mam vsude Triliany... sem spokojenej... akorat nekdy pri komunikaci s nekym s klasickym icq lite mi to haze nakou aouto response...
jinak po zkousce litu, mirandy sem zakotvil prave u nej
Miranda
Trilian
Jiný
mam vsude Triliany... sem spokojenej... akorat nekdy pri komunikaci s nekym s klasickym icq lite mi to haze nakou aouto response...
jinak po zkousce litu, mirandy sem zakotvil prave u nej
jo to auto response jsem taky nevyresil ale je mi to fu(c)k. Jinak doporučuju na něj skin QuickSilver.Původně odeslal ICE
Vis, co ty mi taky uz muzes?Původně odeslal Dawe
hmmPůvodně odeslal Dawe
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
já používám nějaký prastarý ICQ bez reklam ale už jsem testil i SIM a padal , ale to bylo na druhym poči tak uvidim na tomhle. Vzhledem k tomu že mi padá IE(MyIE2) tak se nebudu divit když mi to nepude
hm padá
5D;550D; 17-40/4;50/1,8 II;100/2;Tamron 28-75/2,8; Biometar 85/2,8; Flektogon 50/4; Speedligt 430EX; Metz 30BCT4; Olympus OM4T,50/1.4,28/2.8; Minolta Himatic-F; Praktica MTL 5; Smena 8M Lubitel2; Belfoca 6x9 :) (to v avataru je bajkovej poezing matrix, jen kdyby nekdo nepoznal;))
http://vincblack.deviantart.com/
Ja davam bod za trilliana. Tiez som vyskusal vsetky vyssie zmienene (okrem SIM) a skoncil som u Trilliana. Akurat by mi niekto mohol povedat ako nastavit autorizaciu, lebo mne tu na to kasle
Inac pouzivam skin Aikon3 a plugin na pocasie a mam vsetko pekne pokope. A tie bubliny s textom sa mi lubia najviac
- When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.
- Being happy insn't having everything in your life be perfect.
Jakou mas verzi Trilliana?
Jak to myslis, ze na tebe to kasle?
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
Plugin na počasí joj to mě zajímá nemáš nějakej link?Původně odeslal Haldo
SZ
To Howard: kasle myslim ze sa ma nepyta, vzdy idem na go.icq.com a tam autorizujem
EDIT: mam PRO 2.0.12
Tak uz som na to dosiel. Chyba je v Jabberi co mame v praci. Ked niekto komunikuje cez Jabber, tak sa pytanie o autorizacii kasle (na oboch stranach), ale akonahle je na oboch stranach normalny client, tak sa pyta tak ako ma.
PS: inac uz vysla verzia 2.013 Asi ju idem otestovat.
DD,
mam par otazecek:
1) Jak udelat aby se mi kontakty zobrazovali ve skupinach? /to tlacitko, co tam na to je mi nic neudela/
2) Rozchodil jste nekdo Weather plug-in? Je to na zobrazovani predpovedi pocasi. /potreboval bych na nel konfugurak/
3) Jeste by se mi hodil nejakej plugin, kterej ukazuje zpravy /jako ze treba odstoupil Špidla..., ale i dění ve světě/
UPRAVENO.
Můj projekt: Čerstvě pražená káva arabica www.gourmetkava.cz :-)
Ktory program mas teraz na mysli
No jo ja jsem magor , myslim Mirandu IM.Původně odeslal Haldo
A co si takhle skupiny nejdrive definovat v nastaveni ?
There is nothin' fair in this world
There is nothin' safe in this world
And there's nothin' sure in this world
And there's nothin' pure in this world
Look for something left in this world
1) aha už to chápu, naivně jsem si myslel, že to ukládá kontakty na server ICQ. /přešel jsem k Mirandě z ICQ/Původně odeslal Dawe
Ale tohle by se mi takdy hodilo:
1) Rozchodil jste nekdo Weather plug-in? Je to na zobrazovani predpovedi pocasi. /potreboval bych na nel konfugurak/
2) Jeste by se mi hodil nejakej plugin, kterej ukazuje zpravy /jako ze treba odstoupil Špidla..., ale i dění ve světě/
ja pouzivam ICQ 2003b Cra.cked a je to ok... muzu aji odesilat soubory kdyz neamam verejne IP.. jeste by to chtelo vyfarat z prijmem a nic by mi tam nechybelo
CPU X2 4200+@2.92Ghz 1.375V Toledo + AC Freezer64 PRO MB ASUS A8N-E RAM 4x512 500 3-4-4-7-2T@450 VGA HIS X1800GTO@XT iceQ3@720/1480ZDROJ Seasonic SS-600HT 600W STORAGE Hitachi T7k250 250GB + 7K250 160GB@AAM SOUND CREATIVE X-Fi X-Treme Music + P580 5.1 DVD-RW LG GSA-H42L MONITOR Samsung 22" 2232BW MOUSE Mx310 500Hz MOD NET Hlucin.net WiFi 5Ghz 10MB/2MB/10ms/NO FUP
ad 1> miranda nezere server side groups co je aj dovod preco ju nemozem pouzivat, s tym nic neurobis leda si to rucne nadefinvoat a to zase nebudes mat nikde inde len v tvojom profile .... takze k h@vnuPůvodně odeslal Dominator
Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".
Ja fakt nevim. Vyjadrete se k tomu nekdo protoze me proste nenacita skupiny z serveru ICQ...Původně odeslal MadCap
Vzdyt ti to MC pise. Miranda neumi importovat skupiny ze serveru.Původně odeslal Dominator
No jo uz to vidim, ja myslel ze to jen konstatoval, ale nevedel o tom..Původně odeslal jedik
Ještě please poraďte jak dořešit tohle:
1) Rozchodil jste nekdo Weather plug-in? Je to na zobrazovani predpovedi pocasi. /potreboval bych na nel konfugurak/
2) Jeste by se mi hodil nejakej plugin, kterej ukazuje zpravy /jako ze treba odstoupil Špidla..., ale i dění ve světě/
ad 2,
exisujou pluginy pro cteni zprav via RSS(XML)
hledej smudlo
http://www.miranda-im.org/download/i...n=display&id=1
Kdyz uz se tu resi ty pluginy k mirande, pouziva nekdo plugin na zobrazeni noveho mailu? (YAMN).
Nejak mi blbne zobrazovani pomoci popup okynka. To ze se nemoh spojit nebo tak zobrazuje spravne, ale kdyz by mel zahlasit, ze je novej mail, tak to okynko jenom problikne
Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
I'm not arrogant...I'm just better than you!
2jedik: tohle nakopnutí jsem přesně potřeboval, ne že bych neznal www.miranda-im.org, ale nevedel jsem ze se to jmenuje RRS. Nasel jsem super server s mnoooha RRS adresama /http://www.topindex.cz// A tak troch jsem vyresil i tu otazku:
Nasel jsem totis server /http://www.ceskenoviny.cz/sluzby/rss/pocasi.php/, ktery mi to info zasila pomoci RSS, ale neni to ono, potreboval bych neco lepsiho.1) Rozchodil jste nekdo Weather plug-in? Je to na zobrazovani predpovedi pocasi. /potreboval bych na nel konfugurak/
Ja nechapu, na co vam tyhle pluginy sou. Na co pocasi? Novinky? To nemate webovy prohlizec? Na co oznamovani mejlu v icq-klientu? Je to samozrejme vase vec. Ja uz sem par pluginu zkousel, zadny mi neprisel nejak uzitecny.
Chtel sem se tedy zeptat, poradite mi nekdo nejaky opravdu uzitecny plugin (myslim tim neco, co se vice tyka icq,... a co nenajdu na netu) do trilianu (2.013) ?
Podle me jsou takovy ptakoviny dobry. Nemusim se koukat na zpravy a presto okamzite vim co se deje po celem svete...Původně odeslal howard
Ale stejnak se mi ta Miranda nejak nezda je dobra, ale nasel jsem dalsi vec: NEFUNGUJE mi historie zprav. Co s tím?
BTW: ma SIM ci Trilian podporu IRC a RSS?
Co takhle dalsi plug-in?Původně odeslal Dominator
Ne vazne, ja mam skin(plug-in) nCovers, k nemu nHistory a vsechno v pohode
Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
I'm not arrogant...I'm just better than you!
Toto téma si právě prohlíží 2 uživatelů. (0 registrovaných a 2 anonymních)