Stránka 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Výsledky 26 až 50 z 51

Téma: ! Výsledky s Apacer pamätami !

  1. #26

    Standardní

    no moje512Mb Apacery DDD333 idu v NF7 na 400MHz(CL2.5,default napatie) v poho.Ale kupil som Twinmosy Twister a tak su na predaj...
    NF7-rev2.0 , Barton2500@3200 , 1GB DDR466 ,19"LCD LG L1970HR-BF 2ms, Hercules 9800NP,externy vodnik(CPU,NB,HDD)

  2. #27

    Standardní

    No tak ja mam Twinmosy 266Mhz cl2,5 ktore su nastavene na cl2 a FSB je na 173Mhz a setko ide vpoho...Pri 175Mhz FSB uz neprejde prime95
    AthlonXP 1700+ B0@2200mhz,1.825V(watercooled)|Abit NF7-SL ver.2.0 (watercooled)|Giga-byte Radeon 9000pro @ 320/300|Seagate 30GB|CD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|WC: 2 erty waterbloks,Sicce Nova 800l/h,mosadzny radiator,silikonové hadice|

  3. #28

    Standardní

    ten memory module 3 je Twinmos Twister(podpis)-bezi v dual DDR na FSB 200MHz s tym Apacerom DDR333,sak je to tam aj vidiet
    Twinmos mi zatial bezal na FSB200 ako CL2(default napatie) a na FSB tusim 210MHz ako CL2.5-vyssie som neskusal kvoli CPU
    NF7-rev2.0 , Barton2500@3200 , 1GB DDR466 ,19"LCD LG L1970HR-BF 2ms, Hercules 9800NP,externy vodnik(CPU,NB,HDD)

  4. #29
    Senior Member Avatar uživatele pYr0
    Založen
    15.03.2003
    Bydliště
    Senica-Záhorie
    Věk
    29
    Příspěvky
    985
    Vliv
    201

    Standardní

    Citace Původně odeslal GABO
    Premenoval som thread a dal ho za dolezity pretoze tu vacsinou kazdy hadze výsledky s APACER pametami (s roznymi čipmi) takže sa dufam PYROTEAM nebude hnevať...
    To urcite nie
    X2 6000+@3420Mhz(228x15)1.45V,BOX+Windtunnel,MSI K9A2 Platinium V2, 2x2GB A-DATA Vitesta 4-4-4-12, Gainward 4870 790/1063, Corsair 750W TXEU
    Acer Travelmate 4102WLMi: Centrino 1.73Ghz, 1.25GB RAM, ATI X700, 120GB Samsung, Debian lenny

  5. #30

    Standardní

    koupil sem apacery DDR400 cl2.5 (takto byli oznaceny v ceniku ) a jedu zatim na 212x10 casovani 6,3,3,2.5 ...je to dobry vysledek nebo je to slaby?
    prej ze deska nforce2 dava to prvni cislo automaticky na 11 tak newim ..plz poradte, popr vysvetlete tento argument...dik

    jinak viz muj podpis

  6. #31
    Senior Member Avatar uživatele MK2
    Založen
    19.10.2002
    Bydliště
    Slovakia - Šurany
    Příspěvky
    1 701
    Vliv
    214

    Standardní

    Citace Původně odeslal Tukancheez
    koupil sem apacery DDR400 cl2.5 (takto byli oznaceny v ceniku ) a jedu zatim na 212x10 casovani 6,3,3,2.5 ...je to dobry vysledek nebo je to slaby?
    prej ze deska nforce2 dava to prvni cislo automaticky na 11 tak newim ..plz poradte, popr vysvetlete tento argument...dik

    jinak viz muj podpis
    je to bezny vysledok, ale akokolvek je to v tazkej pohode
    X2 6000+ AM2 3,3ghz 1,375v (3,433ghz 1,45v) || Abit KN9 Nf4 ultra AM2,Xpertvision 9600GT 512mb 650/1800@760/2000, 2x2gb A-data 800+ Extremme ddr2@950mhz cl5(resp.980mhz pri 3,433ghz cpu), Maxtor MaxlineIII 300GB,DVD RW-DL Asus 1608P3S,SB AUDIGY 2ZS Platinum,Benq - notebook keyboard,mouse Genius netscroll optical USB,monitor 17`Nokia 720C,Fortron 650w,Vista Ultimate SP1

  7. #32
    Senior Member Avatar uživatele Mtex
    Založen
    01.05.2004
    Bydliště
    Frenstat p.R
    Věk
    35
    Příspěvky
    582
    Vliv
    183

    Standardní

    Ja davam s 256MB 333 modulmi jedna je CL2,5 samsung cipy, druha CL2 nezname cipy ( kruznica a vlavo hore 9 malych kociciek)CL2 - tato je lepsia na nforce 2 11-3-3-2,5 pri 210FSB
    Rig 1:Core i5 750@3,7Ghz, 16GB DDR3 Corsair Vangance, Asus P55D pro, AMD Radeon HD5970, WD raptor 300GB+2TB Hitachi, Creative X-Fi eXtrem music+Creative I-T2300, PSU and case : Seasonic M12 600W+Chieftec LCX-01SL-SL-B, 22" Eizo S2231WE-black, Mouse: Logitech MX618, System: Win 7 64bit
    Rig 2: MSI GT660, Core i5 M460, 4GB DDR3, nVIDIA285GTX, Intel SSD+500GB WD, WIN7, Logitech M705 wireless+Logitech K800 Illuminated wirelles, Creative GigaWorks T20

  8. #33
    Senior Member mince Avatar uživatele Janikbanik
    Založen
    28.11.2002
    Bydliště
    Michalovce, SR
    Příspěvky
    779
    Vliv
    210

    Standardní APACER 512 / 400 / cl 2.5

    Pamate PSC - 5 ns def voltage 2.8 V

    Isli mi na : 400 11-3-3-cl2 na 2.63 V a potom zrazu prestali, len cl2.5 slo
    Teraz pouzivam 434 11-3-3-cl2.5 @ 2.8 V, max mi slo 438 Mhz takto,
    dalej sa mi zda, ze padalo PRime...
    Q6600 G0@3.0(def VCore);TRUE 120;NT-H1;965P-DS3 r3.3(F14);2x2GB.ADATA1066+;8800GTS.512MB;WD640AAKS ;HD103UJ;SH-S223Q;Audigy2ZS;Fortron.BS.500;Samsung.T220;MX518; Chieftec MX-01SL-D modded

  9. #34

    Standardní

    mna by zaujmalo co je za cipy kruznica a vlavo hore 9 malych kociciek
    mnau
    Case: 3R System R101:: Power: Enermax EG385AX-VE(G)SFMA Noisetaker ATX,370W:: Motherboard: ABIT IC7-G:: Processor: Intel Inside Celeron D 2.4 @ 3,8 GHz + Zalman 7000BCu + Arctic Ceramique:: Memory: Apacer 2x256 MB DDRAM 400MHz CL2.5:: Graphics card: Ati Radeon 9550 + AC Vga Silencer rev. 3:: Modem: DeskPorte 56K:: HDD: Seagate Barracuda 160GB:: Hitachi 7K250 (Slepice) Deskstar 120 GB:: FDD: Alps DVD RW MSI DR16-B2 dl:: 16x16x40x24x40x16x4x4x :: OS:...MicrosoftWindowsXP SP1:::::.. LinuxRULEZZZ... :::::

  10. #35
    Senior Member mince
    Založen
    13.11.2002
    Bydliště
    Ostrava
    Příspěvky
    1 739
    Vliv
    219

    Standardní

    Citace Původně odeslal Millisx
    Já mám Apacerky, chipy Infineon, nastaveno prudší časování, jsou to 266, a na 170 jedou v poho, výš jsem je ještě nezkoušel, a na default voltáži, abyste věděli.

    Tak jsem ty paměti, co mám v podpisu, a psal jsem o nich kdysi, podrobil menšímu testu a nestačil se divit.


    Jsou to Apacer DDR 266 CL2 a jedou bez jakékoliv úpravy voltáže, časování apod. na 400MHz DDR stabilně

    Tomu říkám dost dobrý kauf
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

  11. #36

    Standardní

    Nedavno jsem si dokoupil druhyho Apacera 256MB 400MHz a pri testech jsem se dostal az na 225MHz (2h Prime, 2h Memtest)
    Jen skoda, ze mi ten odblokovanej Athlon da max 1900MHz
    Lenovo Thinkpad X220 (i5 2410M, 16GB RAM, HD3000, 12,5" IPS, 1TB HDD Seagate 7mm, 120GB mSATA Crucial M4), Mini Dock Plus Ser. 3, 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W

  12. #37
    Senior Member mince Avatar uživatele Janikbanik
    Založen
    28.11.2002
    Bydliště
    Michalovce, SR
    Příspěvky
    779
    Vliv
    210

    Standardní Re: APACER 512 / 400 / cl 2.5

    Citace Původně odeslal Janikbanik
    Pamate PSC - 5 ns def voltage 2.8 V

    Isli mi na : 400 11-3-3-cl2 na 2.63 V a potom zrazu prestali, len cl2.5 slo
    Teraz pouzivam 434 11-3-3-cl2.5 @ 2.8 V, max mi slo 438 Mhz takto,
    dalej sa mi zda, ze padalo PRime...
    Update:
    Pamatmi to padanie pri fsb nad 218 nebolo,
    Vdd na doske som dal na 1.8 V namiesto 1.6 V - ved tam mam vodnika aj na NB, tak co by som nepridal
    Na 225, 11-3-3-2.5 / 2.63 V def. opakujem je 2.8 V - no problem, mozno este budem testovat, no zatial som spokojny.

    BTW : ma niekto na svojej chipy PSC
    Q6600 G0@3.0(def VCore);TRUE 120;NT-H1;965P-DS3 r3.3(F14);2x2GB.ADATA1066+;8800GTS.512MB;WD640AAKS ;HD103UJ;SH-S223Q;Audigy2ZS;Fortron.BS.500;Samsung.T220;MX518; Chieftec MX-01SL-D modded

  13. #38
    Senior Member Avatar uživatele Mtex
    Založen
    01.05.2004
    Bydliště
    Frenstat p.R
    Věk
    35
    Příspěvky
    582
    Vliv
    183

    Standardní

    Mne sa vcera podarilo dat 2x512MB Apacer 333 CL2,5 5ns chipy mosel viteliec na 450Mhz pri 2,65V a casovani 7-4-4-2,5 ... vic uz se jim nechce...ale jde to stabilne!
    Rig 1:Core i5 750@3,7Ghz, 16GB DDR3 Corsair Vangance, Asus P55D pro, AMD Radeon HD5970, WD raptor 300GB+2TB Hitachi, Creative X-Fi eXtrem music+Creative I-T2300, PSU and case : Seasonic M12 600W+Chieftec LCX-01SL-SL-B, 22" Eizo S2231WE-black, Mouse: Logitech MX618, System: Win 7 64bit
    Rig 2: MSI GT660, Core i5 M460, 4GB DDR3, nVIDIA285GTX, Intel SSD+500GB WD, WIN7, Logitech M705 wireless+Logitech K800 Illuminated wirelles, Creative GigaWorks T20

  14. #39
    Member Avatar uživatele snapcase
    Založen
    30.10.2004
    Bydliště
    bratislava
    Věk
    38
    Příspěvky
    200
    Vliv
    174

    Standardní

    Citace Původně odeslal Marcelino
    kurna, tak ADATA su hnoj najhrubsieho zrna !!!!! ...aby som im nerivdil, tak min . tan jeden kus 256MB 333 CL2,5 co som skusal ...
    ...ani pri voltazi 2,7V a takte 100MHz (200DDR) NEZVLADLI CL2

    ono ide o to ze A-DATA su dobre pamete,v poslednej dobe dokonca vynikajuce,ale to co mas ty sice vyraba A-DATA ale su to V-DATA......pametajte vsetko do 500MHz oznacovane v cennikoch ako A-DATA je vlastne V-DATA a od 500MHz vysie vcetne su uz oznacovane ako A-DATA Vitesta,co su podla mojej skusenosti pamete na vysokej urovni......dufam ze mam dobre info a je tomu tak...
    AMD Athlon64 3000+@2500MHz;ArcticCooling Freezer64
    MSI K8N NeoPlatinum;2x512MB A-DATA Vitesta500MHz@417MHz(2,5-3-3-6-1T)
    MSI NX6800TD128 w/AC Silencer5@16/6(420/820);HDD WD Caviar 120GB SATA;FDD Teac
    DVD-RW Toshiba R5272;ENERMAX EG485P/AX(G);17"CRT Dell D1025HE;TT SmartCaseFan II

  15. #40

    Standardní Apacer OC

    No mne bezi 2*256MB Apacer DDR400 CL2,5 v dualchannel mode pri 11-3-3-2,5 v pohode na 444MHz, bez zdvihania napatia... ...bezali aj vyssie, ale musel som zdvihnut napatie na NB, a kedze nemam rad teplo tak som to uz dalej netahal... ...inak PRIME stable(16hod test)... ...a okrem toho pri bootovani vyzera dobre DDR444 a Unknown CPU 2220MHz
    ABIT NF7-S v2.0 (NB&SB passive cooled), Barton 2500+ Mobile@10*222=2220MHz@1,55V(1,50V real), cooler TT SilentBoost, 2*256MB, DDR400 CL2,5 Apacer@444MHz 11-3-3-2,5 , Elsa Gladiac 920 (GPU&RAM passive cooled), HDD120GB Seagate Baracuda 7200.7 Plus, LG DVD 4082B, zdroj: 350W, SB Live 5.1 + Camridge SoundWorks Speakers 4.1, A4Tech Keyboard&Mouse... etc.

  16. #41
    Senior Member Avatar uživatele pYr0
    Založen
    15.03.2003
    Bydliště
    Senica-Záhorie
    Věk
    29
    Příspěvky
    985
    Vliv
    201

    Standardní

    Tak ja som dostal 2*256 Apacer CL2 266 Mhz na 364 pri CL 3 a 2.8V. Primestable 10 hod vic sem neskusal
    X2 6000+@3420Mhz(228x15)1.45V,BOX+Windtunnel,MSI K9A2 Platinium V2, 2x2GB A-DATA Vitesta 4-4-4-12, Gainward 4870 790/1063, Corsair 750W TXEU
    Acer Travelmate 4102WLMi: Centrino 1.73Ghz, 1.25GB RAM, ATI X700, 120GB Samsung, Debian lenny

  17. #42

    Standardní

    Citace Původně odeslal MK2
    Citace Původně odeslal Tukancheez
    koupil sem apacery DDR400 cl2.5 (takto byli oznaceny v ceniku ) a jedu zatim na 212x10 casovani 6,3,3,2.5 ...je to dobry vysledek nebo je to slaby?
    prej ze deska nforce2 dava to prvni cislo automaticky na 11 tak newim ..plz poradte, popr vysvetlete tento argument...dik

    jinak viz muj podpis
    je to bezny vysledok, ale akokolvek je to v tazkej pohode
    no nahodil sem D26 Black Mantaray Bios a pameti jedou 220 na 6,3,3,2.5 ...akorat sem nezkousel zda jsou uplne stable... to se musim kuknout jinak daji i vic ale ne na takovy casovani ...

  18. #43

    Standardní Re: ! Výsledky s Apacer pamätami !

    ja fakčim na Apacer od roku 2000 a ziadne problemy. pri pretaktovani starých modelov SD-RAM Apacer 133 MHz nič moc ale stabilne. Novšie DDR-RAM Apacer 400 MHz pri časovaní CL2.5-3-3-7 stabilne na 466 MHz a ta cena je viac než prijatelná (samozrejme vyrobca chipov aj pamäti je Apacer). no čo bolo to bolo ...
    teraz "IDÚ" GeIL DDR
    nie každý je hocikto...

  19. #44

    Question Re: ! Výsledky s Apacer pamätami !

    Tak jsem si dnes dovezl apacerky DDR 400Mh cl2,5, 2x512, namísto reklamovaných...
    nic horšího jsem snad ještě neměl
    PC se mi rozběhlo asi na 10x a jen na jednu paměť a na 133Mh, víc ani ťuk, je to asi dost mizernej model.čipy jsou tam AM1
    rovnou to nesu zpátky, ale chtěl bych poradit, co vybrat místo toho
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=42464
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=24679
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36785
    nebo něco jiného, přibližně v této cenové hladině.
    CPU: AMD Athlon64 3000+@2550 (255*10),1,42V + cooler master Hyper48;MB:ASUS K8N4E- deluxe;RAM:Kingston HyperX 2x 512MB CL2 3,2,6,1T;GPU:ASUS EAX 1950Pro 256Mb;HDD: Baracuda 160Gb sata2;CASE:Cooler master centurion 534, 2x 12cm;
    ZDROJ: eurocase 550W,14cm;

  20. #45
    Senior Member mince Avatar uživatele meteor
    Založen
    27.02.2006
    Bydliště
    Baťatown
    Příspěvky
    1 448
    Vliv
    191

    Standardní Re: ! Výsledky s Apacer pamätami !

    Citace Původně odeslal lumpi Zobrazit příspěvek
    Tak jsem si dnes dovezl apacerky DDR 400Mh cl2,5, 2x512, namísto reklamovaných...
    nic horšího jsem snad ještě neměl
    PC se mi rozběhlo asi na 10x a jen na jednu paměť a na 133Mh, víc ani ťuk, je to asi dost mizernej model.čipy jsou tam AM1
    rovnou to nesu zpátky, ale chtěl bych poradit, co vybrat místo toho
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=42464
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=24679
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36785
    nebo něco jiného, přibližně v této cenové hladině.
    Tak to je jednoduché: ty Geily mají dobu dodání neznámou, takže ty nic. O G.Skillech toho moc nevím, takže to ti neporadím. No a zbývají ty Kingstony, které jsem měl asi 1 rok v kompu a musím říci, že za ty prachy jsou opravdu luxusní. Takže neváhej a jdi do Kinstonů!!! Já mám v současnosti jejich 2x 1GB modifikaci a rozhodně si nestěžuju.
    "Nejhorší není to, čeho jsme se dopustili na ostatních, ale to, co jsme spáchali sami na sobě."

    Intel E6750@3,3GHz | GB X38-DQ6 | OCZ 2x2GB XTC 1066MHz | Gainward 560 GTX | Crucial M500 240GB | Samsung 1TB+1TB+640GB+500GB | SB X-Fi Gamer | Asus 2014L1T | Enermax MODU82+ 525W | TT Shark | Dell 2209WA | Xoro 532 5.1 + Grado Prestige SR60i | Windows 7 Pro

  21. #46

    Standardní Re: ! Výsledky s Apacer pamätami !

    a ještě, pojedou mi ty kingstony na mé MB i když nepodporuje dual
    CPU: AMD Athlon64 3000+@2550 (255*10),1,42V + cooler master Hyper48;MB:ASUS K8N4E- deluxe;RAM:Kingston HyperX 2x 512MB CL2 3,2,6,1T;GPU:ASUS EAX 1950Pro 256Mb;HDD: Baracuda 160Gb sata2;CASE:Cooler master centurion 534, 2x 12cm;
    ZDROJ: eurocase 550W,14cm;

  22. #47
    Senior Member Avatar uživatele macher
    Založen
    23.11.2005
    Bydliště
    Brno
    Věk
    34
    Příspěvky
    501
    Vliv
    170

    Standardní Re: ! Výsledky s Apacer pamätami !

    Citace Původně odeslal lumpi Zobrazit příspěvek
    a ještě, pojedou mi ty kingstony na mé MB i když nepodporuje dual
    ano, ale nepojede dual

    Notebook Dell Vostro V13 U7300, 500GB 7200rpm
    DesktopIIntel i5 750, Noctua NH-U12@Noctua NF-S12-1200, Intel SSD 80GB X25-M, 6x Samsung 1,5TB, all disk in silentmaxx, Lian Li PC-A10B, Enermax Modu82+ 625W, DVDRW LG GSA-E40L, Logitech MX Revolution, HP 3065+Dell 2007 (secondary)
    Sound Harman Kardon AVR445 + Audio-Technica ATH-W5000
    Photo Canon 450D + 18-55 IS + 70-300 IS USM
    Vehicle BMW 525i, full vybava :)

  23. #48

    Standardní Re: ! Výsledky s Apacer pamätami !

    Citace Původně odeslal lumpi Zobrazit příspěvek
    Tak jsem si dnes dovezl apacerky DDR 400Mh cl2,5, 2x512, namísto reklamovaných...
    nic horšího jsem snad ještě neměl
    PC se mi rozběhlo asi na 10x a jen na jednu paměť a na 133Mh, víc ani ťuk, je to asi dost mizernej model.čipy jsou tam AM1
    rovnou to nesu zpátky, ale chtěl bych poradit, co vybrat místo toho
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=42464
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=24679
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36785
    nebo něco jiného, přibližně v této cenové hladině.
    Heh, ja mam tie same pamete a idu 500MHz prime stable... ...Aspon vidno ako zalezi na tom, na aky kus natrafis... :/
    ** MB: Gigabyte P35 DS3R ** CPU: E4500 @ 3300 11x300 ** RAM: Corsair DDR3 2x2GB 1200MHz ** GK: Gigabyte GTX 260 OC ** HDD: Samsung 1TB + Samsung 250GB ** AC Freezer ** Leadtek WinFast TV2000XP Global ** Benq MP512st **
    ** MB: MSI P35 Neo ** CPU: E2160 @ 3150 ** RAM: Apacer 2x2GB 800MHz ** GK: Gigabyte 9600GT ** HDD: Samsung 160GB ** AC Freezer **

  24. #49
    Senior Member Avatar uživatele AmOK
    Založen
    15.03.2007
    Bydliště
    Bratislava
    Věk
    49
    Příspěvky
    506
    Vliv
    156

    Standardní Re: ! Výsledky s Apacer pamätami !

    Mal som 3 pary Apaceriek 2 x 512 400/cl 2,5 a nikdy ziadny problem. Bolo to v x doskach soc. A. Chipy boli vzdy Apacer. OC pri 2,7V cl2,5 3-3-6 424MHz (viac superlock Sempron 3000+/512 s 12-kou nasobicom nezvladal. )
    Teraz mam KHX3200AK2/1G 2 x 512 kit a fachcia fakt vo vsetkych MB, co som tu mal. Nf2 a KT-880 pocinajuc a Nf4-SLI konciac.
    Jediny problem bol s nejakou MSI Nf 250gb/754 kde isli korektne len pri 2T, co bol skor problem MB, lebo ziadne pamate tam 1T neslapali. Tie HyperX-y chodili stabilne a v duali, cl2 3-2-6 dokonca v Nf2 pri 200 fsb.
    Co sa OC tyka, aspon tie moje nic moc. 2,7V 456MHz cl2 3-3-6 1T. Akurat heatspreadery tam mam dojem lepi nejaky chuj, lebo sa teplom odliepaju.. Tazko to strucne popisat. Hore maju zamok.. je to ako ked niekto zavre v knihe pero.. Tie dve spony, to nevytrhnu. Ja som ich odlepil, nalepil spravne a bolo vybavene. Nahoda to asi neni, lebo mam 4 ks. BTW: Este bacha, su 2 druhy. Made in china a USA. Tie cinske maju svaby z roku 2005 idu menej OC. USA maju chipy Infineon HYB25D256800CE-5.
    podpis............................................ ............ načo?

  25. #50

    Cool Re: ! Výsledky s Apacer pamätami !

    Citace Původně odeslal AmOK Zobrazit příspěvek
    Mal som 3 pary Apaceriek 2 x 512 400/cl 2,5 a nikdy ziadny problem. Bolo to v x doskach soc. A. Chipy boli vzdy Apacer. OC pri 2,7V cl2,5 3-3-6 424MHz (viac superlock Sempron 3000+/512 s 12-kou nasobicom nezvladal. )
    Teraz mam KHX3200AK2/1G 2 x 512 kit a fachcia fakt vo vsetkych MB, co som tu mal. Nf2 a KT-880 pocinajuc a Nf4-SLI konciac.
    Jediny problem bol s nejakou MSI Nf 250gb/754 kde isli korektne len pri 2T, co bol skor problem MB, lebo ziadne pamate tam 1T neslapali. Tie HyperX-y chodili stabilne a v duali, cl2 3-2-6 dokonca v Nf2 pri 200 fsb.
    Co sa OC tyka, aspon tie moje nic moc. 2,7V 456MHz cl2 3-3-6 1T. Akurat heatspreadery tam mam dojem lepi nejaky chuj, lebo sa teplom odliepaju.. Tazko to strucne popisat. Hore maju zamok.. je to ako ked niekto zavre v knihe pero.. Tie dve spony, to nevytrhnu. Ja som ich odlepil, nalepil spravne a bolo vybavene. Nahoda to asi neni, lebo mam 4 ks. BTW: Este bacha, su 2 druhy. Made in china a USA. Tie cinske maju svaby z roku 2005 idu menej OC. USA maju chipy Infineon HYB25D256800CE-5.


    Tak jsem si je dneska dovezl a samozdřejmě, že jsou mejd in čína, no co se dá dělat... zatím šlapou cl2 3-2-6-1T v pohodě, uvidím co to ještě dá..

    měl jsi pravdu, ty heatspreadery jsou tam asi na okrasu, byly odlepený od čipů, ale zatím jsem je tam jen přitlačil zpátky, čím jsi je tam lepil aby to drželo??
    CPU: AMD Athlon64 3000+@2550 (255*10),1,42V + cooler master Hyper48;MB:ASUS K8N4E- deluxe;RAM:Kingston HyperX 2x 512MB CL2 3,2,6,1T;GPU:ASUS EAX 1950Pro 256Mb;HDD: Baracuda 160Gb sata2;CASE:Cooler master centurion 534, 2x 12cm;
    ZDROJ: eurocase 550W,14cm;

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

  1. Herní testy na stejné sestavě, ale s různými výsledky. Proč?
    Založil podws v sekci fóra Srovnávací a diagnostické testy
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 08.07.2005, 16:39
  2. 200fsb hazi divne vysledky
    Založil Huvi v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 31.05.2004, 22:15
  3. Sisoft Sandra - spatne vysledky
    Založil RuV v sekci fóra Srovnávací a diagnostické testy
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 13.03.2004, 07:28
  4. APACER CL2 a EPOX 8K9A2
    Založil Toxic v sekci fóra Paměti
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 15.05.2003, 12:57
  5. Moje vysledky na XP1700_B0 JIUCB
    Založil Zizi v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 28
    Poslední příspěvek: 20.01.2003, 16:04

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •