Citace Původně odeslal Arteee
Citace Původně odeslal zdenekxy
A ta je u uzavřených sluchátek vždy horší než u sluchátek otevřené konstrukce.
Prosim? To si vzal kde Kdyz uz jen vezmu fakt, ze uzaverna sluchatka diky sve konstrukci nepotrebuji takove vybuzeni jako polo, otevrena. sluchatko je menic jako kazdy jiny, tudiz dosahnes daleko lepsi reprodukce v oblasti nizkych kmitoctu, pokud budes vyuzivat objemu jemu dany z konstrukce, a to v uzavrenych je splneno, v polo a otevrenych sluchatkach se menic chova jako FreeAir menic, a to vede k mensim impedancim jak u uzavrenych.

To je jako kdyby si rekl, ze pecky jsou lepsi nez musle... tedy imho, do jinych nez uzavrenych sluchatek nevidim... ale tohle je ciste logicka stranka veci.

Je dost mozny, ze se mylim, tak budu rad poucen.
Opravdu to ale víš ty a ne výrobci kvalitní sluchátek. Ať se podívám na Grado R1 a vlastně cokoliv od Grado, Stax, Sennheiser Orpheus a HD 650 až HD 580, AKG K 1000 a spousta dalších. Ale doufám že pod pojmem otevřená konstrukce si představíš to samí co já, zadní strana sluchátek je kryta jen mřížkou a je vidět reproduktorek. A hlavně sluchátka nejsou měnič jako každý jiný. Cituji z katalogu značky Sennheiser " HD 650 otevřená audiofilská sluchátka...........". Nic proti Sony a podobným "značkám" ale ty jsou na tom s věrností reprodukce hodně šatně.