Stránka 5 z 6 PrvníPrvní 123456 PosledníPoslední
Výsledky 101 až 125 z 144

Téma: Jaky pameti NEKUPOVAT !

  1. #101

    Standardní

    Elixir! = Shit
    Nedostanu se s tim ani na 166FSB...

    [NTB]AMD Turion X2 1.8 | ATI Mobility Radeon HD 2600@ |250GB space | 2GB DDR2 | DVD±RW/RAM DL | Win Vista Home Premium 32bit| Microsoft .:: 3DMark03*10,4k. 3DMark05*6,5k. 3DMark06*3,4k. ::.


    [PC] Duron 1.8@2.2 | A7N8X-X (nForce2) 1.0.0.9 | Ati 9550GE@R9600Pro |160GB space | 512DDR | Sony DWQ30A | DVD Toshiba | SB Live! 5.1 | Repro 4.1 FPS1600 | Video Wonder Pro III | 350W | WinXP Professional SP2| Microsoft 4.0A | 19" LCD Hyundai B91A| hp psc 1215 | .:: 3DMark01SE*13k. 3DMark03*3,7k. 3DMark05*1,5k. ::.

  2. #102

    Standardní

    koukam,ze na PQI je tu vice chvaly nez stiznosti,i kdyz jsou to nejaky laciny shity.Zejtra si je jdu koupit tak uvidim.Stejne mi bude stacit,kdyz mi ddr400 pojedou 200FSB,vic nepotrebuju
    Full GAS...

  3. #103

  4. #104

    Standardní

    Nekupujte RAMBO (maj je v proce ) to sou husty srace
    ani sem an ne nenasel nikde link
    nekamaradim s vama

  5. #105

    Standardní

    určite ich kupovať nebudem
    BTW, koľko stojí 512MB DDR 400MHZ Corsair ? alebo 256MB ?

  6. #106
    Senior Member Avatar uživatele HollyG
    Založen
    12.01.2004
    Bydliště
    Praha
    Věk
    32
    Příspěvky
    1 054
    Vliv
    205

    Standardní

    Koukam ze tady vsichni nadavaj na V-DATA. No a ja sem koupil V-DATA 333MHz a bezej v pohode na 400MHz pri CL2
    Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
    I'm not arrogant...I'm just better than you!

  7. #107

    Standardní

    Citace Původně odeslal HollyG
    Koukam ze tady vsichni nadavaj na V-DATA. No a ja sem koupil V-DATA 333MHz a bezej v pohode na 400MHz pri CL2
    A jakou do nich davas voltaz?
    nekamaradim s vama

  8. #108
    Senior Member Avatar uživatele HollyG
    Založen
    12.01.2004
    Bydliště
    Praha
    Věk
    32
    Příspěvky
    1 054
    Vliv
    205

    Standardní

    Naprosto normalni
    Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
    I'm not arrogant...I'm just better than you!

  9. #109

    Standardní

    ono totiz se pravdepodobne V-Data delaji jenom jako 400 Mhz verze, no a ty co se moc nepovedou taxe prodaj jako 333. TAk to mas s procikama, grafikama diskama a tak to mas se vsim.

  10. #110

    Standardní

    Citace Původně odeslal HollyG
    Naprosto normalni
    Tak to by me zajimalo...
    mel jsem jedny V-Data a sly na CL2 only na 333. Navic podle tveho pdopisu nevidim ze bys je provozoval "naprosto v pohode" na 400MHz a jeste k tomu na CL2 a to bez pridani stavicky
    nekamaradim s vama

  11. #111
    Senior Member Avatar uživatele HollyG
    Založen
    12.01.2004
    Bydliště
    Praha
    Věk
    32
    Příspěvky
    1 054
    Vliv
    205

    Standardní

    Na 400MHz sem je provozoval naprosto bez problemu asi 2 mesice, pak sem si ovsem koupil zvukovku a ty se nejak nelibylo PCI na 40MHz. Holt KT400
    Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
    I'm not arrogant...I'm just better than you!

  12. #112

    Standardní PQI

    512MB DDR 333.
    Jedou na CL2 pri 300MHz stabilně.
    viz popis
    MB Aopen AK6F-400N | Athlon XP Barton 1.83GHz@1993Mhz (11*181) | 512MB DDR 400 CL 2.5 | ATI ORIGINAL RADEON 9500@9500 pro (8pipelines) 64DDR 128bit 375/310Mhz | disky IBM 80G 7200ot. 2MB, WD 40G 5400ot. | CD-RW NEC 9100 | Monitor 17\" Hyundai Q790

  13. #113

    Standardní

    Za posledni rok nejprve odesla VM256/333, bezela sice na 400fsb ale 6-3-3-2,5 pri 2,9V ale do pul roku odesla. Pak se odporoucela 512/400 behala na default. A nynejsi pameti jsou aspon bez chyb, ale tvrdsi casovani nesnesou a pri 203MHz konci rec o stabilite. Takze sem konecne vylecenej.
    Aušus P5QPL-AM , E6500@2.93GHz, Melco DDR2 2048MB/400MHz, Gforce MSI 6800ultra, HDD WD160, DVD NEC ND1300, Fortron 350-60PN(PF), WinXPpro SP3

  14. #114

    Standardní

    Hm, super... Tak mam 512MB PC3200 SEITEC CL2.5 a timingy jsou 2.5-3-3-11 ... prostě shit ... Ještě, že alespoň chodí na těch 400MHz
    motto: nikdy neházej flintu do žita. Někdo by jí totiž mohl vytáhnout a použít proti Tobě
    ::: CPU:AMD AthlonXP 2600+ @ 3100+ ( AQZFA-0349-UPMW, 192FSB...nic moc, ale jede) ::: Cooling: Home made Water Cooling... idle 30°C & load 40°C ::: MB:ABIT AN7 ::: RAM: 1x512MB DDR PC3200 CL2.5 ::: GPU: MSI GeForce4 Ti4200 250/513@320/620 ::: HDD: Samsung SP1213C 120GB S-ATA ňuf ňuf ňuf ::: CASE: 300W ATX ::: Mechaniky: FDD 3,5\"; CD-RW TEAC W552E ::: atd.

  15. #115
    Junior Member
    Založen
    01.01.2004
    Bydliště
    Mladá Boleslav
    Příspěvky
    7
    Vliv
    0

    Standardní

    Píšete tu o pamětech od V-DATA ale jaký máte zkušenosti s A-DATA??

  16. #116

    Standardní

    Citace Původně odeslal boře
    Píšete tu o pamětech od V-DATA ale jaký máte zkušenosti s A-DATA??
    je tu o tom hned několik threadů!!!
    nekamaradim s vama

  17. #117

    Standardní Nic moc, ale za ty prachy

    Mam ELIXIR 512MB 333MHz CL 2,5 a jedou fpoho na 405 MHz! Timing 7,3,3,2,5 Za par kacek z www.alfacomp.cz Tehda jeste za 1200 s DPH

  18. #118
    Junior Member
    Založen
    16.07.2003
    Bydliště
    Praha / Ústí n.L.
    Příspěvky
    6
    Vliv
    0

    Standardní

    Viking DDR 400 s čipy Nanya. Na samolepce neni ani uvedený CL, podle www.nanya.com měli čipy běžet na CL2.5 nebo CL3. Nešlo z nich vymáčknout ani o chlup víc než měli v SPD t.j. na 200 FSB časování 7 2 2 CL 3 ,voltáž nepomůže, za 205 FSB ani nenaběhli.
    TBred1800+@1,9GHz (pin_mod), 200FSB, 512MB Viking (chipy Nanya) 7 2 2 CL3 (brzo poleti), SL75FRN2-L, R9700 Pro

  19. #119
    Member
    Založen
    27.10.2002
    Bydliště
    Mn. Hradiste/Pce
    Příspěvky
    381
    Vliv
    200

    Standardní

    nebylo by dobry udelat hlasovani o nejsitoznejsi pamet takhle je to chaoticky nekdo tvrdi ok jinej zas ze ne z grafu to bude naprosto jasne jo rozliseni by stacilo podle znacek kingmax,v-data,a-data...

  20. #120

    Standardní

    nejshitovejsi shit jsou pameti RAMBO (mam je na stole a musim se jim smat )
    nekamaradim s vama

  21. #121

    Standardní NEchapu

    =====>
    Hm, super... Tak mam 512MB PC3200 SEITEC CL2.5 a timingy jsou 2.5-3-3-11 ... prostě shit ... Ještě, že alespoň chodí na těch 400MHz

    proste ty pameti valej jak maj, casovani neni spatny, muze byt horsi
    mohl jsi si koupit znackovy o 2000 drazsi a mel by jsi sestavu tak o 2-3% rychlejsi a neba ty 2000 pridak k penezum na CPU nebo na GRAFIKY a mel by jsi poc o 10-50% rychlejsi

    tim chci rict, ze pokud pocitac beha z levnejma pametma a fsb kterou chcete provozovat nema cenu kopovat drahy pameti
    (tim chci rict napr na 2500+ a FSB 200 mit pameti za 6000)
    pokud nekdo ma vsechno high, pak se mu dobry pameti asi hodej

  22. #122
    Junior Member
    Založen
    16.01.2004
    Bydliště
    Frydek-Mistek
    Příspěvky
    46
    Vliv
    0

    Standardní

    Asi mam docela stesti. Jak jsem tady cetl, tak skoro vsichni nadavaji na SEITEC. Ja mam 2x256MB 400MHz. Nemuzu si ztezovat. Jde do nich nacpat 2.9V a jedou na 432MHz. Potom co jsem prikoupil chladice od nexusu, tak jedou na 450MHz ale vic nevim protoze pak mi to nedava procik. Jen jsem zjistil, ze delaji chyby kdyz nejedou synchro s procikem. Takze az vyresim chlazeni, tak jim poradne zahulim.
    PS: moje sestava viz. dole
    Sempron 3000+ - | ABIT KP9Ultra | 2x512 MB Kingston 667MHz (Dual) | 2x WD2500KS 250GB + 1x Seagate 3250820A 250GB = 0,75TB | 21\" DELL P1130 black | Case - Audi XP (black silver)(green light, green flexo, UV light)

  23. #123

    Standardní SEITEC

    No me ted prisli pameti.meli to bejt SEITEC ale sou znaceny AM1,tak nevim.Sou to 512/400MHz-CL3 a dou v poho na 410MHz-CL2,5 a bez zvedani napeti...takze pohoda za ty prachy

  24. #124

    Standardní seitec

    seitec jsou nejvetsi shity co muzou bejt, mel jsem jednu 256/333 pretaktovani 0, a mela vadny SPD, mela tam ze je 512mb a to je pitchovina. na via desce jeste jela ale na nforce ani na intelovskym chipsetu si ani neskrtla, tak jsem ji reklamoval a jeste na ni nasli vadnej odpor... dali mi za ni elixir OMG, z blata do louze... ale ta aspon jede... nyni mam kingmax 512/433@462 a max spokojenst

  25. #125
    Member
    Založen
    14.10.2003
    Bydliště
    Martin-Lipovec
    Příspěvky
    221
    Vliv
    186

    Standardní

    A co Corsair 512 MB 400MHz cl2.5-4100,-Sk
    Kingston 512Mb 400MHz cl3 3500,-Sk
    alebo
    512MB DDR400 Buffalo CL2.5 BOX -3050,-Sk= je dobra tato pamat?

    PS> a co ti corsairy, na kolko by asi isli /su bez pasivakov/.

    Thorton 2000+XP(10x200 pri 1,6V,L2=512kb)
    /AQXEA 03224RPMW, Axdc2000dut3c9881567280586/, Tt V7+ +Tt silentcat9cm=windtunel(37/41°C), Abit KV7 bios v17, Zalman NB-47J, 2x512MB DDR 400 CL3 NANYA, MSI GF4 4400Ti 128DDR VIVO AGP 4x(311/608), IBM 160GB SATA 7200ot., IBM 80GB MB, PSU ATX300W Q-TEC, Player 5.1,Firewire radic, CD ROM SONY 24x, DVD/CD-RW SAMSUNG 52x, DV Panasonic NS-22 červená,Tunning case HITMAN, Genius 5.1 Theater drevo,MS Wireless IntelliMause Explorer 2.0A,3d mark 01=12247, 03=1836

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

  1. Sempron 64 - jaky pameti k nemu?
    Založil DJ_Merci v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 28.11.2005, 18:34
  2. Jaky mate pameti na R9800Pro a kam ste je vyhnali
    Založil Lukoborec v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 14.07.2004, 01:56
  3. Mohl sekundak poskodit pameti na VGA ??
    Založil kidd.hombre v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 31.01.2004, 14:01
  4. Jaky pameti pro MB Soltek SL-75FRN2-L - nForce2, DDR, SB, LA
    Založil matej!MASSER!kotel v sekci fóra Paměti
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 19.05.2003, 00:22
  5. Jaky pameti kupovat a kde !!
    Založil fabsa v sekci fóra Paměti
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 09.05.2003, 22:06

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •