Stránka 3 z 6 PrvníPrvní 123456 PosledníPoslední
Výsledky 51 až 75 z 144

Téma: Jaky pameti NEKUPOVAT !

  1. #51
    Senior Member
    Založen
    17.10.2002
    Bydliště
    Ostrava / Olomouc
    Příspěvky
    1 550
    Vliv
    210

    Standardní

    Citace Původně odeslal DeeKay
    Citace Původně odeslal Glassman
    abych ti to co nejlepe priblizil, prirovnam to k pozitku z rychle jizdy - a netvrd mi ze jezdis v obci 50 (tedy krome prvnich nekolika malo metru pri rozjezdu.. ehm - rozletu ) ale urcite zvolim radsi mikrobus nez porsche pro vylet s bandou deseti lidi

    hlavne noflame, u me je to vpodstate jen o zabave
    jj to vidim, no hlavne ze ti rychle beha Opera

    ps: videl si me nekdy v obci jet 50? (teda pokud sem zrovna necouval )
    tebe bych chtěl nekdy vidět...nebo radši ne
    ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12

  2. #52

    Standardní

    Citace Původně odeslal Glassman
    abych ti to co nejlepe priblizil, prirovnam to k pozitku z rychle jizdy - a netvrd mi ze jezdis v obci 50 (tedy krome prvnich nekolika malo metru pri rozjezdu.. ehm - rozletu ) ale urcite zvolim radsi mikrobus nez porsche pro vylet s bandou deseti lidi

    hlavne noflame, u me je to vpodstate jen o zabave
    Vtipalku! Nejses schopnej poznat rozdil mezi mezi systemem s pametema na CAS 2 a 2,5 to se klidne vsadim o dvě plzně.

  3. #53
    Senior Member
    Založen
    17.01.2003
    Bydliště
    Brno
    Příspěvky
    1 174
    Vliv
    203

    Standardní

    Citace Původně odeslal Martin G.
    Citace Původně odeslal Glassman
    abych ti to co nejlepe priblizil, prirovnam to k pozitku z rychle jizdy - a netvrd mi ze jezdis v obci 50 (tedy krome prvnich nekolika malo metru pri rozjezdu.. ehm - rozletu ) ale urcite zvolim radsi mikrobus nez porsche pro vylet s bandou deseti lidi

    hlavne noflame, u me je to vpodstate jen o zabave
    Vtipalku! Nejses schopnej poznat rozdil mezi mezi systemem s pametema na CAS 2 a 2,5 to se klidne vsadim o dvě plzně.
    Ale velmi si neveris, ked sa chces stavit iba o 2 plzne.
    Intel E6300, Gigabyte 965P-DS4, Coolermaster Hyper Tx, Corsair 2048MB Twinx XMS6-6400, Western Digital WD3200AAKS, Benq DW1640, Samsung SH-S203P, Leadtek PX7900GS, M-Audio Revolution 5.1, Seasonic S12-430, Genius SW-HF5.1, Samsung SyncMaster 940B,
    Logitech Mx400.

  4. #54

    Standardní

    Citace Původně odeslal Toxic
    Citace Původně odeslal Martin G.
    Citace Původně odeslal Glassman
    abych ti to co nejlepe priblizil, prirovnam to k pozitku z rychle jizdy - a netvrd mi ze jezdis v obci 50 (tedy krome prvnich nekolika malo metru pri rozjezdu.. ehm - rozletu ) ale urcite zvolim radsi mikrobus nez porsche pro vylet s bandou deseti lidi

    hlavne noflame, u me je to vpodstate jen o zabave
    Vtipalku! Nejses schopnej poznat rozdil mezi mezi systemem s pametema na CAS 2 a 2,5 to se klidne vsadim o dvě plzně.
    Ale velmi si neveris, ked sa chces stavit iba o 2 plzne.
    Ja se vsazim vzdycky o dve plzne

  5. #55
    Senior Member mince Avatar uživatele Kamikatze007
    Založen
    08.10.2002
    Bydliště
    Kolín
    Věk
    33
    Příspěvky
    875
    Vliv
    214

    Standardní

    tak ja mam absolutne brutalni zkusenosti s pametma nanya 333(ted uz je mam rok a pul ) 256mb max stable jedou na 169 nejhorsi timing a dys jim narvu vyssi napeti, tak ackoliv sou studeny, odmitaj premavat
    a potom este seiteeeekkkkšššíííítttt-333, 512mb proste nejedou ani na 160, nejhorsi timing-sem kamosovi radil at koupi samsung a von ze si to prej splet a vobjednal seitek
    AMD FX6300@4.2GHz|Gigabyte 990FXA-UD3|AMD Radeon R9 280X OC|2x8GB Crucial Ballistix DDRIII 1866|Intel SSD 520 120GB|2TB Samsung EcoGreen|WD CAVIAR BLACK 1TB|Samsung F1 1TB|Samsung 40" TV|LG W2600H|Logitech Performance MX|Seasonic M12II-620W|Creative X-Fi Music|Fractal Design Define XL R2|Yamaha AX-570+Jamo S606
    Mitsubishi Galant Wagon 2,5 V6 118kW@5750rpm 218Nm@4500rpm-default

  6. #56

    Standardní

    ja si Seitecu omylem nebo spis neznalosti, koupil 2x 512mb. bleh

  7. #57
    Junior Member Avatar uživatele Kaspi
    Založen
    06.11.2002
    Bydliště
    Jizni Cechy,okres Pisek
    Příspěvky
    58
    Vliv
    194

    Standardní

    Hm,ja sem si taky blbec koupil Seitec 256MB 400MHz a jela nestabilne na FSB/pamet 195/195 CL3 save.V Goldmemory hromada chyb.Uz kdyz mi ji daval,tak mi bylo divny,ze na ni sou 7ns svaby.
    Precet sem si tu jakej je to kram (pozde).
    Reklamace,prisla nova pamet a je jeste horsi!
    Jela jen na 133/133 cl2,5 normal.
    Uz na me blbe koukali,kdyz sem jim to hned treti den prisel zase reklamovat
    Takze sem dohodnutej,ze az pride z reklamace,tak ji vymenim za nakou jinou znacku.
    MB:DFI NF4X Infinity
    CPU:Mobile AMD Turion 64 ML-30, 2567 MHz (8 x 321)1,5V
    2x512MB Adata a Kingston HyperX 400@428Mhz 2,5:3:2:6 2,7V.
    GK:Gigabyte 7600GT 256MB DDR3 Core clock 560Mhz@geometric/shader/ROP 675/726/726 mem 1400@1566

  8. #58

    Standardní

    Tak to asi nemas z Monimy I kdyz musim rict, ze v Uvalsky je to v pohode. Pritelkyni jsem stavel komp a oni mi bastardi dali Elixiry, to je taky desne shit. Behem tydne jsem tam byl snad 3x, nakonec jsem dostal kousek kterej je v pohode - prekvapive

  9. #59

    Standardní

    Firmy ako V-DATA, Seitec tam narvu 7ns cipy, a pocitaju s tym, ze "normalny" uzivatel si toho ze obcas pamet blbne nevsimne.
    Kde su stare casy SDRAM ked bolo jedno aka je to znacka a islo to na 133mhz ked to bola PC133...
    Athlon XP 1700+@2404Mhz 3000+ (11.5x209) 1.775V - AXDA1700DLT3C JIUHB 0308SPMW, Volcano 11, EPoX 8K5A2+, OCZ DDR400perf CL2, Gef2 MX400 (166/200@190/220),Asus TV/FM Tuner SAA7134, 61.5GB Maxtor 7200rpm, 300W Fortron zdroj
    Acer 1356LMi, Barton 2800+, 512MB DDR, 60GB,DVD+/-RW,wireless

  10. #60
    Senior Member
    Založen
    17.01.2003
    Bydliště
    Brno
    Příspěvky
    1 174
    Vliv
    203

    Standardní

    Citace Původně odeslal Vorlon
    Firmy ako V-DATA, Seitec tam narvu 7ns cipy, a pocitaju s tym, ze "normalny" uzivatel si toho ze obcas pamet blbne nevsimne.
    Kde su stare casy SDRAM ked bolo jedno aka je to znacka a islo to na 133mhz ked to bola PC133...
    Tak tak, kde su tie stare zlate casy. kupil som si DDR 333 apacera CL2 a nejde na 333 ani s najhorsim timingom. Idu iba na 133.
    Intel E6300, Gigabyte 965P-DS4, Coolermaster Hyper Tx, Corsair 2048MB Twinx XMS6-6400, Western Digital WD3200AAKS, Benq DW1640, Samsung SH-S203P, Leadtek PX7900GS, M-Audio Revolution 5.1, Seasonic S12-430, Genius SW-HF5.1, Samsung SyncMaster 940B,
    Logitech Mx400.

  11. #61
    Senior Member mince Avatar uživatele TiGeR
    Založen
    01.11.2002
    Bydliště
    SR Hlohovec
    Příspěvky
    778
    Vliv
    202

    Standardní

    Nezalezi ake ale kolko
    NTB: Toshiba Satellite 1M8
    CPU:C2D T7100 1.8Ghz
    RAM:DDR2 2x1024 667Mhz
    VIDEO: ATI HD2600 256DDR2
    DISK:Toshiba 160GB 5400 rpm
    Logitech MX510

    WIN 7

  12. #62

    Standardní

    jojo-nanya ŠIT, ale moje současné seitecy se celkem povedly-5ns Samsung cipy ani nevim kde jsem nabral tolik stesti
    IBM
    Lenovo
    Kriglnakafe

  13. #63
    Senior Member mince Avatar uživatele kecinzer
    Založen
    08.10.2002
    Bydliště
    Děčín - perla severu
    Věk
    35
    Příspěvky
    3 184
    Vliv
    236

    Standardní

    Já měl špatný zkušenosti s PQI 2x256MB PC266 CL 2.5
    Normálně se mi po cca. měsíci použíwání zhroutily WIN XP.
    Nebo se mi při přehráwání widea zobrazowaly takowý zelený a čerwený tečičky. Prostě otřes no.
    MacBookPro 13 (mid 2014): Intel Core i5-4278U 2,6GHz | Intel Iris 5100 | 8GB RAM | 128GB SSD | 2560x1600 @ best for retina || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || OSX 10.11.2
    ProBook: HP ProBook 650 G1 @ Core i5 4200M 2,5GHz | Intel HD4600 | 12GB RAM | 500 GB Seagate HDD 7200 || 1920x1080 || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || Win10 Ent 64bit
    iPhone 6 Plus 16GB Space Gray | iOS 9.2

  14. #64

    Standardní

    njn, asi se holt skutečně nevyplácí kupovat ty nejlevnější věci...
    PC AREA --- Galerie českého a slovenského Casemoddingu --- OUTDOOR --- Na kole, po horách, atd... --- PM Consulting --- Projektové řízení, vzdělávání, konzultace, atd...

  15. #65

    Standardní

    kamos mel problemy dokonce i s kingmaxama coz jsou podle mne kvalitnejsi pameti...
    IBM
    Lenovo
    Kriglnakafe

  16. #66
    Senior Member minceVIP Avatar uživatele Dawe
    Založen
    25.05.2003
    Bydliště
    Tam kde zaparkuju auto... (mostly Praha)
    Příspěvky
    2 262
    Vliv
    210

    Standardní

    Citace Původně odeslal kecinzer
    Já měl špatný zkušenosti s PQI 2x256MB PC266 CL 2.5
    Normálně se mi po cca. měsíci použíwání zhroutily WIN XP.
    Nebo se mi při přehráwání widea zobrazowaly takowý zelený a čerwený tečičky. Prostě otřes no.
    Hele nestras.

    Ja mam taky PQI a zatim musim rict, ze to nebyl dobrej kauf.

    Prisli nam do prace, tak jsem si je vzal, ze je zkusim.
    A vysledek ? Stojej za ho**o. Naprosto...

    Never more... Uz se tesim na Samsungy DDR 400.
    There is nothin' fair in this world
    There is nothin' safe in this world
    And there's nothin' sure in this world
    And there's nothin' pure in this world
    Look for something left in this world

  17. #67

    Standardní Re: Jaky pameti NEKUPOVAT !

    [quote="Octopuss"]Piste svoje zkusenosti s tema nejshitoidnejsima pametma Rekneme jen DDR (co taky jinyho).
    Ja s dovolenim zacnu, snad se to uchyti...

    SEITEC
    ELIXIR

    Jsem majitelem Seitec 512DDR 333Mhz 6ns a dostal jsem se na 396FSB bez potíží. Víc jsem nezkoušel, protože jsem měl strach o disky a grafárnu. Tohle FSB jsem dosáhl na nejostřejší nastavení pamětí , jaké je možné na mé základní desce nastavit. Voltáž na 2,8V.
    EPoX 8RDA3+ Rev.2.x, 1700DLT3C JIUHB 0308@(9,5x221) 1,7V, chladič Spire-FalconRock II,512MB(2x256) PC3500 Kingston CL2 Hyperx, Sapphire Radeon 9600Pro 128 DDR fireblade 400/600@540/730, HDD 120 GB 7200ot. Seagate 8MB cache +120GB 7200ot. Maxtor 2MB cache + 160GB Seagate 7200ot. 2MB cache

  18. #68
    Senior Member
    Založen
    17.01.2003
    Bydliště
    Brno
    Příspěvky
    1 174
    Vliv
    203

    Standardní Re: Jaky pameti NEKUPOVAT !

    [quote="LiskaMiroslav"]
    Citace Původně odeslal Octopuss
    Piste svoje zkusenosti s tema nejshitoidnejsima pametma Rekneme jen DDR (co taky jinyho).
    Ja s dovolenim zacnu, snad se to uchyti...

    SEITEC
    ELIXIR

    Jsem majitelem Seitec 512DDR 333Mhz 6ns a dostal jsem se na 396FSB bez potíží. Víc jsem nezkoušel, protože jsem měl strach o disky a grafárnu. Tohle FSB jsem dosáhl na nejostřejší nastavení pamětí , jaké je možné na mé základní desce nastavit. Voltáž na 2,8V.
    Chces povedat, ze Ti bezia 166 pamate na 198 na ultra casovani (alebo si nastavil rucne najagresivnejsie hodnoty) a stabilne
    Intel E6300, Gigabyte 965P-DS4, Coolermaster Hyper Tx, Corsair 2048MB Twinx XMS6-6400, Western Digital WD3200AAKS, Benq DW1640, Samsung SH-S203P, Leadtek PX7900GS, M-Audio Revolution 5.1, Seasonic S12-430, Genius SW-HF5.1, Samsung SyncMaster 940B,
    Logitech Mx400.

  19. #69

    Standardní

    i zazraky se deji....
    PC AREA --- Galerie českého a slovenského Casemoddingu --- OUTDOOR --- Na kole, po horách, atd... --- PM Consulting --- Projektové řízení, vzdělávání, konzultace, atd...

  20. #70

    Standardní Re: Jaky pameti NEKUPOVAT !

    [quote="LiskaMiroslav"]
    Citace Původně odeslal Octopuss
    Piste svoje zkusenosti s tema nejshitoidnejsima pametma Rekneme jen DDR (co taky jinyho).
    Ja s dovolenim zacnu, snad se to uchyti...

    SEITEC
    ELIXIR

    Jsem majitelem Seitec 512DDR 333Mhz 6ns a dostal jsem se na 396FSB bez potíží. Víc jsem nezkoušel, protože jsem měl strach o disky a grafárnu. Tohle FSB jsem dosáhl na nejostřejší nastavení pamětí , jaké je možné na mé základní desce nastavit. Voltáž na 2,8V.
    A z toho duvodu si myslis, ze pameti Seitec jsou spatne? Nechapu

  21. #71

    Standardní

    neee - on přece psal své zkušenosti s obecně uznávanými nejshitovějšími pamětmi, že? já jsem to tak pochopil. odpovídá to teorii, že můžete i za nejnižší cennu dostat velmi vyskokou kvalitu, musíte mít ale štěstí. mnohem častěji jste více jak zklamáni...
    PC AREA --- Galerie českého a slovenského Casemoddingu --- OUTDOOR --- Na kole, po horách, atd... --- PM Consulting --- Projektové řízení, vzdělávání, konzultace, atd...

  22. #72

    Standardní

    Pro Toxic: Nastavení jsem měl na Ultra a CL na 2,5. S tímto nastavením jsem projel testy v Sandře, PCmark2002 a AIDA32.

    Pro Martim G.: Předchozím přísěvkem jsem nechtěl naznačit, že tyto paměti jsou špatné, ale naopak.
    EPoX 8RDA3+ Rev.2.x, 1700DLT3C JIUHB 0308@(9,5x221) 1,7V, chladič Spire-FalconRock II,512MB(2x256) PC3500 Kingston CL2 Hyperx, Sapphire Radeon 9600Pro 128 DDR fireblade 400/600@540/730, HDD 120 GB 7200ot. Seagate 8MB cache +120GB 7200ot. Maxtor 2MB cache + 160GB Seagate 7200ot. 2MB cache

  23. #73
    Senior Member
    Založen
    17.01.2003
    Bydliště
    Brno
    Příspěvky
    1 174
    Vliv
    203

    Standardní

    Ja som mal Apacera DDR333 512MB a idu na nastaveni 2, 3, 6, 3 na 200 fsb. Viac som neskusal (nebol cas).
    Intel E6300, Gigabyte 965P-DS4, Coolermaster Hyper Tx, Corsair 2048MB Twinx XMS6-6400, Western Digital WD3200AAKS, Benq DW1640, Samsung SH-S203P, Leadtek PX7900GS, M-Audio Revolution 5.1, Seasonic S12-430, Genius SW-HF5.1, Samsung SyncMaster 940B,
    Logitech Mx400.

  24. #74
    Senior Member
    Založen
    21.10.2002
    Bydliště
    PB / občas Brno
    Příspěvky
    509
    Vliv
    200

    Standardní

    Citace Původně odeslal Madman
    Citace Původně odeslal Chocen
    oni ty V-Data i PQI montuji chipy od ruznych vyrobcu - uz jsem videl i PQI se Samsung C chipy a sla taktit velmi dobre....takze u techto znacek to chce mit stesti
    No ja mam na cipech napsane primo PQI.
    Presne, aj ja mam na mojom PQI module napis PQI. Najviac som ale skusal 178MHz (356) 2-2-2 a bez problémov. S PQI som zatial maximálne spokojný.
    NTB MSI Mega Book M510A@M510C - Pentium-M Dothan 1,5 ; 512RAM ; 80GB HDD ; mobility Radeon 9700 64MB ; DVD-RW ; WiFi 54Mb ; 4,75h prace/2,3h games battery.... ; HW na predajCeleron M 1,5GHz, Banias core, 512kB L2 cache.
    POWERED by Renault Laguna 2.0 RXE ...... 27.12.96 ......97k km @ 128k km...

  25. #75
    Senior Member minceVIP Avatar uživatele Dawe
    Založen
    25.05.2003
    Bydliště
    Tam kde zaparkuju auto... (mostly Praha)
    Příspěvky
    2 262
    Vliv
    210

    Standardní

    Hmm, ale ja bych je potreboval dostat na 200 MHz.

    My co nemame delicku...
    There is nothin' fair in this world
    There is nothin' safe in this world
    And there's nothin' sure in this world
    And there's nothin' pure in this world
    Look for something left in this world

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

  1. Sempron 64 - jaky pameti k nemu?
    Založil DJ_Merci v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 28.11.2005, 17:34
  2. Jaky mate pameti na R9800Pro a kam ste je vyhnali
    Založil Lukoborec v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 14.07.2004, 00:56
  3. Mohl sekundak poskodit pameti na VGA ??
    Založil kidd.hombre v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 31.01.2004, 13:01
  4. Jaky pameti pro MB Soltek SL-75FRN2-L - nForce2, DDR, SB, LA
    Založil matej!MASSER!kotel v sekci fóra Paměti
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 18.05.2003, 23:22
  5. Jaky pameti kupovat a kde !!
    Založil fabsa v sekci fóra Paměti
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 09.05.2003, 21:06

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •