Pročetl jsem tady snad celou sekci a nikde jsem nenašel odpověď na tohle, tak pls žádnej lock.
Mám Creative SB Live! value a kdysi dávno když jsem měl win98 tak stačilo nainstalit drivery, hodit nastavení na ten jejich surround a jel jsem na stereo + střed + virtuální zadní stereo a zvuk si mohl míchat mezi všemi kanály zvlášť.
Teď ale ve WinXP ať dělám co dělám, pořád jedu jenom levej a pravej kanál, zadní i střední mlčí.
Zkusil jsem všechno, originíl ovladače, patch od creativu, kX drivery, teď zkouším Youp-PAX drivery (live to audigy driver) ale pořád nic.
Repro mám pořád připojený přes SPDIF. AC3 filmy jdou v poho (při poslání přímo na spdif, se to pěkně přepne na Dolby Digital a pohoda), ale jinak ani ťuk, ani v EAX a už mi to začíná vadit. ve Win98 jsem neměl jedinej problém a tady tohle..
EDIT: teda jako nejsou hluchý, dekodér s tím něco dělá, ale zvukovka zdá se nějak nechce posílat informace zadnímu kanálu. Takže když se v nějaké hře otáčím dokola kolem nějakého zdroje zvuku, tak místo onoho kroužení kolem hlavy mám přelívání z levýho do pravýho kanálu a pak "pausu"