Stránka 4 z 6 PrvníPrvní 123456 PosledníPoslední
Výsledky 76 až 100 z 144

Téma: Jaky pameti NEKUPOVAT !

  1. #76

    Standardní

    Seitec 256MB 400DDR. Oddelaly me 3zakladni desky.2x Soltek a 1xEpox.U Solteku alespon nabehl bios u Epoxu ani to ne.Navic tehle deska
    uz vubec nesla zapnout.Jenom se prehrival chip.

  2. #77

    Standardní

    Čest! Taky přispěju svou trouchou do mlýna - SDRAM
    Takže pěknej S*** LUXOR - má známej a občas jede, občas ne...
    Naopak GOOD RAMKY - Hyundai, Hynix - mám a jedou obě na CL2
    :: DESKA :: Gigabyte Z68-UD3 :: CPU :: Intel Core i5 2500K :: VGA :: ATI Sapphire Radeon 5700 Vapor Chamber :: RAM :: 4x 4GB Kingston PnP Grey :: HDD :: 1TB WD Black ::

  3. #78

    Standardní

    V-DATA 256/266 - bol som rad ze isly aspon na 200

    1. A64s939 3200+@(10*230,1.4V), thermalright SLK-947U+nexus92, enermax 470W+TT shark, abit AV8+3rd, Gainward TI4600 vivo, 2x256DDR/466 Twinmos,160GB Barča, Teac 40x, Teac CDW522, LG F900B, mys logitech MX500, Logitech IN se ...
    2. Athlon XP 1800+, NF7 2.0,TT silent boost,256 twinmos 400,MSI g4 mx440 8x @648/392, Samsung 80GB, 300W fortron 12cm, Lite on 17, Logitech B69, Dolby\'s keyboard...\"

  4. #79
    Member
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Plzeňský kraj
    Příspěvky
    143
    Vliv
    200

    Standardní

    Ja mam Kingmaxe 266DDR CL2 a jel max na 189FSB, ale stabilne tak okolo 170FSB na nejhorsi casovani. Uz musim upgradovat... V ceniku je Hynix/Nanya/Winbond/Samsung, tak jsem zvedavej co mi daji.
    ASUS M2N-E, AthlonX2 3800+, MSI 7600GT Heatpipe, 200GBWD U-ATA, A-DATA DDR2-800 512MB, NEC3550, 350W Fortron

  5. #80

    Standardní

    Citace Původně odeslal Hardman
    Čest! Taky přispěju svou trouchou do mlýna - SDRAM
    Takže pěknej S*** LUXOR - má známej a občas jede, občas ne...
    Naopak GOOD RAMKY - Hyundai, Hynix - mám a jedou obě na CL2
    no jo, ale na fsb 100
    zkus je na 150 a uvidime
    Rodíme se nazí, mokří a hladoví. A od té chvíle to s námi začne jít z kopce. | Fuck the system, here is the sound system! | eMO má mámu, eMO se má.
    || DFi LT X38-T2R | intel C2D E8400@9x400 1.15V (EIST & C1E)-on | Corsair 4x2048MB PC6400 C4DHX | LeadtekWinFast PX8800GTS TD@770/1780/2200 ||
    || ASUS DRW-1814BLT | WesternDigital WD1002FAEX | NEC MultiSyncLCD2470WNX ||
    :: ABiT BX133-RAiD :: iNTEL PIII-S 1400 :: iNFiNEON 3x256MB :: ASUS G4Ti4600 deluxe :: CREATiVE CT4810 ::

  6. #81

    Standardní

    Urcite ne kingmax, mam ddr400 a nedaj ani o MHz vic a o casovani ani nemluve...ani vyssi voltaz nepomaha...jen ta dozivotni zaruka se mi libi.
    IBM X60

  7. #82
    Member
    Založen
    14.07.2003
    Bydliště
    Baťa´s city/UH
    Věk
    36
    Příspěvky
    332
    Vliv
    191

    Standardní SAMSUNG DDR 400

    Z vlastni zkusenosti nemohu doporucit ani 400MHz SAMSUNGY. Pro OVERCLOCKING jsou na H**NO!

    RAM do nove desky doporucuju kupovat v mensich, ikdyz casto drazsich prodejnach, kde se s prodavacem domluvite, ze je vam v pripade problemu vymeni za jinou znacku kus za kus!!! Ja chtel OCZ Performance ale nechtelo se mi cekat a ted uz mam jen oci pro plac a ony SAMSUNGy na H**NO...

  8. #83

    Standardní

    Mal som Mercury 256 MB PC333 s chipmi V-Data A Nedali sa mi nainštalovať žiadne hry.Win som nainštaloval vždy na druhý pokus.
    Athlon64 X2 4600+, RAM Kingston 4GB, ATI Radeon HD3650 Silent Magic, HDD SATA Seagate 160GB + ATA WD 60GB, Mainboard: MSI K9N Neo-F V3, Win7ultimate

  9. #84

    Standardní

    A co hovorite na DDRAM 256 MB 266MHz TRANSCEND
    Ake su Poznate ich niekdo
    BOARD:MSI KT4V || CPU: ATHLON XP 2400+ @ 3200+ || RAM: DDRAM 128 MB 266 MHz APACER CL2 - DDRAM 256 MB 266MHz TRANSCEND || HDD: 40 GB Maxtor 5400 Rpn (Shit) || GRAFIKA:SAPHIRE ATI RADEON 9000 Pro 128 MB DDR || CD ROM / CD - RW: CD ROM ACER 56X ,CD-RW LG 32x 10x 40x || COOLED BY: THERMALTAKE VOLCANO 9S || CASE: EUROCASE BIG TOWER MODDED + FRONTIER 300W FLEXO MOD ||NEW FOTO 26.2.2004: --=TU=--

  10. #85

    Standardní

    A co tak Samsung original 256MB/333 alebo A Data 256MB/400.
    Ktore radsej?
    C2D 6300+Zalman7000alcu, 7600GSGolden sample + Primecooler, Biostar965PT,PQI 4x512DDR667Turbo, Seagate 160GB Bar.DVD Toshiiba, DVD-RW LG4163, LCD Philips 15"

  11. #86
    Senior Member Avatar uživatele daggy
    Založen
    27.02.2003
    Bydliště
    Belá nad Cirochou/SR
    Věk
    39
    Příspěvky
    1 271
    Vliv
    209

    Standardní

    Jednoznačne ELIXIR!!!! Je to najväčší shit, aký som doteraz videl a zažil! Z dvoch kúskov RAMiek 256 MB 333 CL 2,5 jedna nebežala vôbec na 166 FSB! Na 133 som ju rozbehol, ale našlo mi iba 32 MB!
    Intel C2D E7500 2,93 GHz, Gigabyte EP-45-UD3, A-Data Vitesta 2x2GB 1066 MHz, Hitachi Deskstar 250 GB + Samsung HD321KJ 320 GB SATA II + WD 2500KS 250 GB SATA II + WD 7500AACS 750 GB SATA II, Sapphire ATI Radeon X1950XT+AC Accelero S1+AC AF 12025PWM, Creative SoundBlaster Audigy 4, LCD LG L194WT-SF 19" Widescreen + telka Hyunday, Technisat Sky Star HD2 + 85cm parabola + motor Optibox DM2800, DVD-RW SONY DRU190A, DSL2+ Router Zyxel Prestige P-660HW-T3, Razer Diamondback Chameleon, Fortron 500W PFC, Scythe Ninja rev.B + Evercool SCB-CD, Case CoolerMaster Mystique 631s

  12. #87

    Standardní

    Ja mam PQI 256MB DDRAM 266MHz s NANYA chipmi a ide v pohode na 333MHz CL2.
    ...

  13. #88
    Senior Member
    Založen
    07.03.2003
    Bydliště
    Base:Czech Brod, School:Prague
    Příspěvky
    506
    Vliv
    197

    Standardní

    o PQI se všeobecně ví,že jsou o.k. a není žádnou výjímkou taktnout 333 na 400MHz a víc...Dál mužu doporučit Infinoeny s chipama TakeMS 266 v pohodě na 333 při časování 6-2-2-2 a napětí 2,6V.Kvuli stabilitě je samozřejmě lepší tak 2,7V
    Silver shadow : MB : Abit NF7–S Ultra 400 with Zalman ZM-NB47J|RAM : 3x256MB(2xSamsung333DDR, Infineon266DDR)@386MHz|CPU : AthlonXP 1700+@2325MHz (1,88V real 1,9V) - Watercooled|GPU : Sapphire 128MB 9500@9700 270/275@415/630 - Watercooled |HDD:Seagate Barca 120GB 7200rpm,IBM 40GB 7200rpm, Seagate 4,3GB 5400rpm|DVD-RW: LG 4167B |CASE:Unknown case with 1mm metal sheet, UV Catoda, blue Cooler Masters,|POWER SUPPLY Moded ATX400W.New Case mod-Blue Liquid in progress

  14. #89

    Standardní

    Ja mam PQI 128/266 a nejde hore ani o Mhz, a to ju mam strcenu v nForcke2. Ale na tyx 266 zvladne aj najbrutal casovania.... zaujimave ze - ako keby to bolo nejako bloknute.

    1. A64s939 3200+@(10*230,1.4V), thermalright SLK-947U+nexus92, enermax 470W+TT shark, abit AV8+3rd, Gainward TI4600 vivo, 2x256DDR/466 Twinmos,160GB Barča, Teac 40x, Teac CDW522, LG F900B, mys logitech MX500, Logitech IN se ...
    2. Athlon XP 1800+, NF7 2.0,TT silent boost,256 twinmos 400,MSI g4 mx440 8x @648/392, Samsung 80GB, 300W fortron 12cm, Lite on 17, Logitech B69, Dolby\'s keyboard...\"

  15. #90

    Standardní

    mno ty PQIcka se me v nforce desce trochu probudily takze max co me da deska (pameti jedou GM stable) je 450Mhz v dualu timing 4-4-3-2,5 2.5V ,to je narust od defaultu 117Mhz PQI rulez ale fakt zalezi na kusu
    Gigabyte GA-965P-S3, 3GB DDR2 transcend 667@925Mhz, E2160@3330MHz, Powercolor HD4830@700/1850, LG L226WTQ-PF , Seasonic SS-500ET-T3 500W 80PLUS, ~2TB HDD, DVB SkyStar2 ,Leadtek TV 2000XP, Logitech Z-640, Logitech MX510, Logitech DFP, Dolby's keyboard, NEC 3550A, Pixma iP4500, W7 x64, 3dmark
    30/1,5Mbit UPC - Buffalo WHR-HP-G54 OpenWRT, Dlink G664T OpenWRT, La Fonera OpenWRT, Linksys PAP2T VoIP
    Samsung I5700 Galaxy Spica - Android 2.2

  16. #91

    Standardní Mohu potvrdit,že KINGMAX bývaly dobré paměti,ale vše je jiné

    Mám doma jednu 256/333,ještě z doby kdy to byla novinka a stávala skoro 4 000,- s DPH.V pohodě běhá na 450 na to nejlepší nastavení co mám na svých OCZ 512/400@450.Ale ve zboží mě chodí ty červený KINGMAXY,a 333,běží max 400,takže je asi trochu šidí
    ASUS P4SDX & P4 1800@2400+512cache & OCZ 512MB DDR400 ultra high performance cl2 & Radeon 9000 & ATI TV Wonder & Realtek Lan & Audigy 2 & 2x 80GB Baracuda IV & RW Teac 52x & DVD Pioneer & 19\"Klr AOC
    WXP Home & W2000SP3 *
    http://zdenekmaca.sattnet.cz/computer/
    http://zdenekmaca.sattnet.cz/

  17. #92

    Standardní Elixir

    Jo tak Elixir lidi zahoďte co nejdál!!!!!
    Kopil jsem je narychlo na inzerát (2*128/266CL2,5) a jeden modul můžu vyhodit, BIOS ho ani neveme. (Po Quick ST jo, ale potom...)
    Fuj!!!!!!!
    Dom
    Epox8RDA3+ rev. 1.1, AMD 1800+ DUT3C (Artic Copper Silent 2TC), GB ATI Radeon9200 (GV-R92128VH), WD800JB, OCZ 3200 DualCh EL CL2/512MB, SBLive 5.1, ToshibaCombo SD-R1202, Teac CD-ROM

  18. #93
    Junior Member
    Založen
    08.10.2002
    Bydliště
    Kacanovy, Turnov, Liberecky kraj i Praha
    Příspěvky
    64
    Vliv
    197

    Standardní

    Asi pred 1,5 rokem jsem kupoval desku Abit BD7 (i845D) a k tomu pameti V-DATA PC266 256MB CL2.5:

    1. kousek - deska s nima ani nenabehla, reklamace, vymena za trochu jiny V-DATA (obustranny).
    2. kousek - deska nabehla, ale komp se jednou za cas restartoval, kupa chyb v memtestu. Reklamace, vymena za jiny kus, opet V-DATA...
    3. kousek - deska nabehla, ale komp se jednou za cas restartoval, kupa chyb v memtestu. Reklamace, vymena za jiny kus tentokrat TwinMOS PC266 CL2 (a to bez priplatku - musim pochvalit firmu Losan v Liberci, vsechny ty pameti mi vzdy okamzite vymenili za jiny kus, i kdyz jim v jejich kompu fungovali bez problemu)

    S TwinMOS to bezelo od pocatku naprosto bez problemu, dokonce bezeli dost pres 300 MHz.

    Zaroven jsem tyto pameti V-DATA testoval v kamosove kompu s deskou MSI K7T266 Pro2 (KT266A) a tam bezeli vsechny tyto V-DATA naprosto bez problemu!!!

    Tim chci rict, ze za spoustu problemu s pametmi muze nekompatibilita desky a pameti, kolikrat v jiny desce ty pameti bezej naprosto stabilne. V posledni dobe se situace jeste zhorsuje, chce to kupovat desku a pameti v jednom obchode, pak odpadne spousta problemu s pripadnou reklamaci....

    V-DATA bych nikomu nedoporucil...
    Abit BD7-RAID | iP4 1.6A @ 2.31GHz | 512MB RAM PC3200 CL3 Apacer @ 385MHz | Hercules 3D Prophet FDX 8500 LE @ 9100 BIOS 275/275 | Sound Blaster Live! 1024 | 3Com 3C905TX-M | Seagate Barracuda IV 40GB | Seagate U5 40GB | Lite-On 48246K ...

  19. #94
    Senior Member VIP Avatar uživatele Rabban
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Praha
    Příspěvky
    894
    Vliv
    207

    Standardní

    tak moje zkusenosti:
    nove pameti Adata DDR450, zatim testuju na 213FSB na agressive a vypada to v pohode, memorytest slape a dneska na tom jede prime... takze uvidime
    Core 2 Duo E7300 3,33GHz, 2x2GB Corsair Dominator 1066 Gigabyte EP45 UD3LR WDC740GD Raptor Ga Geforce 8800GTS 640MB

  20. #95

    Standardní

    mám celkem prozaickej dotaz: jak se pozná jakou paměť koupím před tím, než is ji koupím, když prodejce neuvádí žádnýho výrobce, jen např. 256MB DDR 400MHz PC3200 (jako Alzasoft). Taky byste mohli uvádět třeba, který ty paměti nestojí za hovno...

    předem díky za odpověď, jako bonbónek přidávám link na DeeKayovu secret stránku
    http://www.delimit.net/~deekay/

  21. #96

    Standardní

    no, kdyz to tam nepisou - tak to maj jako OEM a chodi jim od ruznejch firem jako PQI, Seitec, V-Data, VM a tak ruzny dodavky a to co zrovna maji tak to ti prodaji - to se musis informovat co tam maj skladem...

    bordel jsou Kingmax 266 CL2 - nejdou totiz ve dvou deskach (Asus A7M266 a Soltek 75DRV2) ani na CL2,5 ani pri jakekoliv jine fsb a to ani horsi - proste zajimavy to je...

    Fajn se mi jevi Nanya Original DDR333 co mam - jedou az na 190 fsb na 6-3-3-2 a bez zvyseni voltaze... pritom jsou 7-4-4.2.5
    nekamaradim s vama

  22. #97
    Banned
    Založen
    10.07.2003
    Bydliště
    Teplice-Praha-C.Budejovice
    Příspěvky
    824
    Vliv
    0

    Standardní

    Koupil jsem znamymu do upgradu SEITEC 256MB 333 2.5T a nejhorsi sracka na svete.Win padaj do 10 minut.Chyb jako maku.

    Jo zlaty moje Kingston Hyper X 333@400.

  23. #98

    Standardní

    Ja vzal v Alzasoftu NONAME 512MB 450MHz a byly to podle ocekavani A-DATA (dela snad jeste nekdo jinej 450) a jedou v pohode na 436, zkousel jsem i 458, ale tam to kvuli necemu vytuhlo (nemusela to bejt pamet!) ... ale kdyz jsem to zkousel u kamose na ASUS A7N8X DELUXE, tak se mu to sralo na 333 CL2 ... takze evidentne si musi padnout deska s pameti do oka
    Gigabyte MA78G-DS3H (rev. 2.0),AMD Phenom II X3 720 Black Edition, CoolerMaster Hyper 212, A-DATA 2x2GB DDR2 PC1066 Extreme Edition, WD Black 1TB, Maxtor DiamondMax 10 6L300S0, Toshiba DVD SD-M1612, NEC ND3500A DL, Enermax PRO82+ 425W, case CoolerMaster Sileo 500

  24. #99

    Standardní

    Citace Původně odeslal Vorlon
    Firmy ako V-DATA, Seitec tam narvu 7ns cipy, a pocitaju s tym, ze "normalny" uzivatel si toho ze obcas pamet blbne nevsimne.
    Kde su stare casy SDRAM ked bolo jedno aka je to znacka a islo to na 133mhz ked to bola PC133...
    veď, kde sú!!!!
    v jednom kompe ide AM1 pamäť v pohode na 148MHZ
    a dobré časovanie a moje AM1 idú ledva na 134 s najhorším časovaním
    FUJ!
    ASUS A6Km Q-010[/b]__AMD Turion MT-32, 1.80GHz, 512kB cache,__15.4 WXGA TFT__512MB DDR RAM__GeForce GO7300 @ 570/880Mhz__HDD Hitachi 80GB 5400RPM, 8MB cache__DVD-RW DL TS-L532U__LAN 1Gbit, WLAN 802.11g, 1394, SPDIF
    battery__Li-lon 6cl. 4400mAh, 48,4Wh
    Saitek R440 wheel, :)

  25. #100

    Standardní

    Twistery ? s WCLSP technológou ?
    obyčajé 400vky stoja 2000sk a Twistery 2800....
    čo je lepšie Twister ci Corsair ?
    čo stojí viac ?
    ASUS A6Km Q-010[/b]__AMD Turion MT-32, 1.80GHz, 512kB cache,__15.4 WXGA TFT__512MB DDR RAM__GeForce GO7300 @ 570/880Mhz__HDD Hitachi 80GB 5400RPM, 8MB cache__DVD-RW DL TS-L532U__LAN 1Gbit, WLAN 802.11g, 1394, SPDIF
    battery__Li-lon 6cl. 4400mAh, 48,4Wh
    Saitek R440 wheel, :)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

  1. Sempron 64 - jaky pameti k nemu?
    Založil DJ_Merci v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 28.11.2005, 18:34
  2. Jaky mate pameti na R9800Pro a kam ste je vyhnali
    Založil Lukoborec v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 14.07.2004, 01:56
  3. Mohl sekundak poskodit pameti na VGA ??
    Založil kidd.hombre v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 31.01.2004, 14:01
  4. Jaky pameti pro MB Soltek SL-75FRN2-L - nForce2, DDR, SB, LA
    Založil matej!MASSER!kotel v sekci fóra Paměti
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 19.05.2003, 00:22
  5. Jaky pameti kupovat a kde !!
    Založil fabsa v sekci fóra Paměti
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 09.05.2003, 22:06

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •