Stránka 2 z 6 PrvníPrvní 123456 PosledníPoslední
Výsledky 26 až 50 z 144

Téma: Jaky pameti NEKUPOVAT !

  1. #26
    Senior Member mince Avatar uživatele Katoo
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Návsí
    Věk
    38
    Příspěvky
    1 716
    Vliv
    213

    Standardní

    NANYA 333.Měl jsem jeden modul 256MB oboustranný.Jel max. na 180 fsb při cas. 2,5 :3:3

    Pak jsem zkusil Winbodn 333,256 MB jednostranné.A ty jedou na 206 fsb (412 MHz) při cas 2,5.Možná je to jenom dobrý kus,ale mě jedou opravdu perfektně (zakoupeno v Alfě )
    1.DFI LP nF4 Ultra-D,A64 3000+Venice @ 300x9,1,6VCORE,
    MSI HD3870,Hitachi 160GB,Hitachi T7 250GB,WD 320GB SATA II KS,DVD-RW NEC 7220A,Big tower Cheiftec MA-01WD-D
    Water cooling (Aquacool)

  2. #27

    Standardní

    Citace Původně odeslal Katoo
    NANYA 333.Měl jsem jeden modul 256MB oboustranný.Jel max. na 180 fsb při cas. 2,5 :3:3

    Pak jsem zkusil Winbodn 333,256 MB jednostranné.A ty jedou na 206 fsb (412 MHz) při cas 2,5.Možná je to jenom dobrý kus,ale mě jedou opravdu perfektně (zakoupeno v Alfě )
    Ja mam 2x256 takze bud mam hned 2 dobre kusy nebo tak jede vetsina PQI
    Gigabyte GA-965P-S3, 3GB DDR2 transcend 667@925Mhz, E2160@3330MHz, Powercolor HD4830@700/1850, LG L226WTQ-PF , Seasonic SS-500ET-T3 500W 80PLUS, ~2TB HDD, DVB SkyStar2 ,Leadtek TV 2000XP, Logitech Z-640, Logitech MX510, Logitech DFP, Dolby's keyboard, NEC 3550A, Pixma iP4500, W7 x64, 3dmark
    30/1,5Mbit UPC - Buffalo WHR-HP-G54 OpenWRT, Dlink G664T OpenWRT, La Fonera OpenWRT, Linksys PAP2T VoIP
    Samsung I5700 Galaxy Spica - Android 2.2

  3. #28
    Senior Member minceVIP Avatar uživatele GABO
    Založen
    06.10.2002
    Bydliště
    Košice / Slovensko
    Věk
    39
    Příspěvky
    5 188
    Vliv
    251

    Standardní

    Mne tie PQI PC2700 tiez nejdu bohvieako..ale nemam cas zhnat ine..a tak mam APACER Samsung C a tie shitne PQI.
    Blue Alien II. Intel E5200 . NOCTUA NH-U12 . GAP35-DS3 . 2x2GB Mushkin 1066 . Galaxy 6800GT/256 . Seagate ES2 250GB x 2 . Seasonic S12-380 . Chieftec Dragon modrý . HP LP2475W
    Domáce na vode Intel E8400 @ 4.65 GHz . D-tek V2 . GAX38-DS4 . EK EK-NB/SB5 + Mosfet GA X38 . 2x2GB Mushkin 1066 . Gigabyte 8800GTS/512 . EK 8800GTS . 500GB . Seasonic S12-500W . Lian Li PC-V1010A - Silver . SONY SDM-HS75P . Black Ice GT 360 + Laing Ultra + Swiftech Mcres
    HTPC Xtreamer s chladením od Michala

  4. #29

    Standardní

    oni ty V-Data i PQI montuji chipy od ruznych vyrobcu - uz jsem videl i PQI se Samsung C chipy a sla taktit velmi dobre....takze u techto znacek to chce mit stesti
    PC AREA --- Galerie českého a slovenského Casemoddingu --- OUTDOOR --- Na kole, po horách, atd... --- PM Consulting --- Projektové řízení, vzdělávání, konzultace, atd...

  5. #30

    Standardní

    Citace Původně odeslal Chocen
    oni ty V-Data i PQI montuji chipy od ruznych vyrobcu - uz jsem videl i PQI se Samsung C chipy a sla taktit velmi dobre....takze u techto znacek to chce mit stesti
    No ja mam na cipech napsane primo PQI.
    Gigabyte GA-965P-S3, 3GB DDR2 transcend 667@925Mhz, E2160@3330MHz, Powercolor HD4830@700/1850, LG L226WTQ-PF , Seasonic SS-500ET-T3 500W 80PLUS, ~2TB HDD, DVB SkyStar2 ,Leadtek TV 2000XP, Logitech Z-640, Logitech MX510, Logitech DFP, Dolby's keyboard, NEC 3550A, Pixma iP4500, W7 x64, 3dmark
    30/1,5Mbit UPC - Buffalo WHR-HP-G54 OpenWRT, Dlink G664T OpenWRT, La Fonera OpenWRT, Linksys PAP2T VoIP
    Samsung I5700 Galaxy Spica - Android 2.2

  6. #31

    Standardní

    i to je možné....
    PC AREA --- Galerie českého a slovenského Casemoddingu --- OUTDOOR --- Na kole, po horách, atd... --- PM Consulting --- Projektové řízení, vzdělávání, konzultace, atd...

  7. #32

    Standardní pameti

    no vsichni tu kritizujete, ale nutno rict ze z pohledu OC. ja mam 256 Elixir 266, a 512 V-DATA 266. a nemam s nimi jediny problem. muzete mi doporucit program, ktery mi je otestuje, pripadne rekne na kolik mhz skutecne jedou a casovani ? diky

    Laser G9 + Logitech G930


  8. #33

    Standardní

    memtest treba...
    PC AREA --- Galerie českého a slovenského Casemoddingu --- OUTDOOR --- Na kole, po horách, atd... --- PM Consulting --- Projektové řízení, vzdělávání, konzultace, atd...

  9. #34
    Senior Member
    Založen
    08.10.2002
    Bydliště
    • PRAHA -> FM • KaRlOs[C] = KARLOS INTERNET = 100mbps
    Příspěvky
    593
    Vliv
    201

    Standardní

    Někdo říká ne někdo jo....
    vojkovsky.com | fine art nude photographer | Canon 5D MarkII | LCD 24" Eizo S2411W-BK + 64-bit High-end PC

  10. #35
    Administrátor マツダ mince Avatar uživatele Marty
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Praha, Sanctuary
    Věk
    36
    Příspěvky
    8 221
    Blogů
    7
    Vliv
    300

    Standardní

    Citace Původně odeslal Madman
    Co treba PQI? Me jedou 205fsb GM bez chyb na nejhorsi timing
    Jj, taky jsem si je koupil a první pokus o OC skončil nezdarem - nesnáší se s některým z nastavení ras nebo trp nebo tak něco, ale ještě nevím přesně který - teď jim peru 2,8V při CL2 3-6-3-3 na 185 a pohoda dneska si jdu pro druhou 512ku


    No tak už jí mám, akorát už nebyly PQI, tak mám V-Data, s čipy VData RC56D081TA0-27BC, tak doufám že mě nezklamou a pojedou aspoň na 185...
    CUBE> 3570K IHS mod@ 4.4 GHz + NH-U9B ◦ 16 GB ◦ ASUS P8Z77-M ◦ HD7850 2GB @ 1110/5480 + Mk 26 ◦ 240 GB SSD ◦ SS-II 380 W ◦ LIAN LI PC-V351B plexi mod ◦ LG IPS231p
    WORK> HP EliteBook 8460p ◦ i7 2640M 2.8 GHz ◦ 16 GB DDR3 ◦ 240 GB SSD + 500 GB HDD ◦ Radeon HD6470M 1GB ◦ 14" 1600x900 LED + 2x 24" ASUS FullHD ◦ Win8 Pro
    SERVER> HP ProLiant Microserver Gen8 ◦ Intel Celeron G1610T ◦ 10 GB DDR3 ◦ 180 GB SSD + 1.5 TB WD GREEN + 3x3 TB WD RED RAID5 ◦ 10GbE SFP+ NIC
    PHOTO> Canon EOS 70D ◦ Sigma 18-35/1.8 ART ◦ EF 70-200/4L◦ EF-S 10-18 STM ◦ EF 50/1.8II ◦ EF 40/2.8 STM ◦ Yongnuo YN-568EX ◦ Tamrac 5534
    HOMECINEMA> TV Samsung LE40B650 40" FullHD SamyGODVD Pioneer DV-310K ◦ AVR Yamaha RX-V359 ◦ SPK Dexon Allegro 5.0
    OTHERSTUFF> Mikrotik RB750GL ◦ HP PS1810-8G ◦ UniFi AP AC LR ◦ Samsung SL-M2022W ◦ Canon PiXMA MG5350

  11. #36

    Standardní Tie PQI brat alebo nie

    Zitra xcem kupit PQI 256MB DDR 333 s chipmi PQ......Mate ich niekto, tak mam ich zobrat alebo nie.diky

  12. #37

    Standardní

    Dnes som zistil ze moje SEITECy idu i pri 225Mhz !!
    Napetie je 2.8V (pre istotu), a casovanie najhorsie, pri lepsom casovani som ju neskusal, lebo som len zistoval max FSB ale 225Mhz som necakal...
    Pri 228Mhz uz to zmrzne pri vypise typu CPU. Od 210Mhz sa zacina objavovat AGP tearing, pri 225Mhz uz je text v biose absolutne necitatelny, a i northbridge uz sa dost zahrieva. Vo windows je vsetko ok.
    Mozno je tych 228Mhz limit dosky a nie ramky.
    Athlon XP 1700+@2404Mhz 3000+ (11.5x209) 1.775V - AXDA1700DLT3C JIUHB 0308SPMW, Volcano 11, EPoX 8K5A2+, OCZ DDR400perf CL2, Gef2 MX400 (166/200@190/220),Asus TV/FM Tuner SAA7134, 61.5GB Maxtor 7200rpm, 300W Fortron zdroj
    Acer 1356LMi, Barton 2800+, 512MB DDR, 60GB,DVD+/-RW,wireless

  13. #38
    Administrátor マツダ mince Avatar uživatele Marty
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Praha, Sanctuary
    Věk
    36
    Příspěvky
    8 221
    Blogů
    7
    Vliv
    300

    Standardní

    Citace Původně odeslal Vorlon
    Dnes som zistil ze moje SEITECy idu i pri 225Mhz !!
    Napetie je 2.8V (pre istotu), a casovanie najhorsie, pri lepsom casovani som ju neskusal, lebo som len zistoval max FSB ale 225Mhz som necakal...
    Pri 228Mhz uz to zmrzne pri vypise typu CPU. Od 210Mhz sa zacina objavovat AGP tearing, pri 225Mhz uz je text v biose absolutne necitatelny, a i northbridge uz sa dost zahrieva. Vo windows je vsetko ok.
    Mozno je tych 228Mhz limit dosky a nie ramky.
    Já jsem na tý desce dosáhnul max. 216MHz, měl jsem Kingmaxy DDR333 256MB @ 3,2V, ale při týhle frekvenci z nich fungovalo akorát 80MB ale windows naběhly, AGP tearing nic (Matrox G450DH).

    Zkusím to s těma PQI, zdají se být dobrý..
    CUBE> 3570K IHS mod@ 4.4 GHz + NH-U9B ◦ 16 GB ◦ ASUS P8Z77-M ◦ HD7850 2GB @ 1110/5480 + Mk 26 ◦ 240 GB SSD ◦ SS-II 380 W ◦ LIAN LI PC-V351B plexi mod ◦ LG IPS231p
    WORK> HP EliteBook 8460p ◦ i7 2640M 2.8 GHz ◦ 16 GB DDR3 ◦ 240 GB SSD + 500 GB HDD ◦ Radeon HD6470M 1GB ◦ 14" 1600x900 LED + 2x 24" ASUS FullHD ◦ Win8 Pro
    SERVER> HP ProLiant Microserver Gen8 ◦ Intel Celeron G1610T ◦ 10 GB DDR3 ◦ 180 GB SSD + 1.5 TB WD GREEN + 3x3 TB WD RED RAID5 ◦ 10GbE SFP+ NIC
    PHOTO> Canon EOS 70D ◦ Sigma 18-35/1.8 ART ◦ EF 70-200/4L◦ EF-S 10-18 STM ◦ EF 50/1.8II ◦ EF 40/2.8 STM ◦ Yongnuo YN-568EX ◦ Tamrac 5534
    HOMECINEMA> TV Samsung LE40B650 40" FullHD SamyGODVD Pioneer DV-310K ◦ AVR Yamaha RX-V359 ◦ SPK Dexon Allegro 5.0
    OTHERSTUFF> Mikrotik RB750GL ◦ HP PS1810-8G ◦ UniFi AP AC LR ◦ Samsung SL-M2022W ◦ Canon PiXMA MG5350

  14. #39

    Standardní

    s tou pametou SEITEC je to podobne, ma uz chyby i pri 168Mhz CL2.5, preto som sa divil ze ide i na 225Mhz, ale aj tak dobre vediet ze doska zvlada takuto frekvenciu

    inac OCZ perform DDR400 idu na Epoxkach alebo nie? Rozmyslam ze by som tam dal ramku ktora by fungovala na 225Mhz bez chyb
    Athlon XP 1700+@2404Mhz 3000+ (11.5x209) 1.775V - AXDA1700DLT3C JIUHB 0308SPMW, Volcano 11, EPoX 8K5A2+, OCZ DDR400perf CL2, Gef2 MX400 (166/200@190/220),Asus TV/FM Tuner SAA7134, 61.5GB Maxtor 7200rpm, 300W Fortron zdroj
    Acer 1356LMi, Barton 2800+, 512MB DDR, 60GB,DVD+/-RW,wireless

  15. #40

    Standardní

    Citace Původně odeslal Marty
    Citace Původně odeslal Madman
    Co treba PQI? Me jedou 205fsb GM bez chyb na nejhorsi timing
    Jj, taky jsem si je koupil a první pokus o OC skončil nezdarem - nesnáší se s některým z nastavení ras nebo trp nebo tak něco, ale ještě nevím přesně který - teď jim peru 2,8V při CL2 3-6-3-3 na 185 a pohoda dneska si jdu pro druhou 512ku


    No tak už jí mám, akorát už nebyly PQI, tak mám V-Data, s čipy VData RC56D081TA0-27BC, tak doufám že mě nezklamou a pojedou aspoň na 185...
    Jo,kolem tech 180 me jedou CL2,4way interleave a 8xQW pohoda...btw pomaha ti zvyseni napeti?ja kdyz jim dam 2,8 tak je to nestabilni i na tech 180Mhz.s 2,6V jedou i 200+ hm
    Gigabyte GA-965P-S3, 3GB DDR2 transcend 667@925Mhz, E2160@3330MHz, Powercolor HD4830@700/1850, LG L226WTQ-PF , Seasonic SS-500ET-T3 500W 80PLUS, ~2TB HDD, DVB SkyStar2 ,Leadtek TV 2000XP, Logitech Z-640, Logitech MX510, Logitech DFP, Dolby's keyboard, NEC 3550A, Pixma iP4500, W7 x64, 3dmark
    30/1,5Mbit UPC - Buffalo WHR-HP-G54 OpenWRT, Dlink G664T OpenWRT, La Fonera OpenWRT, Linksys PAP2T VoIP
    Samsung I5700 Galaxy Spica - Android 2.2

  16. #41

    Standardní

    to je zajímavé..že by vyšší napětí způsobovalo nestabilitu ? a nehraje zde taky roli teplota ?
    PC AREA --- Galerie českého a slovenského Casemoddingu --- OUTDOOR --- Na kole, po horách, atd... --- PM Consulting --- Projektové řízení, vzdělávání, konzultace, atd...

  17. #42
    Administrátor マツダ mince Avatar uživatele Marty
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Praha, Sanctuary
    Věk
    36
    Příspěvky
    8 221
    Blogů
    7
    Vliv
    300

    Standardní

    Citace Původně odeslal Madman
    Citace Původně odeslal Marty
    Citace Původně odeslal Madman
    Co treba PQI? Me jedou 205fsb GM bez chyb na nejhorsi timing
    Jj, taky jsem si je koupil a první pokus o OC skončil nezdarem - nesnáší se s některým z nastavení ras nebo trp nebo tak něco, ale ještě nevím přesně který - teď jim peru 2,8V při CL2 3-6-3-3 na 185 a pohoda dneska si jdu pro druhou 512ku


    No tak už jí mám, akorát už nebyly PQI, tak mám V-Data, s čipy VData RC56D081TA0-27BC, tak doufám že mě nezklamou a pojedou aspoň na 185...
    Jo,kolem tech 180 me jedou CL2,4way interleave a 8xQW pohoda...btw pomaha ti zvyseni napeti?ja kdyz jim dam 2,8 tak je to nestabilni i na tech 180Mhz.s 2,6V jedou i 200+ hm
    No mně teď při FSB > 166 padá komp ale brutálně, s hláškou Hardware malfunction (WXP).. řeší se to všude možně ale výsledky žádný. Fakt netuším takže jedu jen na 166
    CUBE> 3570K IHS mod@ 4.4 GHz + NH-U9B ◦ 16 GB ◦ ASUS P8Z77-M ◦ HD7850 2GB @ 1110/5480 + Mk 26 ◦ 240 GB SSD ◦ SS-II 380 W ◦ LIAN LI PC-V351B plexi mod ◦ LG IPS231p
    WORK> HP EliteBook 8460p ◦ i7 2640M 2.8 GHz ◦ 16 GB DDR3 ◦ 240 GB SSD + 500 GB HDD ◦ Radeon HD6470M 1GB ◦ 14" 1600x900 LED + 2x 24" ASUS FullHD ◦ Win8 Pro
    SERVER> HP ProLiant Microserver Gen8 ◦ Intel Celeron G1610T ◦ 10 GB DDR3 ◦ 180 GB SSD + 1.5 TB WD GREEN + 3x3 TB WD RED RAID5 ◦ 10GbE SFP+ NIC
    PHOTO> Canon EOS 70D ◦ Sigma 18-35/1.8 ART ◦ EF 70-200/4L◦ EF-S 10-18 STM ◦ EF 50/1.8II ◦ EF 40/2.8 STM ◦ Yongnuo YN-568EX ◦ Tamrac 5534
    HOMECINEMA> TV Samsung LE40B650 40" FullHD SamyGODVD Pioneer DV-310K ◦ AVR Yamaha RX-V359 ◦ SPK Dexon Allegro 5.0
    OTHERSTUFF> Mikrotik RB750GL ◦ HP PS1810-8G ◦ UniFi AP AC LR ◦ Samsung SL-M2022W ◦ Canon PiXMA MG5350

  18. #43
    Senior Member
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Prague / Czech Republic
    Příspěvky
    1 221
    Vliv
    208

    Standardní

    jestli muzu prihodit jeste znacku -> VM DDR333 6ns - katastrofa sama o sobe, na default sice GoldMemory projde, ale CL2 totalne nezvladacka a uz pri trosku tvrdsim casovani skonci u pocitani v BIOSu.. pouceni zni - VM nikdy, radsi dojit do jinyho kramu pro jiny noname pameti, cokoliv bude lepsi nez tohle..
    /// Dell Latitude D600 | Dothan 1.7GHz@1.05V~800MHz@0.70V | 1024MB DDR266@2-3-3-6 | 40GB Hitachi Travelstar 5K80 | Samsung CD-RW/DVD SN-324S | Mobility Radeon 9000 32MB | 14.1" SXGA+ 1400x1050 | Broadcom 570x Gbps LAN | Intel PRO/Wireless 2100B WLAN ///

  19. #44
    Senior Member VIP Avatar uživatele DeeKay
    Založen
    06.10.2002
    Bydliště
    PHA
    Příspěvky
    3 344
    Vliv
    233

    Standardní

    Citace Původně odeslal Glassman
    jestli muzu prihodit jeste znacku -> VM DDR333 6ns - katastrofa sama o sobe, na default sice GoldMemory projde, ale CL2 totalne nezvladacka a uz pri trosku tvrdsim casovani skonci u pocitani v BIOSu.. pouceni zni - VM nikdy, radsi dojit do jinyho kramu pro jiny noname pameti, cokoliv bude lepsi nez tohle..
    jj jedna z mejch 512tek je VMko, no na naky tvrdsi nastaveni sem ji nezkousel, ale na defaultu beha to co ma, tak nevim kde je problem
    prusvih je ze ted jsou OEMka hlavne 7ns Seitecy takze mozna muze bejt clovek rad za tu VM ktera ma 6ns...

    druhou 512ku mam PQI, tu sem samostatne nezkousel bohuzel v tom shopu uz druhou nemeli, mozna casem sezenu a vymenim
    wrxtation: Intel Q9550@3.6G, Noctua UH-12P, 4GB OCZ LV RAM, Gigabyte EP45-UD3P, Powercolor HD5850 PCS+ 1GB, 1TB WD BLACK, .64TB WD Blue, Lian-Li PC-P50B (silenced), Scythe ESI Juli@, Gilmore Headamp, Sennheiser HD580, NEC 2090UXi-BK, HP LP2065, Wacom Graphire4, Logitech G15, Logitech G5...etc, Win XP Pro
    mobile:
    Lenovo Thinkpad R61 14", C2D T7250, 2GB RAM, GMA X3100, .5TB WD Blue, Echo Indigo PCMCIA, Sennheiser PX100, Ubuntu 9.10

    CUT ME AND I'D BLEED IMPERIAL BLUE...

  20. #45
    Senior Member
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Prague / Czech Republic
    Příspěvky
    1 221
    Vliv
    208

    Standardní

    ne vsichni jsme tu tak sporadani uzivatele jako DeeKay a tak si obcas radsi trosku povyrazime a zaprovozujeme lehoucce nad specifikace.. vim ze nas asi nepochopis, ale holt uz sme takovi a nic nas nezmeni
    /// Dell Latitude D600 | Dothan 1.7GHz@1.05V~800MHz@0.70V | 1024MB DDR266@2-3-3-6 | 40GB Hitachi Travelstar 5K80 | Samsung CD-RW/DVD SN-324S | Mobility Radeon 9000 32MB | 14.1" SXGA+ 1400x1050 | Broadcom 570x Gbps LAN | Intel PRO/Wireless 2100B WLAN ///

  21. #46
    Senior Member VIP Avatar uživatele DeeKay
    Založen
    06.10.2002
    Bydliště
    PHA
    Příspěvky
    3 344
    Vliv
    233

    Standardní

    Citace Původně odeslal Glassman
    ne vsichni jsme tu tak sporadani uzivatele jako DeeKay a tak si obcas radsi trosku povyrazime a zaprovozujeme lehoucce nad specifikace.. vim ze nas asi nepochopis, ale holt uz sme takovi a nic nas nezmeni
    to vis ja sem holt z tech co nestve ze nemaji 130 FPS ale jen 125, ale zato me silene stve kdyz mi casto swapuje photoshop, 3dsmax, nebo mexanical
    wrxtation: Intel Q9550@3.6G, Noctua UH-12P, 4GB OCZ LV RAM, Gigabyte EP45-UD3P, Powercolor HD5850 PCS+ 1GB, 1TB WD BLACK, .64TB WD Blue, Lian-Li PC-P50B (silenced), Scythe ESI Juli@, Gilmore Headamp, Sennheiser HD580, NEC 2090UXi-BK, HP LP2065, Wacom Graphire4, Logitech G15, Logitech G5...etc, Win XP Pro
    mobile:
    Lenovo Thinkpad R61 14", C2D T7250, 2GB RAM, GMA X3100, .5TB WD Blue, Echo Indigo PCMCIA, Sennheiser PX100, Ubuntu 9.10

    CUT ME AND I'D BLEED IMPERIAL BLUE...

  22. #47
    Senior Member
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Prague / Czech Republic
    Příspěvky
    1 221
    Vliv
    208

    Standardní

    abych ti to co nejlepe priblizil, prirovnam to k pozitku z rychle jizdy - a netvrd mi ze jezdis v obci 50 (tedy krome prvnich nekolika malo metru pri rozjezdu.. ehm - rozletu ) ale urcite zvolim radsi mikrobus nez porsche pro vylet s bandou deseti lidi

    hlavne noflame, u me je to vpodstate jen o zabave
    /// Dell Latitude D600 | Dothan 1.7GHz@1.05V~800MHz@0.70V | 1024MB DDR266@2-3-3-6 | 40GB Hitachi Travelstar 5K80 | Samsung CD-RW/DVD SN-324S | Mobility Radeon 9000 32MB | 14.1" SXGA+ 1400x1050 | Broadcom 570x Gbps LAN | Intel PRO/Wireless 2100B WLAN ///

  23. #48
    Senior Member VIP Avatar uživatele DeeKay
    Založen
    06.10.2002
    Bydliště
    PHA
    Příspěvky
    3 344
    Vliv
    233

    Standardní

    Citace Původně odeslal Glassman
    abych ti to co nejlepe priblizil, prirovnam to k pozitku z rychle jizdy - a netvrd mi ze jezdis v obci 50 (tedy krome prvnich nekolika malo metru pri rozjezdu.. ehm - rozletu ) ale urcite zvolim radsi mikrobus nez porsche pro vylet s bandou deseti lidi

    hlavne noflame, u me je to vpodstate jen o zabave
    jj to vidim, no hlavne ze ti rychle beha Opera

    ps: videl si me nekdy v obci jet 50? (teda pokud sem zrovna necouval )
    wrxtation: Intel Q9550@3.6G, Noctua UH-12P, 4GB OCZ LV RAM, Gigabyte EP45-UD3P, Powercolor HD5850 PCS+ 1GB, 1TB WD BLACK, .64TB WD Blue, Lian-Li PC-P50B (silenced), Scythe ESI Juli@, Gilmore Headamp, Sennheiser HD580, NEC 2090UXi-BK, HP LP2065, Wacom Graphire4, Logitech G15, Logitech G5...etc, Win XP Pro
    mobile:
    Lenovo Thinkpad R61 14", C2D T7250, 2GB RAM, GMA X3100, .5TB WD Blue, Echo Indigo PCMCIA, Sennheiser PX100, Ubuntu 9.10

    CUT ME AND I'D BLEED IMPERIAL BLUE...

  24. #49

    Standardní

    Kde sezenu ten programek Goldmemory?Pze ty sve sdramka pekne varim
    WWW.HWMAG.CZ - Intel+nVidia+WD+Corsair=spokojenost ...

  25. #50

    Standardní

    co zkusit trochu myslet?
    ja bych zkousel treba goldmemory.com, pak .cz.... hm?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

  1. Sempron 64 - jaky pameti k nemu?
    Založil DJ_Merci v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 28.11.2005, 17:34
  2. Jaky mate pameti na R9800Pro a kam ste je vyhnali
    Založil Lukoborec v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 14.07.2004, 00:56
  3. Mohl sekundak poskodit pameti na VGA ??
    Založil kidd.hombre v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 31.01.2004, 13:01
  4. Jaky pameti pro MB Soltek SL-75FRN2-L - nForce2, DDR, SB, LA
    Založil matej!MASSER!kotel v sekci fóra Paměti
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 18.05.2003, 23:22
  5. Jaky pameti kupovat a kde !!
    Založil fabsa v sekci fóra Paměti
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 09.05.2003, 21:06

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •