardware:
    http://www.svethardware.cz/art_doc-E...D005D6B4C.html
    sou to ty AK2, ULK nejsou k sehnani (jen snad v americe...) a ta cena je super!

    everest casovani:
    2.5-3-3-8 ; 57ns
    cteni / zapis:
    cca 4800MB/s / 1750MB/s

    myslim ze touhle investici se nic neskazi!
    AMD64 3000+ ; GigaByte K8NF-9 ; 1GB Kingston HyperX PC3200 ; MSI nVidia GF6600GT (PCI-e) ; MaXtor 80GB ATA133 ; Fortron 350W

  8. #133
    Member Avatar uživatele TOPIČ
    Založen
    29.12.2003
    Bydliště
    Hradčovice
    Věk
    46
    Příspěvky
    159
    Vliv
    181

    Standardní

    Kingston KHX3200ULK2/1G maji v CC ted do nich davaji cipy TCC5 chodi opravdu skvele 440MHz s casovanim 2-2-2-5-1T
    Gigabyte GA-P35-DS4, Intel Core 2 Duo E6750@3600 1,475v,Scythe NINJA+,2x1024MB G:SKILL 1066+ @ 1080 5-5-5-15,VGA Gigabyte GF8800GTS 320MB, HDD WD 160SATA GB 7200 ot. 8MB+250GB 16MB, ,DVD-RW Lite-ON SHM 165S6S SATA,DVD-RW Samsung SHS-183A SATA, FDD Samsung, Wi-Fi Acces point Compex, Monitor Samsung SyncMaster 970P, Tisk. Canon 550i, Repro Genius HF-2.0, Case Eurocase Q11, zdroj Enermax Liberty ELT500AWT, Win. XP-Sp2.

  9. #134

    Standardní Re: Jaky pameti NEKUPOVAT !

    Tak já jsem si koupil k Desce A7V880 corsair CL2,5 2x512MB 400MHz a spolu házeli bsod. Zvlášť každá jela v pohodě. Tak jsem je prohodil s noname 2x512MB z czechcomputeru (prodávaný jako cl3, ale mají cl2,5) a běží v duálu na 2-3-3-1T. Jo a mají čipy V-DATA.
    Naposledy upravil brazilterrorist; 22.12.2005 v 21:24.
    Gigabyte 965P-S3 | C2D E4300 | 2x1GB RAM, 800 Mhz | Radeon x1950 PRO | Terratec Aureon Space@Audiotrak Prodigy | WD 5000AAKS SATA | Toshiba SD-M1612 | Lite-On LDW-811S | Chieftec BX | Chieftec 360W PSU | Nikon D70 + kupa skla

  10. #135
    Senior Member Avatar uživatele J.Wade
    Založen
    01.11.2003
    Bydliště
    Praha-> Jížní Město
    Věk
    33
    Příspěvky
    685
    Vliv
    189

    Standardní Re: Jaky pameti NEKUPOVAT !

    hehe... tak ja se pridam, ale naopak chvalou

    V-Data 256/266 + Elixiry 256/266 spolu slapaly na 400 ale to byla jen zkouzka.. na 333 jeli urcite s CL2... nicmene po 2 letech V-DATA odesli a dostal sem novy... ty ale nesli tocit ani o chlup.. tak sem je prodal oboje do jedny sestavy... ted mam PQI 512/400 a Samsungy 512/333 ... provozuju je na 300 njn palomino a to pri 2-2-3-6
    CPU: Q8200 @ 2,33Ghz, Graphyc:GTX 650 Ti, Gygabite 1150/5400 6GB patriot,Maxtor 500gb, Corsair 600W.

  11. #136
    Member Avatar uživatele NMS
    Založen
    29.05.2004
    Bydliště
    Polešovice (okres UH)
    Věk
    41
    Příspěvky
    143
    Vliv
    176

    Arrow Re: Jaky pameti NEKUPOVAT !

    Já jsem vyhandloval 1x VDATA (papírově PC3200, čipy PC2700, šmejdi ...) za Samsungy TCCC (Samsungy, bez dalšího značení) 2x256 MB a jedou v dualu s výchozím časováním a napětím 2,8V na DDR466, pokud dám 3-4-4-11, tak i na DDR500 - specifikace viz příloha.
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky
    C2D E6550 | GB P35-DS3R | Geil 2x1GB DDRII 667 | X1800GTO | Barča 320GB SATA 7200.10 | SH-S183L | Philips 170S
    Pokud se někomu něco nelíbí, nechť mi *** políbí, nebo použije reputaci, teď
    se už ani podepisovat nemusí ...

  12. #137

    Standardní Re: Jaky pameti NEKUPOVAT !

    A co Veritech? Mate zkusenost?

  13. #138

    Standardní Re: Jaky pameti NEKUPOVAT !

    Mám hodně špatnou zkušenost s paměťmi Seitec.Vůbec tuhle firmu nějak nemusím,flashdisk od nich začal blbnout po měsíci používání.Pak mi jednou po cca 8 měsících zdechla pamět A-Data,rozebral jsem málem celej komp,že to bude tím 1GB modulem mě vůbec nenapadlo.Netaktovaná,málo používaná sestava.Ale jinak takhle značka je z těch levných výrobců asi nejlepší
    Core 2 Duo E2160 (2970Mhz),Gigabyte 965P-DS3,4x1GB DDR 800 Patriot,Palit Radeon X1950 GT 512MB (500/1200-575/1430),WD Raptor 74GB+320GB a 500GB Barracuda,Pioneer DVR-212+Plextor PX130A ,Seasonic 430W,Gigabyte 3D Aurora 570,Audigy ZS,Genius Home Theatre 5.1,Logitech G7+Logitech G15,Samsung SyncMaster 940BF

  14. #139

    Standardní Re: Jaky pameti NEKUPOVAT !

    tak som si prave doniesol A-DATA 512MB PC3200(3)
    pridal som ich k apaceru (512, 200mhz, cl2.5) a div sa svete.
    nech robim co robim, frekvencia pameti na 166 / 333MHz, pri CL3....
    Este daco poskusam, a zajtra ich pojdem vratit. uz len preto, ze to mala byt 512 / 200mhz a cl 2.5.


    EDIT: tak som flashol bios, a tvari sa to (tj podla cpu-z) ze bezia obe ramky na 200mhz a cl2.5
    je to mozne?
    Naposledy upravil JonnZ; 27.11.2006 v 19:33.

  15. #140
    Senior Member Avatar uživatele -Ja8k1-
    Založen
    19.10.2002
    Bydliště
    Havířov
    Věk
    32
    Příspěvky
    2 256
    Vliv
    217

    Standardní Re: Jaky pameti NEKUPOVAT !

    Citace Původně odeslal JonnZ Zobrazit příspěvek
    tak som si prave doniesol A-DATA 512MB PC3200(3)
    pridal som ich k apaceru (512, 200mhz, cl2.5) a div sa svete.
    nech robim co robim, frekvencia pameti na 166 / 333MHz, pri CL3....
    Este daco poskusam, a zajtra ich pojdem vratit. uz len preto, ze to mala byt 512 / 200mhz a cl 2.5.


    EDIT: tak som flashol bios, a tvari sa to (tj podla cpu-z) ze bezia obe ramky na 200mhz a cl2.5
    je to mozne?
    proc by nebylo? nejsi snad spokojen ze jedou?
    Desktop:
    DFI LanParty SLI-DR (7.04-2BTA ) \\ AMD A64 4000+(Naked) @ 230*12_1,5V\\ Thermaltake XP90cu+92fan PAPST\\ ASUS EXTREME 6800Ultra 256Mb 2TD(R.I.P.) nahrada Inno 7600GST 500\1400 @ 630\1900 (pencilmod)\\ 2*1024MB CORSAIR DDR460\\ Seagate Barracuda 7200.7 200GB S-ATA 8MB cache+WD RAPTOR 74GB 10.000 ot.+SAMSUNG HD120IJ S-ata2 \\ LG SuperMulti GSA-4120B \\ SAMSUNG Flopy 3,5 palce \\Alien UV-Boost Netzteil 500 Watt - black \\ Thermaltake ARMOR 8000SWB Series\\ Viewsonic Ve500 15\"LCD \\ Revoltec Light Board Series XL - black \\ Logitech MX700
    Mobile: HP Pavilion dv6560ec (Turion64 X2 2x1,8ghz, 2x1gb DDR2 667 kingston, M8400GS(400\400 @ 560\500), 12cell battery, Windows7cz)

  16. #141
    Senior Member mince Avatar uživatele Janikbanik
    Založen
    28.11.2002
    Bydliště
    Michalovce, SR
    Příspěvky
    779
    Vliv
    208

    Standardní Re: Jaky pameti NEKUPOVAT !

    Citace Původně odeslal JonnZ Zobrazit příspěvek
    tak som si prave doniesol A-DATA 512MB PC3200(3)
    pridal som ich k apaceru (512, 200mhz, cl2.5) a div sa svete.
    nech robim co robim, frekvencia pameti na 166 / 333MHz, pri CL3....
    Este daco poskusam, a zajtra ich pojdem vratit. uz len preto, ze to mala byt 512 / 200mhz a cl 2.5.


    EDIT: tak som flashol bios, a tvari sa to (tj podla cpu-z) ze bezia obe ramky na 200mhz a cl2.5
    je to mozne?
    Najprv som mal dosku epox 8rdae, pamate 1x apacer 512 cl2.5 a kej som dokupil pqi 512 cl2.5.
    Nebol ziaden problem. Sama apacerka dokonca dala pri 400 cl2 pri def voltazi.

    Vymenil som vsak dosku za soltek k8an2... a v nej tieto dve pamate preoste spolu isli len ako 266 ! Po samej no problem.

    Obe pamate som predal, kupil 2x kingmax HC 500 cl3 a bol pokoj. Vsetko slo ako ma. Tie pamate mam doteraz a v tomto epoxe nemaju najmensi problem.

    Takze mozno si jednoducho nesadnu s doskou , ktoru mas (a neuviedol si ju).
    Q6600 G0@3.0(def VCore);TRUE 120;NT-H1;965P-DS3 r3.3(F14);2x2GB.ADATA1066+;8800GTS.512MB;WD640AAKS ;HD103UJ;SH-S223Q;Audigy2ZS;Fortron.BS.500;Samsung.T220;MX518; Chieftec MX-01SL-D modded

  17. #142

    Standardní Re: Jaky pameti NEKUPOVAT !

    MS-7030 - nforce3, sempron 2800 (s754)

    ramku som doniesol domov a strcil k druhej. bezali len na 166/cl3
    flashol som novy bios cez live update a prehodil pozicie modulov.
    a zrazu mi to beha na 200 cl2.5

    comu nechapem 1) mohla to byt chyba biosu?
    2) preco mi cl3 pamet beha bez problemu ako cl2.5 ?

  18. #143
    Senior Member mince Avatar uživatele Janikbanik
    Založen
    28.11.2002
    Bydliště
    Michalovce, SR
    Příspěvky
    779
    Vliv
    208

    Standardní Re: Jaky pameti NEKUPOVAT !

    Citace Původně odeslal JonnZ Zobrazit příspěvek
    MS-7030 - nforce3, sempron 2800 (s754)

    ramku som doniesol domov a strcil k druhej. bezali len na 166/cl3
    flashol som novy bios cez live update a prehodil pozicie modulov.
    a zrazu mi to beha na 200 cl2.5

    comu nechapem 1) mohla to byt chyba biosu?
    2) preco mi cl3 pamet beha bez problemu ako cl2.5 ?
    Ad 1 - podla mna mohla...resp niekedy moze zalezat aj na poradi - umiestneni modulov...vzajomna vymena moze pomoct.

    Ad 2 - ak na to "pamat ma", tak behat bude. Nic na to nie je. Bud rad.
    Mozno blby priklad, ale mal by si nieco proti ak by Ti auto dovolilo maximalku napr. 220 km/h namiesto 200 km/h

    To ze niektore pamate si ludia umyselne vyberaju podla toho, ze idu pretocit/pretaktovat, ze preto, ze zaplatia menej a dostanu z toho nieco viac vykonu, za ktory by inak priplacali.
    Q6600 G0@3.0(def VCore);TRUE 120;NT-H1;965P-DS3 r3.3(F14);2x2GB.ADATA1066+;8800GTS.512MB;WD640AAKS ;HD103UJ;SH-S223Q;Audigy2ZS;Fortron.BS.500;Samsung.T220;MX518; Chieftec MX-01SL-D modded

  19. #144

    Standardní Re: Jaky pameti NEKUPOVAT !

    Citace Původně odeslal Janikbanik Zobrazit příspěvek
    Ad 1 - podla mna mohla...resp niekedy moze zalezat aj na poradi - umiestneni modulov...vzajomna vymena moze pomoct.

    Ad 2 - ak na to "pamat ma", tak behat bude. Nic na to nie je. Bud rad.
    Mozno blby priklad, ale mal by si nieco proti ak by Ti auto dovolilo maximalku napr. 220 km/h namiesto 200 km/h

    To ze niektore pamate si ludia umyselne vyberaju podla toho, ze idu pretocit/pretaktovat, ze preto, ze zaplatia menej a dostanu z toho nieco viac vykonu, za ktory by inak priplacali.
    ok dikes....

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

  1. Sempron 64 - jaky pameti k nemu?
    Založil DJ_Merci v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 28.11.2005, 17:34
  2. Jaky mate pameti na R9800Pro a kam ste je vyhnali
    Založil Lukoborec v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 14.07.2004, 00:56
  3. Mohl sekundak poskodit pameti na VGA ??
    Založil kidd.hombre v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 31.01.2004, 13:01
  4. Jaky pameti pro MB Soltek SL-75FRN2-L - nForce2, DDR, SB, LA
    Založil matej!MASSER!kotel v sekci fóra Paměti
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 18.05.2003, 23:22
  5. Jaky pameti kupovat a kde !!
    Založil fabsa v sekci fóra Paměti
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 09.05.2003, 21:06

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •