Citace Původně odeslal e1 Zobrazit příspěvek
Sorry, ale táto tvoja informácia bola dosť o ničom, hlavne keď ani nemáš prehľad o tom aké tlačiarne sa dajú kúpiť a koľko do nich stoja cartirdge. Má takú tlačiareň akú má, asi ju už teraz nevráti do obchodu len preto lebo tlačiť laserom je lacnejšie.
Tak to mi promiň, ale domnívám se že nemáš pravdu - uvažovat tak, že když už něco mám musím s tím pracovat > je k prdu !

Budeš-li mít auto, které žere 20litrů / 100km a bude starý jak metuzalém, budeš ho používat a lejt do něj místo benzínu stolní olej Páč je levnější ? Blbost.

Náhodou přehled o tiskárnách mám a právě že vím že pro domácí použití jsou od HP multifunkce již kolem 1.500,- (což je 1 a 1/2 x cena orig jeho náplně).
Není jendodušší si spočítat že si koupím novou tiskárnu, která má ekonomičtější tisk, kvalitnější, (jako bonus navíc scanner). A cena nových ORGINÁL náplní je za 300 Kč

Pokud si tohle neumíš spočítat - nemá smysl se s tebou hádat. Kupuj si dále náplně - zabíjej s tím čas - špiň se - sháněj nelegálně ink jehly. Jen do toho...


ADD: a tvou poznámku o tom že ho máš největšího jsem naštěstí nepochopil - ale když myslíš, že tě to uspokojí... ok