Connor : Jelikož vidím že jsi z Prahy, zkus napsat chlapíkovi na pctuning fóru co má nick Holda, má to Lenovo taky, tak by ses mohl u něho podívat.

Já prostě se někdy dívám z boku na filmy že ležím na posteli a z TN chytá jedna strana jako kdyby do šeda, skoro bych řekl že to je jak udělat inverzi fotky, prostě hnus, nedá se to dívat, nicméně u té 22" by to nemuselo být tak hrozné jako u té mojí 24" co jsem měl. To že je větší rozlišení na menší plochu já beru jako plus, protože u HP to nebylo tak krásně ostré, ovšem u 22" to bude asi opět lepší. Pokud jsem ale hrál hru a pak film, tak jsem pokaždé si musel hrát s barvama, protože to bylo moc světlé, nebo tmavé. Toto se dá řešit pokud máš židli nebo křeslo tak aby ti žáden roh neměnil barvu, já mám stůl výše a křeslo se nižší. S tím podsvícením, prostě si představ že máš puštěný film a je tma, tak dole a nahoře jsou rohy jako kdyby trochu rozsvícené, nalevo a napravo daleko více, tam ale máš film, takže to nevadí.
Podtrženo, sečteno, jestli se budeš na LCD dívat pořád z jednoho místa a uvidíš na LCD rovnoměrně, aby ti rohy neměnily barvu, tak ti bude stačit klidně to TNko, já to kritizoval to HP proto, protože před MVA LCD jsem měl taky TN (Samsung 710T) a nebylo to nic moc, no a naivně jsem čekal že se ty TN dají ještě nějak vylepšit, nedají. Takže jsem šel honem zase zpátky k něčemu podobnému jako bylo to MVA. Máš to takové problematické, děláš hodně s fotkama, na to se TN nehodí ale závodní hry ano, já zkoušel jenom Test Drive Unlimited a nepozoroval jsem nějaké mazání.